ماجرای وام گرفتن مارین لوپن از بانک روسی منتسب به پوتین چیست؟

01/02/1401 02:20 ب.ظ

امانوئل ماکرون چهارشنبه شب در جریان مناظره زنده تلویزیونی با مارین لوپن، رقیب خود را در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه به وابستگی به قدرت سیاسی ولادیمیر پوتین در روسیه متهم کرد و در تایید ادعای خود به پرداخت وام بانک روسی به حزب راست افراطی «اجتما...

امانوئل ماکرون چهارشنبه شب در جریان مناظره زنده تلویزیونی با مارین لوپن، رقیب خود را در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه به وابستگی به قدرت سیاسی ولادیمیر پوتین در روسیه متهم کرد و در تایید ادعای خود به پرداخت وام بانک روسی به حزب راست افراطی «اجتماع ملی» اشاره کرد. ماجرای این وام چیست؟ امانوئل ماکرون چهارشنبه شب در جریان مناظره زنده تلویزیونی با مارین لوپن، رقیب خود را در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه به وابستگی به قدرت سیاسی ولادیمیر پوتین در روسیه متهم کرد و در تایید ادعای خود به پرداخت وام بانک روسی به حزب راست افراطی...

امانوئل ماکرون چهارشنبه شب در جریان مناظره زنده تلویزیونی با مارین لوپن، رقیب خود را در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه به وابستگی به قدرت سیاسی ولادیمیر پوتین در روسیه متهم کرد و در تایید ادعای خود به پرداخت وام بانک روسی به حزب راست افراطی «اجتماع ملی» اشاره کرد.

آقای ماکرون گفت: «من این را با جدیت می‌گویم، شما به قدرت روسیه و آقای پوتین وابسته هستید. شما در سال ۲۰۱۵ از یک بانک روسی نزدیک به حکومت وام گرفتید و سپس این وام را از طریق عاملان فعلی آن که دست ‌اندرکار جنگ سوریه هستند، استمهال کردید.»

بانک مورد اشاره آقا ماکرون، بانک «نخستین بانک چک-روسیه» یا «First Czech-Russian Bank» است که به اختصار اف‌سی‌آر‌بی(FCRB) نام گرفته بود. این بانک در سال ۱۹۹۶ و ظاهرا به ابتکار دولت وقت جمهوری چک تاسیس شد ولی مقر اصلی در مسکو استقرار پیدا کرد. headtopics.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

چطور مکرون در مناظره انتخاباتی توجه بیشتری به خود جلب کرد؟دومین مناظره میان امانوئل مکرون و مارین لوپن دو نامزد مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، دقیقاً مثل اولین مناظره این دو در پنج سال پیش، به طور روشن به نفع مکرون تمام شد. بر عکس تجربه تلخ سرنگونی دولت بختیار در غائلۀ 22 بهمن 57، در یک دمکراسی که اصل آزادی بیان و حقوق انسانی تثبیت شده، مناظره طرفدار دمکراسی با هوادار پوپولیسم همیشه به نفع دمکراسی تمام خواهد شد.

عراق به مقابله با دخالت‌های نظامی ترکیه در خاک خود تهدید کرددر واکنش به تاکید مجدد رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه مبنی بر ادامه عملیات نظامی این کشور در شمال عراق و سوریه، وزارت خارجه عراق ادعاهای آنکارا مبنی بر

واکنش‌ها به حملات به مراکز آموزشی در غرب کابلواکنش‌ها به حملات به مراکز آموزشی در غرب کابل حملات تروریستی صبح امروز به دبیرستان «عبدالرحیم شهید»، و «مرکز آموزشی ممتاز» در غرب شهر کابل پایتخت افغانستان که چندین کشته و زخمی برجای گذاشت با واکنش گسترده بین‌المللی و داخلی مواجه شده است.

واردات تلفن‌ همراه به ایران در سال ۱۴۰۰ به بیش از چهار میلیارد دلار رسیدبر اساس گزارش گمرک ایران، واردات تلفن‌ همراه با قیمت بیش از ۶۰۰ دلار نیز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار بوده است.

بانک جهانی ارزیابی خود از نرخ رشد اقتصادی جهان در سال جاری را تغییر دادبه گفته دیوید مالپاس، رئیس بانک جهانی، رشد اقتصاد جهان که پیش از این ۴.۱ درصد پیش‌بینی شده بود به ۳.۲ درصد کاهش خواهد یافت.

باور-۳۷۳؛ از شایعه حضور در جنگ اوکراین تا نمایش در رژه روز ارتشدر رژه روز ارتش در ایران، از جمله سامانه ضد موشکی باور ۳۷۳ نمایش داده شد که ادعا شده بود برای استفاده در تهاجم به اوکراین در اختیار روسیه قرار گرفته است. از این سامانه چه می‌دانیم؟ گزارشاتی از توافق برای انتقال سامانه باور 373 به سوریه، منتشر شده است. رادیو فردا، 22 تیر 1399

Send

امانوئل ماکرون چهارشنبه شب در جریان مناظره زنده تلویزیونی با مارین لوپن، رقیب خود را در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه به وابستگی به قدرت سیاسی ولادیمیر پوتین در روسیه متهم کرد و در تایید ادعای خود به پرداخت وام بانک روسی به حزب راست افراطی «اجتماع ملی» اشاره کرد.

آقای ماکرون گفت: «من این را با جدیت می‌گویم، شما به قدرت روسیه و آقای پوتین وابسته هستید. شما در سال ۲۰۱۵ از یک بانک روسی نزدیک به حکومت وام گرفتید و سپس این وام را از طریق عاملان فعلی آن که دست ‌اندرکار جنگ سوریه هستند، استمهال کردید.»

بانک مورد اشاره آقا ماکرون، بانک «نخستین بانک چک-روسیه» یا «First Czech-Russian Bank» است که به اختصار اف‌سی‌آر‌بی(FCRB) نام گرفته بود. این بانک در سال ۱۹۹۶ و ظاهرا به ابتکار دولت وقت جمهوری چک تاسیس شد ولی مقر اصلی در مسکو استقرار پیدا کرد.

الکسی ناوالنی، فعال سیاسی مخالف دولت روسیه معتقد است که تاسیس این بانک بر اساس ایده شخصی آقای پوتین و با هدف ایجاد نهادی پولی برای پولشویی صورت گرفته و ایفای نقش دولت جمهوری چک نیز پوششی برای موجه جلوه دادن این اقدام بوده است. در همین خصوص، سایت یک نهاد مستقل به نام «اتحاد برای محافظت از دموکراسی» نیز با انتشار گزارشی به ارتباط بانک اف‌سی‌آر‌بی با یک سناتور روسی به نام الکساندر باباکوف و مشارکت در عملیات پولشویی اشاره کرده است.

ناوالنی: مارین لوپن به پوتین نزدیک است، فرانسوی‌ها به ماکرون رای دهند

خانم لوپن در سال ۲۰۱۴ مدعی شد که به دلیل امتناع بانک‌های فرانسوی از پرداخت وام به حزب جبهه ملی سابق و اجتماع ملی فعلی، ناگزیر شده تا برای تامین هزینه‌های کارزار انتخاباتی خود به سراغ بانک‌های خارجی برود که در میان آنها یک بانک روسی به عنوان نخستین بانک خارجی درخواست آنها را اجابت و با پرداخت وامی به ارزش ۹.۱ میلیون یورو موافقت کرده است.

به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید

البته این بانک در سال ۲۰۱۶ تعطیل شد و امتیاز تسویه بدهی‌ حزب اجتماع ملی ابتدا به یک شرکت روسی کرایه اتومبیل به نام کُنتی (Conti) و سپس به شرکت آویازاپچست (Aviazaptchast) واگذار شد؛ شرکتی که در حوزه تجارت قطعات یدکی هواپیما فعال است و از سوی نظامیان سابق روسی اداره می شود که در جنگ سوریه مشارکت دارند.

شرکت آویازاپچست از حزب اجتماع ملی به دلیل عدم بازپرداخت وام خود در دادگاه‌های روسیه شکایت کرد ولی دو طرف در سوم ژوئن ۲۰۲۰ به مصالحه رسیدند و دوره بازپرداخت وام تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد. این در حالی است که این وام می‌بایست تا سپتامبر ۲۰۱۹ به طور کامل تسویه می‌شد.

منتقدان خانم لوپن معتقدند که دریافت این وام و تمدید دوره بازپرداخت آن بدون حمایت دولت روسیه و شخص ولادیمیر پوتین ممکن نمی‌شده است.

هم‌رسانی این مطلب: