دیدار کره‌جنوبی با ایران در حضور ۶۵ هزار تماشاگر در سئول | DW | 22.03.2022

02/01/1401 03:25:00 ب.ظ

دیدار مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ میان تیم‌های ملی فوتبال کره‌جنوبی و ایران، پنجشنبه ۲۴ مارس (۴ فروردین) با حضور ۶۵ هزار تماشاگر در سئول برگزار می‌شود. این تصمیم به رغم اعتراض فدراسیون فوتبال ایران اتخاذ شده است.

دیدار مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ میان تیم‌های ملی فوتبال کره‌جنوبی و ایران، پنجشنبه ۲۴ مارس (۴ فروردین) با حضور ۶۵ هزار تماشاگر در سئول برگزار می‌شود. این تصمیم به رغم اعتراض فدراسیون فوتبال ایران اتخاذ شده است. تیم ملی فوتبال ایران در نهمین دیدار خود در مرحله پایانی مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در گروه A در...

تیم ملی فوتبال ایران در نهمین دیدار خود در مرحله پایانی مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در گروه A در قاره آسیا، روز پنجشنبه ۲۴ مارس (۴ فروردین) در استادیوم جام جهانی سئول به دیدار ملی‌پوشان کره‌جنوبی می‌رود. با وجود اینکه صعود این دو تیم به جام جهانی قطعی شده است، این دیدار برای کسب مقام صدرنشینی در گروه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به کانال اینستاگرام دویچه وله فارسی بپیوندید تیم ملی ایران در حال حاضر با ۲۲ امتیاز و ۲ امتیاز بیشتر از کره‌جنوبی، صدرنشین گروه است. کره‌ای‌‌ها به این ترتیب می‌توانند با پیروزی مقابل"یوزپلنگ‌های ایران" پیشتاز جدول شوند و از این طریق در چارچوب قرعه‌‌کشی گروه‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، در"گلدان مناسب‌تری" قرار بگیرند.

بر اساس تصمیم مقامات فوتبال کره‌جنوبی و فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، رویارویی ملی‌پوشان کره‌جنوبی و ایران در استادیوم جام جهانی سئول با حضور ۶۵ هزار تماشاگر برگزار می‌شود. در حالی که مقامات فوتبال ایران به خاطر افزایش میزان شیوع ویروس کرونا در کره‌جنوبی به این تصمیم اعتراض کرده‌اند، حضور این تعداد تماشاگر قطعی شده است. headtopics.

ادامه مطلب:
DW فارسی »

وضعیت فعلی سیاست خارجی کشور برآمده از کدام سیاست اصولگراهاست؟

معاون عربی و آفریقایی وزارت خارجه دولت اصلاحات گفت: وضعیت فعلی ایران نمایانگر این موضوع است که ریشه مشکل یا مشکلات در جای دیگری نهفته است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

اثر انگشت ایران در بحران انسانی در یمن🖊️ویژه I اثر انگشت ایران در بحران انسانی در یمن ◀️تهران با پنهان شدن در پشت شعارهای «حمایت از اقلیت شیعه» و «محور مقاومت» از شورشیان حوثی به عنوان ابزاری برای رسیدن به اهداف توسعه طلبانه خود در یمن استفاده می کند اردوغان_غلط_کرد🇹🇷🇹🇷🇹🇷 اردوغان_غلط_کرد🇹🇷🇹🇷🇹🇷 اردوغان_غلط_کرد🇹🇷🇹🇷🇹🇷 چی شد قرار بود بایراکتار‌ بفرستی یمن بله خب البته از ترس این موشکه گرخیدید فیشار بخور پان ترک✋ از هر دو موشکی که یمن به عربستان میزنه یکیش صاف به ک* ننه ی عردوغان حرومی میره تخم سگا :)) مادر یک یکتونو گ....دن

مرگ دست‌کم ۶ نفر در اثر برخورد یک خودرو با شرکت کنندگان یک کارناوال در بلژیکمقامات بلژیک اعلام کردند که راننده یک خودرو روز یکشنبه ۲۰ مارس با هجوم به سمت جمعیتی که برای شرکت در یک کارناوال در جنوب این کشور جمع شده بودند، منجر به کشته شدن دست‌کم شش نفر و زخمی شدن ۲۶ نفر دیگر شده که حال ده نفر از زخمی‌ها نیز وخیم گزارش شده است. دين شخص مورد نظر را حدس بزنيد شرط میبندم یارو به دین مبین اسلام التزام عملی داره 🌹🌹🌹🌹🌹

چین: در موضوع اوکراین در طرف درست تاریخ ایستاده‌ایموزیر خارجه چین اعلام کرد که موضع‌مان در قبال اوکراین منصفانه بوده و زمان نشان خواهد داد که پکن در طرف درست تاریخ ایستاده است. - خبرگزاری آناتولی

در مورد موضوعات اندک باقی مانده در مذاکرات وین،ابتکاراتی را به آمریکا ارائه کرده‌ایموزیر امور خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی امشب خود با «فواد حسین» وزیر امور خارجه جمهوری عراق، با تبریک عید نوروز، در خصوص موضوعات مورد علاقه دو کشور به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

'کلاهبرداری‌های اینترنتی' بیشترین جرائم سایبری در سال ۱۴۰۰/ اولویت‌های پلیس فتا در سال جدیدرییس پلیس فتا تهران بزرگ با بیان اینکه پیشگیری از وقوع جرائم از اولویت‌های پلیس فتا در سال ۱۴۰۱ است، گفت: بیشتر پرونده‌های تشکیل شده در پلیس فتا در سال ۱۴۰۰ مربوط به پرونده‌های مالی و کلاهبرداری‌های اینترنتی بوده است.

۷۲۹ هزار نفر در سال ۲۰۲۰ شهروند اروپا شدند؛ مراکشی‌ها و سوریه‌ای در صدربر اساس گزارش مرکز آمار اتحادیه اروپا از آمار اعطای شهروندی به غیراروپایی‌ها در سال ۲۰۲۰، در مجموع ۷۲۹ هزار نفر موفق به دریافت حق شهروندی شده‌اند.