واردات تلفن‌ همراه به ایران در سال ۱۴۰۰ به بیش از چهار میلیارد دلار رسید

30/01/1401 05:48:00 ب.ظ

بر اساس گزارش گمرک ایران، واردات تلفن‌ همراه با قیمت بیش از ۶۰۰ دلار نیز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار بوده است.

بر اساس گزارش گمرک ایران، واردات تلفن‌ همراه با قیمت بیش از ۶۰۰ دلار نیز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار بوده است. ، فرزند خانم خضوعی و همسرش، سمیرا ابراهیمی نیز به طور موقت بازداشت شده بودند. اتهامات خانم خضوعی اعلام نشده است ولی در پرونده فرزند و عروس او اتهاماتی چون «تبلیغ علیه نظام» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» مطرح شده بود.

جامعه جهانی بهایی بارها تاکید کرده است اتهام‌های امنیتی که علیه شهروندان بهایی در ایران مطرح می‌شود، کاملا «بی‌اساس» است و تنها دلیل بازداشت بهاییان توسط نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی، اعتقادات و فعالیت‌های مذهبی آنان است.

سومین پرونده اما مربوط به فریده مرادخانی، فعال مدنی و خواهرزاده رهبر جمهوری اسلامی، است که روز ۲۴ دی‌ماه سال گذشته توسط ماموران امنیتی بازداشت شد. با تدوام بازداشت خانم مرادخانی، روز گذشته ده‌ها فعال مدنی با اشاره به اینکه این فعال مدنی در «زندان انفرادی» به سر می‌برد، رفتار حکومت ایران با او را «شکنجه واضح»، «ضد بشری و غیرقانونی» و «نقض آشکار حقوق بشر» توصیف کرده‌اند. headtopics.com

بازداشت فریده مرادخانی، فعال مدنی و خواهرزاده رهبر جمهوری اسلامی این نامه به امضای چهره‌هایی چون نرگس محمدی، راحله راحمی‌پور، شهناز اکملی، محمد نوری‌زاد، آرش صادقی، سهیل عربی و ... رسیده است.

ادامه مطلب:
RadioFarda‌|‌راديو فردا »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : تصاویری از جشن پیروزی اردوغان و حامیانش در کاخ ریاست جمهوری در آنکارا

ویدیوها : رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه روز یکشنبه ۲۸ مه در دور دوم انتخاباتی تاریخی و در یکی از بزرگترین چالش‌های دوران رهبری‌اش توانست بار دیگر پیروز شود و بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زند. ادامه مطلب >>

ایلان ماسک: هر دقیقه تفکر من ۱ میلیون دلار درآمدزایی دارد'ایلان ماسک' ثروتمندترین فرد حال حاضر جهان و کارآفرین برتر و موسس شرکت‌های بزرگ 'تسلا' و 'اسپیس‌ایکس' در یک مصاحبه جدید به بیان نکات قابل توجهی پرداخته است. حاجی لاکن روایت داریم درهنگام خارج شدن... گفته یا صاحب زمان💲 در نظام سرمایه داری و سرمایه سالار نیازبه تفکر خاصی نیست بالنفسه پول ؛ پول سازی دارد؛ ایلان ماسک را هم همین سازوکار؛امروزه در تکنولوژی تبدیل به بت کرده است؛ همچون گذشته گانش جاب و گیتس و... هر دقیقه نفس کشیدن خامنه ای ۱۰۰ ملیون دلار خسارت به کشور وارد میکند.😒😒

مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی: متوسط نرخ دلار در سال جاری ۳۰ هزار تومان خواهد شدمؤسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی می‌گوید چشم‌انداز روند آتی نرخ ارز در کوتاه‌مدت به نتایج مذاکرات بستگی دارد، اما انتظار نمی‌رود با توافق هسته‌ای نیز نرخ ارز کاهش یابد.

از واردات بنزین تا کسری ۱۵هزار مگاوات برق/ حرف از صادرات انرژی در ایران بیهوده استاستاد دانشگاه صنعتی‌شریف با بیان اینکه به جای اینکه صحبت از صادرات بکنیم باید سیاست انرژی را باتوجه به شرایط تعریف کنیم، گفت: در بهترین حالت در سال جاری واردکننده نخواهیم بود اما سال آینده واردات خواهیم داشت.

گزارش جدید: رشد چشمگیر نقدینگی و بدهی‌های دولت ابراهیم رئیسی به بانک مرکزیدولت ابراهیم رئیسی از زمان آغاز به کار در مرداد پارسال تا بهمن همان سال بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی استقراض کرده است.

سال گذشته حدود ۱۰۰ هزار نفر در تهران به دلیل نزاع به پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اندپزشکی قانونی استان تهران اعلام کرد در سال ۱۴۰۰، میزان مراجعات به این سازمان به دلیل نزاع، نسبت به سال قبل از آن، یک و نیم درصد افزایش یافت. خاک بر سر خامنه‌ای

مراجعه بیش از ۳۵ هزار زن تهرانی به پزشکی قانونی در سال ۱۴۰۰پزشکی قانونی تهران آمار مراجعه به این نهاد در سال ۱۴۰۰ را اعلام کرد که بر اساس آن میزان آسیب‌های ناشی از نزاع در تهران افزایش یافته است.از کل مراجعین به پزشکی قانونی درسال گذشته، شصت ویک هزار و۶۶ نفر مرد و سی وپنج هزار و۴۳۷ نفر زن بوده‌اند. اخبار_ایران