فرهاد مجیدی برای سومین بار در دو سال سرمربی استقلال شد

13/12/1399 06:22 ب.ظ

«فرهاد_مجیدی» برای سومین بار در دو سال پیاپی، سرمربی «استقلال» شد. برخی از نزدیکان باشگاه استقلال به «ایران‌وایر» از اعمال نفوذ نهادهای امنیتی در انتخاب سرمربی استقلال و حذف برخی از گزینه‌ها خبر داده بودند. اخبار_ایران گزارش younesipour 👇

طی روزهایی که مدیران استقلال شرایط فرهاد مجیدی برای عقد قرارداد دو و نیم ساله با استقلال را بررسی می‌کردند، مذاکرات با سایر گزینه‌های سرمربی‌گری هم ادامه داشت.

برخی از نزدیکان باشگاه استقلال به «ایران‌وایر» از اعمال نفوذ نهادهای امنیتی و حراست وزارت ورزش و جوانان در انتخاب سرمربی استقلال و حذف برخی از گزینه‌ها خبر دادند.

صبح امروز (چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹)، ساکت الهامی به عنوان آخرین رقیب فرهاد مجیدی برای سرمربی‌گری استقلال، به دیدار مدیران این باشگاه رفت. در همان ساعات، «مجتبی جباری» کاپیتان سابق استقلال خبر از حضور خود به عنوان کمک مربی استقلال در صورت سرمربی‌گری ساکت الهامی در این باشگاه داد.تسنیمگفت: «اعتقاد دارم گروه ما می‌تواند به باشگاه کمک کند. این موضوع را بدون شلوغ‌کاری در فضای مجازی و رایزنی اعلام می‌کنم.»

او با ادبیاتی کنایه‌آمیز تاکید کرد که طی سال‌های اخیر می‌توانسته سرمربی یا کمک مربی استقلال شود ولی چون در فضای مجازی فعالیت و تبلیغات نداشته، توسط برخی از دوستان از این تیم دور مانده است. جباری همین تکه از مصاحبه‌اش را در صفحه اینستاگرامش نیز منتشر کرد. برخی از کابران فضای مجازی صحبت‌های او را کنایه به فرهاد مجیدی تلقی کردند.

ادامه مطلب:
iranwire »

رسمی:‌ فرهاد مجیدی سرمربی استقلال شدباشگاه استقلال تهران فرهاد مجیدی را با قراردادی رسمی به عنوان سرمربی جدید این تیم معرفی کرد.

مجیدی: شخصیت بردن در استقلال باید بیدار شود / کیفیت زمین خیلی بد بودسرمربی تیم استقلال تهران درباره بازی با ماشین سازی صحبت کرد.

قرارداد مجیدی تنظیم شد؛ سرمربی استقلال امروز معرفی می‌شودمدیرعامل باشگاه خبر داد: قرارداد مجیدی تنظیم شد؛ سرمربی استقلال امروز معرفی می‌شود

خرید غیرمنتظره استقلال؛ آرمان رمضانی شاگرد مجیدی شد- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم | Tasnimآرمان_رمضانی از پرسپولیس به استقلال رفت پس از درخواست فرهاد مجیدی جهت جذب رمضانی به این تیم، مددی مدیرعامل استقلال با این مهاجم به توافق رسید و او با قراردادی یک سال و نیمه، به استقلال پیوست الحمدلله

جام حذفی فوتبال| کام استقلال همچنان با فرهاد شیرین است/ آبی‌ها با پیکان در جاده صعود- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم | Tasnimکام استقلال همچنان با فرهاد شیرین است تیم فوتبال استقلال با برتری مقابل تیم فوتبال پیکان در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی به مرحله بعد این رقابت‌ها صعود کرد. فوتبال

با خبرنگاران، از مذاکره پنهانی مدیریت باشگاه استقلال با «آندره‌آ استراماچونی»، سرمربی ایتالیایی ابراز ناراحتی کرده و مذاکره با مربی دیگر در شرایطی که خودش با استقلال قرارداد دارد را غیرحرفه‌ای دانسته بود.

طی روزهایی که مدیران استقلال شرایط فرهاد مجیدی برای عقد قرارداد دو و نیم ساله با استقلال را بررسی می‌کردند، مذاکرات با سایر گزینه‌های سرمربی‌گری هم ادامه داشت.

برخی از نزدیکان باشگاه استقلال به «ایران‌وایر» از اعمال نفوذ نهادهای امنیتی و حراست وزارت ورزش و جوانان در انتخاب سرمربی استقلال و حذف برخی از گزینه‌ها خبر دادند.

صبح امروز (چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹)، ساکت الهامی به عنوان آخرین رقیب فرهاد مجیدی برای سرمربی‌گری استقلال، به دیدار مدیران این باشگاه رفت.

در همان ساعات، «مجتبی جباری» کاپیتان سابق استقلال خبر از حضور خود به عنوان کمک مربی استقلال در صورت سرمربی‌گری ساکت الهامی در این باشگاه داد.تسنیمگفت: «اعتقاد دارم گروه ما می‌تواند به باشگاه کمک کند. این موضوع را بدون شلوغ‌کاری در فضای مجازی و رایزنی اعلام می‌کنم.»

او با ادبیاتی کنایه‌آمیز تاکید کرد که طی سال‌های اخیر می‌توانسته سرمربی یا کمک مربی استقلال شود ولی چون در فضای مجازی فعالیت و تبلیغات نداشته، توسط برخی از دوستان از این تیم دور مانده است.

جباری همین تکه از مصاحبه‌اش را در صفحه اینستاگرامش نیز منتشر کرد. برخی از کابران فضای مجازی صحبت‌های او را کنایه به فرهاد مجیدی تلقی کردند. طی سال‌های اخیر، فرهاد مجیدی حمایتی غیرقابل انکار در برخی از کانال‌های تلگرامی و صفحات اینستاگرامی کنار خود داشته است.

از اردیبهشت سال ۱۳۹۸، این سومین مرتبه‌ای است که فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی استقلال معرفی می‌شود. نهم اردیبهشت ۱۳۹۸، باشگاه استقلال طی بیانیه‌ای اعلام کرد پس از برکناری «وینفرد شفر»، سرمربی آلمانی این تیم، فرهاد مجیدی به‌عنوان سرمربی موقت، امور فنی تیم را تام‌الاختیار تحت نظر خواهد داشت. فرهاد مجیدی پیش از این دستیار وینفرد شفر بود.

او در پایان فصل از استقلال جدا شد و قراردادش را تمدید نکرد. پس از آن، دوازدهم دی سال ۱۳۹۸ درحالی که آندره‌آ استراماچونی استقلال را در میانه‌های راه رها کرده بود، جای این سرمربی ایتالیایی را روی نیمکت استقلال گرفت.

فقط یک هفته بعد، یعنی ۱۹ دی‌‌ماه، فرهاد مجیدی مدیران باشگاه استقلال را