شیوع ویروس کرونا و ناگفته‌های پنهان پشت ماسک دونالد ترامپ | DW | 12.07.2020

22/04/1399 10:34 ق.ظ

برای نخستین بار دونالد ترامپ با ماسک در برابر دوربین خبرنگاران ظاهر شده است. می‌گوید که هیچ‌گاه مخالف ماسک نبوده است. این در حالی است که از همان آغاز شیوع ویروس کرونا، او از زدن ماسک خودداری ورزیده بود.

برای نخستین بار دونالد ترامپ با ماسک در برابر دوربین خبرنگاران ظاهر شده است. می‌گوید که هیچ‌گاه مخالف ماسک نبوده است. این در حالی است که از همان آغاز شیوع ویروس کرونا، او از زدن ماسک خودداری ورزیده بود. دونالد ترامپ، روز شنبه ۱۱ ژوئیه (۲۱ تیر) در جریان بازدید از یک بیمارستان نظامی، برای نخستین بار از ماسک استفاده کرده است. موضوعی که توجه خبرنگاران را به خود جلب کرده است.

ترامپ در بازدید از بیمارستان نظامی والتر رید، واقع در نزدیکی واشنگتن، با ماسک سیاهی که آرم ریاست جمهوری را بر خود داشت، در برابر دوربین خبرنگاران ظاهر شده است.او زمانی تن به استفاده از ماسک در مجامع عمومی داده که شمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ افزایش بی‌سابقه‌ای یافته است.

ترامپ در برابر نگاه کنجکاو و پرسش خبرنگارانی که در راهروی بیمارستان در انتظار او ایستاده بودند، تنها به گفتن این جمله بسنده کرد: «من هیچ‌گاه مخالف استفاده از ماسک نبودم، اما به باور من، استفاده از ماسک زمان و مکان خاص خود را می‌طلبد.»ترامپ مدعی شده است که امر بازدید از بیماران در یک بیمارستان، همان زمان و مکان مناسبی برای استفاده از ماسک است. به‌ویژه بیمارانی که به‌تازگی یک عمل جراحی را پشت سر گذاشته‌اند.

استفاده از ماسک توسط دونالد ترامپ، حکایت از چرخشی در رویکرد او نسبت به بیماری کووید-۱۹ دارد. او تا کنون هیچ‌گاه تن به زدن ماسک در انظار عمومی نداده بود. حتی در کارزارهای انتخاباتی خود یا به هنگام بازدید از کارخانه تولید ماسک در آریزونا هم از زدن ماسک خودداری ورزیده بود. headtopics.com

ادامه مطلب:
dw_persian »

از سانسور کرونا تا انکار ویروس؛ ترکمنستان مدعی ایست حتی یک مورد ابتلا هم نداشته است - BBC News فارسیترکمنستان با وجود گستردگی شیوع ویروس کرونا در کشورهای همسایه‌اش مثل ایران و افغانستان، ترکمنستان تابحال حتی یک مورد ابتلا به این ویروس را گزارش نکرده است.

راننده اتوبوس پس از 'حمله افرادی که ماسک نزده بودند'، درگذشتیک راننده اتوبوس در فرانسه پنج روز پس از حمله چند نفر که از پوشیدن ماسک در داخل اتوبوس خودداری کرده بودند، درگذشت. فیلیپ مونگیلو ۵۹ ساله پس از این حمله در شهر بایون در جنوب غربی فرانسه دچار مرگ مغزی شد.

تذکر به استفاده از ماسک به قیمت جان راننده فرانسوی اتوبوس تمام شددادستانی فرانسه همچنین اعلام کرد که علاوه بر دو متهم اصلی، سه نفر دیگر نیز در این رابطه متهم شده‌اند؛ دو نفر به دلیل کمک نکردن به شخص در معرض خطر و نفر سوم برای تلاش در مخفی کردن مظنون به حمله، متهم شده‌اند.

شهروندان: از کرونا می‌ترسیم اما دلیلی برای ماسک زدن نمی‌بینیم/ ماسک رایگان بدهند، همه استفاده می‌کنیم/چیزی برای باختن ندارم؛ ترجیح می‌دهم کرونا بگیرمکمتر از ۳ ماه پیش استان قزوین جزو استان‌های قرمز کشور در خصوص شیوع بالای کرونا بود. اکنون هم وضعیت بهتری ندارد و به گفته مسئولان بهداشتی استان وضعیت آن نارنجی (هشدار ) است و مردم باید همچنان پروتکل های بهداشتی از جمله « در خانه ماندن»را رعایت کنند؛ اما شهروندان هم می‌گویند:« طاقت خانه ماندن نداریم.»...

دونالد ترامپ برای اولین بار با ماسک در انظار عمومی ظاهر شددونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای اولین بار از زمان شیوع ویروس کرونا در انظار عمومی از ماسک استفاده کرده است. او روز شنبه در جریان بازدید از بیمارستان نظامی والتر رید در مجاورت واشنگتن درحالی که با مجروحان جنگ و پرسنل پزشکی دیدار می کرد ماسک زد.

جهانگیری: امروز ایران اسلامی در منطقه جزو امن‌ترین کشورها استجهانگیری: در اطراف کشور حوادث و رخدادهایی به وقوع پیوست که بیشتر آنها با هدف ایجاد ناامنی در ایران شکل گرفت. اما به فضل الهی امروز ایران اسلامی در منطقه جزو امن ترین کشورها است و ما قدرت دفاع از ملت خود را در هر شرایطی داریم

شیوع ویروس کرونا در آمریکا همچنان به شکلی گسترده ادامه دارد. گرچه در برخی از ایالت‌ها نظیر نیویورک از شمار موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ کاسته شده است، در برخی دیگر همچون تگزاس، گستره شیوع ویروس کرونا هر روز رکورد جدیدی بر جای می‌نهد.

دونالد ترامپ، روز شنبه ۱۱ ژوئیه (۲۱ تیر) در جریان بازدید از یک بیمارستان نظامی، برای نخستین بار از ماسک استفاده کرده است. موضوعی که توجه خبرنگاران را به خود جلب کرده است.

ترامپ در بازدید از بیمارستان نظامی والتر رید، واقع در نزدیکی واشنگتن، با ماسک سیاهی که آرم ریاست جمهوری را بر خود داشت، در برابر دوربین خبرنگاران ظاهر شده است.او زمانی تن به استفاده از ماسک در مجامع عمومی داده که شمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ افزایش بی‌سابقه‌ای یافته است.

ترامپ در برابر نگاه کنجکاو و پرسش خبرنگارانی که در راهروی بیمارستان در انتظار او ایستاده بودند، تنها به گفتن این جمله بسنده کرد: «من هیچ‌گاه مخالف استفاده از ماسک نبودم، اما به باور من، استفاده از ماسک زمان و مکان خاص خود را می‌طلبد.»ترامپ مدعی شده است که امر بازدید از بیماران در یک بیمارستان، همان زمان و مکان مناسبی برای استفاده از ماسک است. به‌ویژه بیمارانی که به‌تازگی یک عمل جراحی را پشت سر گذاشته‌اند.

استفاده از ماسک توسط دونالد ترامپ، حکایت از چرخشی در رویکرد او نسبت به بیماری کووید-۱۹ دارد. او تا کنون هیچ‌گاه تن به زدن ماسک در انظار عمومی نداده بود. حتی در کارزارهای انتخاباتی خود یا به هنگام بازدید از کارخانه تولید ماسک در آریزونا هم از زدن ماسک خودداری ورزیده بود.

گزارش‌های منتشر شده از سوی رسانه‌های آمریکا حکایت از آن دارند که ترامپ زیر فشار مشاوران خود ناگزیر به عقب‌نشینی در این رابطه شده است.

لازم به یادآوری است که او یک بار چهره جو بایدن، رقیب انتخاباتی خود که ماسک بر چهره زده بود را به سخره گرفته بود.

ترامپ در برابر انتقادها درباره خودداری او از زدن ماسک، گفته بود که زدن ماسک زیبنده رئیس جمهور یک قدرت جهانی نیست. مشاوران او در همان ایام به خبرنگاران گفته بودند که رئیس جمهوری آمریکا خوش ندارد با ماسک در برابر دوربین ظاهر شود.

شیوع گسترده ویروس کرونا و افزایش شدید موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ اکنون همه چیز را تغییر داده و رئیس جمهوری یک قدرت جهانی تن به زدن ماسک داده است.تنها ظرف ۲۴ ساعت گذشته، بر اساس آمار و اطلاعات منتشر شده از سوی دانشگاه جانز هاپکینز، بیش از ۶۶ هزار و ۵۰۰ نفر دیگر به شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا افزوده شده است. به این ترتیب، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به سه میلیون و ۲۴۰ هزار نفر رسیده است. تا کنون حدود ۱۳۵ هزار نفر نیز در آمریکا در اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

گزارش رسانه‌های آمریکا حکایت از کاهش محبوبیت ترامپ در ارتباط با مدیریت بحران کرونا دارد. بر اساس نظرسنجی فرستنده خبری"ای‌بی‌سی" آمریکا، دو سوم کسانی که در این نظرسنجی شرکت کرده‌ بودند، از مدیریت بحران کرونا توسط دولت ترامپ ابراز ناخرسندی کرده‌اند. بر اساس همین نظرسنجی، جو بایدن حدود نه درصد از ترامپ پیشی گرفته است. انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر برگزار می‌شود.

خلاقیت و نوآوری هنرمندان و طراحانی که به سراغ ماسک رفته‌اندطراحان مد هم از ماسک غافل نشده‌اند. البته باید گفت که مسلما همه‌ی طرح‌هایشان از آزمون‌های سازمان جهانی بهداشت سربلند بیرون نخواهند آمد. در هفته مد نیویورک در فوریه ۲۰۲۰، این مانکن یک ماسک دیدنی از جنس لطیف اورگانزا را به نمایش گذاشت که مسلما از سدی در برابر ویروسی نخواهد بود.

خلاقیت و نوآوری هنرمندان و طراحانی که به سراغ ماسک رفته‌اندپای کرونا به صحنه‌ی هنر خیابانی هم کشیده شده است و مدتی است که فعالان این عرصه، ماسک‌های سفید رنگ را به عنوان المانی در هنرنمایی خود کشف کرده‌اند. در این تصویر، جوانی ۱۶ ساله به نام"اس.اف" مشغول رنگ‌پاشی و خلق دیوارنگاره‌ای در شهر آتن یونان است. شاید به زودی هنرمند مشهور این صحنه یعنی بنسکی بریتانیایی هم به فکر خلق نقشی بر دیوار بیفتد.

خلاقیت و نوآوری هنرمندان و طراحانی که به سراغ ماسک رفته‌انددر هفته مد نیویورک در ماه فوریه ۲۰۲۰ مدل‌هایی با ماسک بر دهن، مدهای جدید را به نمایش گذاشتند. البته این ماسک‌ها مانند آنچه که در تصویر می‌بینید و با پیراهن این مدل ست شده، بیشتر به نظر جنبه زیور و تجمل دارد تا وسیله‌ای برای حفاظت در برابر ویروس. ماسک‌های‌ پارچه‌ای بالاخره بهتر از هیچ چیزند و علاقمندان به مد تلاش می‌کنند این روزها با کمی خلاقیت این تکه سفید خسته کننده را جذاب‌تر کنند.

خلاقیت و نوآوری هنرمندان و طراحانی که به سراغ ماسک رفته‌اندبرخی طراحان مد از جمله در آلمان، تولید و طراحی ماسک را به عنوان بخشی جدید در حوزه فعالیت و تجارتشان که این روزها با شیوع کرونا به شدت آسیب دیده است، کشف کرده‌اند. طراحان مد جوان، بی‌نام و نشان و حتی طراحان مشهور هم وارد این عرصه شده‌اند و تخیل خود را برای هرچه زیباکردن ماسک‌ها و پوشش دهان و بینی، به کار انداخته‌اند. شاید روزی این آثار را به عنوان"مد دوران شیوع کرونا در سال ۲۰۲۰" در موزه یافت.

خلاقیت و نوآوری هنرمندان و طراحانی که به سراغ ماسک رفته‌اندیک تولیدکننده کروات در برلین، ماسک‌هایی که با کروات یا پاپیون همخوانند به بازار عرضه می‌کند. فقط برای مردان و آنهم از پارچه‌ی ابریشمی که مخصوص دوخت کروات است. برخی از مدل‌های عرضه شده توسط این تولیدکننده به سرعت به فروش رسیده و تمام شدند.

خلاقیت و نوآوری هنرمندان و طراحانی که به سراغ ماسک رفته‌انددر آلمان، مقررات‌های وضع شده با شیوع کرونا، ایالت به ایالت در برخی حوزه‌ها، با هم متفاوت بود. از ۲۷ آوریل اما یک مقررات یک دست وجود دارد و آن هم زدن ماسک است. اما با وجود این مقررات یکدست، تفاوت ایالت‌ها را بر روی برخی از ماسک‌ها می‌توان دید. برای نمونه در این تصویر که ماسک با لباس سنتی در ایالت بایرن ست شده؛ برای زنان با تصویر"سی‌سی" (الیزابت اتریش-مجارستان) و برای مردان با تصویر لودویگ دوم.

خلاقیت و نوآوری هنرمندان و طراحانی که به سراغ ماسک رفته‌اندخلاقیت مرز نمی‌شناسد؛ این مسئله در مورد ماسک هم صادق است. مهم این است که اما با وجود خلاقیت به کار رفته، ماسک قابل شستشو باشد. اما برای شستشوی چنین ماسک‌هایی که در تصویر می‌بینید، با ظرافتی که در دوخت آن به کار رفته، حتما نباید آنها را در ماشین لباس‌شویی انداخت، کافی است که آب جوشیده روی آن ریخته شود و برای خشک کردن آن کمی بیشتر دقت کرد.

خلاقیت و نوآوری هنرمندان و طراحانی که به سراغ ماسک رفته‌اندبعضی‌ها در استفاده از ماسک می‌خواهند تنوع بیشتری داشته باشند. آنچه که در تصویر می‌بینید، برنامه هفتگی برای ماسک زدن است؛ ماسک‌های پاکیزه، منتظرند نوبتشان برسد. از آنجا که شنبه‌ها به طور معمول روز فوتبال است، موتیف روی ماسک شنبه هم با این حال و هوا ست شده. اگر هم طرفدار پر و پاقرص یک باشگاه خاص باشیم که می‌توانیم پرچم باشگاه را به شکل ماسک روی صورت حمل کنیم.

خلاقیت و نوآوری هنرمندان و طراحانی که به سراغ ماسک رفته‌اندکسی که با مد و دیزاین سر ناسازگاری دارد و این حوزه را مصداق مصرف‌گرایی می‌داند، می‌تواند به مواد طبیعی رجوع کند. مهم پوشش دهان و بینی است با ماسکی که خودتان"چیده‌اید". با یک کش نازک هم می‌توان این برگ را که در تصویر می‌بینید به ماسک تبدیل کرد. این دختر در نوار غزه به شما نشان می‌دهد که ماسک طبیعی چه شکلی است!

خلاقیت و نوآوری هنرمندان و طراحانی که به سراغ ماسک رفته‌انددر سراسر اروپا رهگذاران در شهرهای مختلف اثری از خودشان در دوران شیوع کرونا به یادگار گذاشته‌اند. در شهر برمن آلمان این رهگذران بر دهان مجسمه‌های مشهور"موزیسین‌های شهر برمن" ماسک زده‌اند. مجسمه‌های الاغ و سگ و گربه و خروس که بر گرده‌ی یکدیگر سوارند، نماد شهرند و از داستان‌های برادران گریم می‌آیند. این مجسمه‌ها یکی از دیدنی‌های این شهرند که سالانه هزاران توریست را به برمن می‌کشانند.

خلاقیت و نوآوری هنرمندان و طراحانی که به سراغ ماسک رفته‌انددر میدانی در کراکوف، یکی از شهرهای بزرگ و قدیمی لهستان، بر دهان این مجسمه ایگور میتورای، هنرمند لهستانی- فرانسوی ماسکی بزرگ زده‌اند. شاید این مجسمه با شمایل جدیدش برای مدت‌های طولانی یادآور دوران شیوع کرونا و رهگذران ماسک بر چهره‌زده باشد.