رفتارهای منطقه‌ای ایران و امنیت سعودی: محورهای گفت‌وگوی ملک سلمان و جو بایدن

08/12/1399 01:32 ق.ظ

رفتارهای منطقه‌ای ایران و امنیت سعودی: محورهای گفت‌وگوی ملک سلمان و جو بایدن العربية

ملک سلمان بن عبدالعزیز آل‌سعود پادشاهی عربی سعودی و جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا روز پنج‌شنبه 25 کاخ سفید پس از این گفتگو اعلام کرد که رهبران آمریکا و سعودی درباره امنیت منطقه‌ای تبادل نظر و بر اهمیت روابط تاریخی سعودی-آمریکا تاکید کردند. بنابر اعلام کاخ سفید بایدن در این تماس تلفنی به ملک سلمان گفت که آمریکا به دفاع از امنیت سعودی پای‌بند است.

کاخ سفید پس از این گفتگو اعلام کرد که رهبران آمریکا و سعودی درباره امنیت منطقه‌ای تبادل نظر و بر اهمیت روابط تاریخی سعودی-آمریکا تاکید کردند. بنابر اعلام کاخ سفید بایدن در این تماس تلفنی به ملک سلمان گفت که آمریکا به دفاع از امنیت سعودی پای‌بند است.

موضوع یمن هم یکی از موضوعاتی بود که رهبران دو کشور به آن پرداخته و درباره پایان مسالمت‌آمیز جنگ در یمن گفتگو کردند. خبرگزاری واس خبرگزاری رسمی سعودی هم گزارش کرد که ملک سلمان در گفت‌وگو با بایدن درباره موضوعات منطقه‌ای و رفتارهای ایران تبادل نظر کرده و از بایدن برای پای‌بندی آمریکا به دفاع از امنیت سعودی تشکر کرد.

ادامه مطلب:
AlArabiya_Fa »

کاخ سفید: بایدن به ملک سلمان درباره تعهد آمریکا در دفاع از امنیت سعودی اطمینان دادکاخ سفید اعلام کرد، جو بایدن رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا به ملک سلمان بن عبدالعزیز آل سعود آمریکا امنیت سعودی را گروگان گرفته است و حوثی های یمن در واقع بازوی عملیاتی آمریکا برای تحت فشار قرار دادن سعودی است. هدف به عقب راندن دوباره عربستان و جلوگیری از اصلاحات سیاسی اجتماعی است. آمریکا عربستانی خشن و حامی تروریسم می خواهد. رستاخیز_ملی_با_پهلوی بلی هر چه قدر پول بدهید انقدر حمایت چونکه اینا همشون اوسگول هستند بخاطر ریاست هرچه قدر پول امریکاه پول بخواد این وهابیها میدهند اینا همشون اوسگول هستند$$$$

قطر موفقیت‌آمیز بودن عمل جراحی ولی‌عهد سعودی را به ملک سلمان تبریک گفتبه گزارش خبرگزاری رسمی سعودی (واس)، «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر بامداد جمعه 26 فوریه 2021 طی

سناتور تام کاتن: سیاست‌های جو بایدن سعودی را زیر باران موشک‌های ایران قرار دادسناتور جمهوری‌خواه آمریکایی تام کاتن با انتقاد از سیاست‌های دولت جو بایدن در قبال ایران و حوثی‌ها، این سناتور باید بداند که باپابرهنه ها نمیتواند بجنگند. سعودی بدبخت پولدار. یمن پیروز جنگ خواهد شد. یمن شمالی و جنوبی باید. غرور. این. شیطان. بشکند. چهار. روز. آرام. بود. غرورش بالا رفته بود. باید. چند سوراخ. شود. تا هوا. و بخارش. پایین تر بیاید. زمان ترامپ هم موشک حواله شون میکردیم

ولی‌عهد سعودی: 10 میلیارد اصله درخت در سعودی و 50 میلیارد اصله در جهان می‌کاریمشاهزاده محمد بن سلمان، ولی‌عهد پادشاهی عربی سعودی، روز شنبه 27 مارس 2021 از آغاز کار دو ابتکار عمل و عربستان لطفا نمک شیرین کردن اب دریا را به دریا نریزد و به کل اکوسیستم اسیب نرساند نیازی بکاشت درخت از سوی او نیست جمهوری اسلامی هم تعدادی ازین اصله ها را میخرد برای چوبه دار در عوض در ایران تحت حاکمیت اخوندی جنگل ها و مراتع توسط سپاه پاسداران به آتش کشیده می شوند بخاطر فروش زمین های به جا مانده و رودخانه ها را به خاطر سد سازی خشک می کنند و.......فعالین محیط زیست را زندان و شکنجه و اعدام می کنند.

سعودی: در کنار اردن می‌ایستیم و از تصميمات ملک عبدالله دوم حمایت می‌کنیمشاهزاده فیصل بن فرحان بن عبدالله وزیرخارجه سعودی تأکید کرد که سعودی در کنار اردن تحت رهبری ملک عبدالله دوم بن الحسین ایستاده است. وزیر خارجه سعودی گفت که ثبات اردن پایه اساسی برای رونق، شکوفایی و ثبات کل منطقه است. العربیه_فارسی: هر جا کثافت کاری هست و خیانت به اعراب ، نام سعودی (سقوطی ) میدرخشد 🤣🤣🤣Ey dad bidad beram saram ra be kodam divar bekubam.

فوریه 2021 با یکدیگر گفت‌وگو کرده و روابط دوجانبه و همچنین اقدامات ایران در منطقه و پای‌بندی آمریکا به دفاع از امنیت سعودی را به بحث و تبادل نظر گذاشتند.

کاخ سفید پس از این گفتگو اعلام کرد که رهبران آمریکا و سعودی درباره امنیت منطقه‌ای تبادل نظر و بر اهمیت روابط تاریخی سعودی-آمریکا تاکید کردند.

بنابر اعلام کاخ سفید بایدن در این تماس تلفنی به ملک سلمان گفت که آمریکا به دفاع از امنیت سعودی پای‌بند است.

موضوع یمن هم یکی از موضوعاتی بود که رهبران دو کشور به آن پرداخته و درباره پایان مسالمت‌آمیز جنگ در یمن گفتگو کردند.

خبرگزاری واس خبرگزاری رسمی سعودی هم گزارش کرد که ملک سلمان در گفت‌وگو با بایدن درباره موضوعات منطقه‌ای و رفتارهای ایران تبادل نظر کرده و از بایدن برای پای‌بندی آمریکا به دفاع از امنیت سعودی تشکر کرد.

ملک سلمان در گفت‌وگو با بایدن درباره یمن هم تاكيد كرد كه سعودی خواهان راه حل سیاسی فراگير در یمن است.