مخالف شادی مردم نیستیم/ در شورای نگهبان در حق کسی اجحاف نمی‌کنیم

18/05/1398 01:25 ب.ظ

آیت‌الله یزدی: مخالف شادی مردم نیستیم/ در شورای نگهبان در حق کسی اجحاف نمی‌کنیم

به گزارش ایلنا، آیت الله محمد یزدی در دیدار با دادستان های کشور که در دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مهمترین اصولی که همه ما باید رعایت کنیم، توجه به این است که در این دنیا چه می خواهیم و خداوند چه تکلیفی بر عهده ما نهاده است.

وی در ادامه با بیان اینکه اگر بنده به خاطر رفاقت با برخی افراد آنها را تایید صلاحیت کنم، در مقابل آن مسئولیت دارم اظهار کرد: اگر من فردی را تایید صلاحیت کنم و آن شخصی که در مجلس حضور پیدا میکند کار خلافی انجام دهد، من هم در دنیا و در آخرت در مقابل درگاه الهی مسئول خواهم بود؛ پس باید از هر کاری که زمینه رسوایی در دنیا و آخرت را فراهم می کند دوری کنیم.

یزدی در ادامه با اشاره به تکالیف شرعی و قانونی دادستانان یادآور شد: وظیفه اصلی دادستان‌ها، مراقبت از حقوق عمومی مردم است؛ البته باید در نظر داشت که قبل از حقوق مردمی، حقوق الهی را باید رعایت کنیم زیرا رعایت این حقوق الهی بسیار مهم است.

یزدی در ادامه با ذکر اینکه حقوق الهی و عامه باید در کار دادستانان مورد نظر واقع شود عنوان کرد: دادستان ها نباید اجازه دهند که کسانی در فضای عمومی، حقوق الهی و احکام شرعی را پایمال کنند و در این راه نباید از هیچ کسی واهمه داشته باشیم؛ همچنین اگر مشاهده کردند که حق مردم در حال تضییع است باید احساس وظیفه کرده و وارد عمل شوید و جلوی آن را بگیرند. headtopics.

ادامه مطلب:
ilnanews »

صدها نفر در تشییع جنازه سرباز اسرائیلی که در کرانه باختری کشته شد، شرکت کردندصدها نفر در مراسم تشییع جنازه یک سرباز شرکت کردند. جسد این سرباز در روز پنجشنبه ۱۷ مرداد در نزدیکی یک شهرک یهودی نشین در کرانه باختری پیدا شده بود. آسوشیتدپرس پیشتر اعلام کرد، به دنبال به قتل رس جنایتکار و خونخوار ‼️ This is result of cruelty and occupation... روحش شاد

سازمان ملل: نامه ایران در رابطه با تحریم ظریف در شورای امنیت به جریان افتاده استسازمان ملل: نامه ایران در رابطه با تحریم ظریف در شورای امنیت به جریان افتاده است سخنگوی دبیرکل سازمان ملل تائید کرد که نامه نماینده ایران به سازمان ملل در اعتراض به تحریم وزیر امورخارجه این کشور از سوی آمریکا به شورای امنیت ارائه شده است. واقعا اگه تحریم ظریف از سوی آمریکا به گفته ی سران جمهوری اسلامی اهمیتی براشون نداره چرا همچین شکایتی رو مطرح کردن ؟ الآن کاملا مشخصه که کدوم طرف درمونده و مستاصل شده و در موضع ضعف قرار داره ! حالا مگه ظریف جز این مردم نیست

آمریکا به ایران در مورد دستکاری در جی‌پی‌اس کشتی‌های تجاری هشدار داد | DW | 08.08.2019دولت آمریکا در مورد تهدید کشتی‌های تجاری از سوی ایران و همچنین تلاش این کشور برای ایجاد اختلال در سامانه موقعیت‌یاب جهانی (جی‌پی‌اس) هشدار داد. آمریکا تاکید کرده است که امنیت کشتیرانی در خلیج فارس را تامین می‌کند.

بایدن در میان دموکرات‌ها پیشتاز است؛ اقلیت‌ها به قوی‌ترین نامزد در برابر ترامپ توجه دارندبايدن در میان دموکرات‌ها پیشتاز است؛ اقلیت‌ها به قوی‌ترین نامزد دربرابر ترامپ توجه دارند انتخاب فراروی دموکرات ها، بیش از این که درباره مسائل ایدئولوژیک باشد برسر این است که چه کسی شانس بهتری برای شکست دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ دارد. آقای بایدن مبلغ سیاست استمالت و بانی دادن پول نقد به رژیم تروریستی ولایت فقیه بوده است. او باید این موضوع را بروشنی توضیح دهد. آیا در صورت انتخاب به ریاست جمهوری ایالات متحده همچنان میخواهد سیاست قبل را توسعه دهد؟ دمکرات=آخوند👎👎👎 دموکرات ها گه خوردن. همین دموکرات ها از کارتر تا اوباما مارو بدبخت کردن. فقط آقای ترامپ و جمهوری خواهان

توهین عضو شورای عالی استان‌ها به خبرنگارانتوهین عضو شورای عالی استان‌ها به خبرنگاران همزمان با روز خبرنگار عضو شورای استان‌ها در حاشیه صحن علنی شورا بابت نشر صحبت‌های خود در اجلاس پیشین به خبرنگاران حاضر توهین کرد او خبرنگاران حاضر در جلسه را «بیشعور» خطاب کرد و ضمن تهدید به سمت آنها حمله‌ور شد! اینقدر فاصله گرفته شده از انقلاب خمینی (رحمت الله) که بعضی از این مسئولین ضمن عرعرکردن از گاز گرفتن و جفتک انداختن هم ابایی ندارن ! و یه دیوار بلندی به نام «مصونیت» هم دور خودشون کشیدن ! کسیکه به دیگران توهین کنددربرنامه ریزی نبایدجایی داشته باشد.برنامه ریزاگردانش لازم ووقدرت شنیدن گفتارنداشته باشدنمی تواندبرنامه صحیح به جامعه ارایه دهدوبایدباوی برخوردصحیح متناسب باعملش صورت گیردتامتوجه شودکه هرکاری بایدبامنطق وعلم باشد. مملکت رو تو رو خدا!

جنگل‌های سیبری دو ماه است که در آتش می‌سوزندسازمان جنگل‌ داری روسیه با ارائه گزارشی از آخرین تحولات در این آتش‌ سوزی، اعلام کرد که ارتش این کشور منطقه آتش‌ سوزی را به ۲.۵ میلیون هکتار زمین کاهش داده است. فاجعه ... !

به گزارش ایلنا، آیت الله محمد یزدی در دیدار با دادستان های کشور که در دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مهمترین اصولی که همه ما باید رعایت کنیم، توجه به این است که در این دنیا چه می خواهیم و خداوند چه تکلیفی بر عهده ما نهاده است.

یزدی با بیان اینکه اگر انسان ایمان و عمل صالح و تواصی به حق و صبر نداشته باشد، زیانکار است، یک قضیه کلی است، تصریح کرد: مسئولان فعال در نظام اسلامی از این مساله مستثنی نیستند، بلکه زاید بر تکالیف عامه همه مردم، تکالیف بسیار مهمی بر دوش دارند؛ بدون شک اگر کسی در یک پست مهم بر خلاف قانون و شرع، بنا به رضایت خاطر یک شخص دیگر عمل کند قطعا زیانکار است.

وی در ادامه با بیان اینکه اگر بنده به خاطر رفاقت با برخی افراد آنها را تایید صلاحیت کنم، در مقابل آن مسئولیت دارم اظهار کرد: اگر من فردی را تایید صلاحیت کنم و آن شخصی که در مجلس حضور پیدا میکند کار خلافی انجام دهد، من هم در دنیا و در آخرت در مقابل درگاه الهی مسئول خواهم بود؛ پس باید از هر کاری که زمینه رسوایی در دنیا و آخرت را فراهم می کند دوری کنیم.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: نباید به خاطر خوش آمد یا بدآمد کسی از قانون و شرع بگذریم؛ همه باید مراقب رفتار خود باشند که نه در دنیا کار خلاف کنند که بازداشت شوند و هم در آخرت مورد بازپرسی قرار بگیرند.

یزدی در ادامه با اشاره به تکالیف شرعی و قانونی دادستانان یادآور شد: وظیفه اصلی دادستان‌ها، مراقبت از حقوق عمومی مردم است؛ البته باید در نظر داشت که قبل از حقوق مردمی، حقوق الهی را باید رعایت کنیم زیرا رعایت این حقوق الهی بسیار مهم است.

وی با ذکر این مطلب که نباید به بهانه کنسرت در شهرها گناه و فسخ و فجور را ترویج دهیم گفت: وقتی یک مدیرکل وزارت ارشاد کنسرتی را به راه انداخته ‌و در آن به نام هنر، رقاصی را رواج داده، باید بدانیم که حقوق الهی را زیر پا گذاشته است و باید با او برخورد شود؛ البته ما مخالف شادی مردم نیستیم، اما نباید به نام شادی حقوق الهی پایمال شود؛ اگر کنسرت هم می خواهند بگذارند حق ندارند که در آن به رقاصی پرداخته و بیحجابیهایی که خلاف خواسته خداوند و منویات رهبر معظم انقلاب است ایجاد کنند.

یزدی در ادامه با ذکر اینکه حقوق الهی و عامه باید در کار دادستانان مورد نظر واقع شود عنوان کرد: دادستان ها نباید اجازه دهند که کسانی در فضای عمومی، حقوق الهی و احکام شرعی را پایمال کنند و در این راه نباید از هیچ کسی واهمه داشته باشیم؛ همچنین اگر مشاهده کردند که حق مردم در حال تضییع است باید احساس وظیفه کرده و وارد عمل شوید و جلوی آن را بگیرند.

وی یادآور شد: مردم حق دارند که در فضای عمومی حضور پیدا کنند، اما باید در چارچوب و ضوابط شرع این عمل را انجام دهند، زیرا حق خداوند بر ماست که احکام دین را رعایت کنیم؛ البته باید توجه داشته باشیم که ما مجاز نیستیم که با جابه‌جایی مفاهیم قانونی و تفسیرهای به ظاهر موجه، اعمال غیر قانونی افراد را موجه جلوه دهیم.

یزدی در ادامه با انتقاد از حقوق‌های نجومی به برخی از مسئولان بیان کرد: چرا باید به یک فرد این همه حقوق داده شود؛ حقوق‌های صد میلیونی برای چه برخی افراد داده می شود؛ وقتی سوال می پرسیم، می گویند که این فرد در چند پست مسئولیت دارد و کار غیر قانونی نکرده است؛ ولی او نباید در چند پست مسئولیت داشته باشد و این مسئله مهمی است که به آن اعتراض داریم.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اهمیت رعایت سبک زندگی مسئولان گفت: مسئولان نباید در جامعه اسلامی که مردم در آن زندگی متوسط دارند، از زندگی های اشرافی برخوردار باشند؛ اگر دادستان‌ها زندگی بالاتری از سطح زندگی مردم عادی برخوردار بوده و ماشین‌ها و خانه‌های گران قیمت داشته باشند، بدون شک موجب عصبانیت مردم خواهد شد؛ شما که در چشم مردم زندگی میکنید و زندگیتان الگوی مردم است از چیزهای مباح و حلال هم چشم بپوشید تا سبب آبروی اسلام شوید.

وی گفت: مسئله بررسی موارد «خلاف شرع» در شورای نگهبان بر عهده شش فقیه بوده و روند آن به صورت «اکثریت» انجام می شود ولی اخیراً طرحی که مورد تصویب مجلس قرار گرفته بود به شورای نگهبان آورده شد؛ این طرح عبارت است از آنکه دولت‌های استکباری بتوانند پسماندهای انرژی اتمی خود را در کشور دفن کنند؛ استکبار همیشه این پسماندها را در کشورهای عقب مانده دفن می‌کند و همه می‌دانیم که اشعه‌های این نوع پسماندها برای افراد کشور ضرر خواهد داشت.

وی افزود: مجلس تصویب کرده بود که توافق‌نامه صورت گرفته، پسماندهای سوخت اتمی می‌تواند در کشور دفن شود، اما بنده اعلام کردم که این مورد خلاف شرع، خلاف قانون و خلاف مصلحت است و سایران نیز این را پذیرفتند.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به وظیفه مسئولان برای مقابله با طرح‌های دشمنان و مستکبران یادآور شد: مسئولان اجرایی ما باید در نظر داشته باشند که طرح‌های استکباری در اتاق فکر دشمن تجزیه و تحلیل میشود و آن را در قالب طرح‌های خوب و بشر دوستانه به ما ارائه می کنند، بنابراین همواره باید نسبت به پشت پرده‌های کمیسیون ها و کنوانسیون هایی که به ما پیشنهاد همکاری می دهند، مراقب باشیم.

یزدی یادآور شد: نظارت شورای نگهبان بر صلاحیت اشخاص در مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری و یا ریاست جمهوری از لحظه نام‌نویسی تا تأیید اعتبارنامه یا تنفیذ ادامه دارد؛ در این ارتباط ما در شورای نگهبان بر اساس مواد قانونی افراد را تأیید و یا رد صلاحیت می‌کنیم و هیچگاه در حق کسی اجحاف نمی‌کنیم.

وی خطاب به دادستان‌های حاضر در این جلسه بیان کرد: شما دادستان‌ها باید جلوی افرادی که به هر قیمتی می‌خواهند در این حکومت حضور داشته باشند و به میز خود دل بسته‌اند را بگیرید؛ امروز همه باید بدانیم که میز مسئولیتمان ابدی نیست و ما چند روزی را پشت آن قرار می‌گیریم.

یزدی با ابراز خرسندی از اینکه قوه قضائیه با ورود حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی از رکود و کندکاری نجات پیدا کرده است، تأکید کرد: امروز تحرکات بسیار خوبی را از سوی رئیس قوه قضائیه شاهد هستیم؛ برخی قضات برای حکم دادن، مردم را حدود پنج سال معطل نگه می داشتند؛ در این زمینه نسبت به دوره جدید قوه قضائیه امیدوار هستیم.

وی تصریح کرد: اقدامات رییس قوه قضاییه در دل عامه مردم نور امید تازهای ایجاد کرده است و مردم نسبت به آینده قوه قضائیه امیدوار هستند؛ امروز مردم امید دارند که اگر به قوه قضائیه مراجعه کنند حق خود را به زودی خواهند یافت.

عضو فقهای شورای نگهبان در ادامه بیان کرد: نباید اجازه دهیم که افراد سودجو به مجلس شورای اسلامی راه یابند زیرا برخی نمایندگان به این امید وارد مجلس می شوند که با اعمال فشار به وزرا، رشوه‌خواری کنند؛ ما باید از ورود اینگونه افراد به مجلس جلوگیری کنیم و بدانیم که عناوینی که داریم و مناصبی که در آن قرار گرفته ایم گذراست.

یزدی یادآور شد: بنده امیدوارم و دعا می کنم که قدرت آینده مملکت در دست کسانی باشد که «قدرت طلب» نباشند.

وی در پایان اظهار کرد: همه ما معتقد هستیم در این انقلاب اسلامی و حکومتی که در آن زندگی می‌کنیم وظایف بسیار سنگینی بر عهده داریم، بنابراین مسئولیت‌های خود را باید با توجه به اصل قانونی بودن امور انجام داده و از سلیقه‌ای عمل کردن پرهیز کنیم.