دلار از مرز ۳۰ هزار تومان گذشته و کسی ککش نمی‌گزد/ دو هفته است در حوزه انتخابیه ناسزا می‌شنویم/ طرح سوال از رئیس‌جمهور را اعلام وصول کنید

27/07/1399 11:31:00 ق.ظ

نیک‌بین در تذکر شفاهی: دلار از مرز ۳۰ هزار تومان گذشته و کسی ککش نمی‌گزد/ دو هفته است در حوزه انتخابیه ناسزا می‌شنویم/ طرح سوال از رئیس‌جمهور را اعلام وصول کنید

یک نماینده مجلس گفت: طرح سؤال از رئیس‌جمهور دو ماه است که به هیأت رئیسه ارجاع شده و هیأت رئیسه آن را اعلام وصول نمی‌کند، بنابراین روحانی هم هر کاری دلش بخواهد انجام می‌دهد بنابراین معلوم است که در این مملکت قانونی نیست، از هیأت رئیسه می‌خواهم به بند ۱۱ ماده ۲۲ خودتان عمل کنید و اقتدار مجلس را از بین نبرید، چرا که مردم در حال ناامید شدن از ما هستند. نماینده کاشمر و بردسکن یادآور شد: آقای روحانی روزی روزگاری پشت تریبون همین مجلس می‌گفت اگر من بخواهم ظرف دو هفته دلار به مبلغ ۵ الی ۷ هزار تومان برمی‌گردانم، اکنون دلار از مرز ۳۰ هزار تومان گذشته است اما کسی ککش نمی‌گزد.

وی با اشاره به این که روحانی محاکمه و استیضاح شود، گفت: وقتی که مجلس اینگونه باشد معلوم است که نتیجه چه می‌شود. دو هفته است که ما در حوزه انتخابیه ناسزا می‌شنویم و آنها می‌گویند مجلس اقتدار ندارد، بنابراین جایگاه نمایندگان دست هیأت رئیسه مجلس است، بنابراین هیأت رئیسه باید به وظیفه‌اش عمل کند.

نیک بین‌ ادامه داد: طرح سؤال از رئیس‌جمهور دو ماه است که هیأت رئیسه ارجاع شده و هیأت رئیسه آن را اعلام وصول نمی‌کند، بنابراین روحانی هم هر کاری دلش بخواهد انجام می‌دهد بنابراین معلوم است که در این مملکت قانونی نیست، از هیأت رئیسه می‌خواهم به بند ۱۱ ماده ۲۲ خودتان عمل کنید و اقتدار مجلس را از بین نبرید، چرا که مردم در حال ناامید شدن از ما هستند. headtopics.

ادامه مطلب:
خبرگزاری كار ایران (ایلنا) ILNA »
Loading news...
Failed to load news.

نسل‌های جدید به آشنایی بیشتر با امام بزرگوار نیازمندند/امام را نمی‌شود تحریف کرد

رهبر انقلاب تاکید کردند: همه ما نیازمندیم با ابعاد شخصیت چندبعدی و باعظمت حضرت امام خمینی بیشتر آشنا شویم. ادامه مطلب >>

شهروندان آمریکایی رکورد شرکت در انتخابات پیش از موعد را شکستند - BBC News فارسیکمتر از سه هفته مانده به انتخابات، شهروندان آمریکایی رکورد شرکت در انتخابات پیش از موعد را شکستند. به تخمم چهره خبرمالان آیت_الله_بی_بی_سی که به شدت با ترامپ دشمنی میکنند و از بایدن حرام زاده لابی رژیم آدم کش آخوندی حمایت میکنند ، پس از انتخاب مجدد ترامپ دیدنی خواهد بود😆😆 مزدوران صادراتی آیت_الله_بی_بی_سی روز حساب نزدیک است.😉😉 ریدم به هر دو شون دیدم‌به آخوند هر دوشون برای مردم ایران سم هستند ما جوانی رو سوزاندیم باقی رو نمی دونم

زنان و دختران معترض بلاروس؛ ما را از پنجره ببینید نه از تلویزیونصدها زن و دختر دانشجو در مینسک پایتخت بلاروس در اعتراض به حکم بازداشت تیخانوفسکایا، رهبر در تبعید اپوزوسیون این کشور به خیابان‌ها آمدند.

مردانگی در عکاسی؛ گذار از قیود در گذر زمان | DW | 17.10.2020آیا جنبش 'Me too' ضربه مهلکی به مردسالاری وارد کرده است؟ سوژه عکس‌های یک نمایشگاه هنری در برلین، واکاوی تحولاتی است که تصویر و تصور رایج از مفهوم مردانگی را در طول زمان دگرگون کرده‌اند.

چرا بحران قره‌باغ به کابوس تهران تبدیل شده و چه چیزی دست‌های ایران را بسته است؟علیرغم اینکه درگیری‌های شدید بین ارمنستان و آذربایجان درباره منطقه مورد منازعه ناگورنو قره‌باغ در فکرنکنم اینطوری باشه ترس از ترکیه ترس و وحشت آخوند های جنایتکار کودکش از میلیون ها آذربایجانی که در ایران زندگی میکنند

تفکر غرب‌گرایی را از حاکمیت اقتصادی اخراج کنیمپاختصاصی غلامرضا مصباحی‌مقدم، فعال سیاسی اصولگرا،‌ در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین:تفکر غرب‌گرایی را از حاکمیت اقتصادی اخراج کنیم/پیوستن به اقتصاد جهانی الزام می‌کند که مثلا مشروعیت اسرائیل را به رسمیت بشناسیم این مطلب را اینجا_بخوانیم👇 جناب مشکل همان حاکمیت اقتصادی و اقتصاد حاکمیتی است! دو خطای بزرگ آمریکا در ترور سردار سلیمانی 👇👇 سلام، میشود ادامه روند مزخرف مدیریت سیاست زده اقتصاد را بیان نفرمایید. و این خزعبلات را بیان نگویید. نقداً با دست فرمان شما اینجا رسیدیم. متاسفانه سی سال بی برنامگی و متوهم بودن و درگیری ایجاد کردن داخلی و خارجی جز زیرصفر شدن معاش مردم چیزی دیگر در برنداشته شاید برای شما داشته؟

کردهای سوریه بخشی از زندانیان داعش را آزاد کردند | DW | 16.10.2020جبهه دموکراتیک سوریه در شمال شرقی این کشور بیش از ۶۰۰ زندانی داعش را آزاد کرد. بخشودگی این زندانیان بخشی از قرارداد گروه‌های کرد و عرب در شرق سوریه بوده است. پیوند داعش و تروریست‌های کردی که دموکراتیک‌میگین مبارکه،اونا از اول باهم بودند و تا آخر باهم به درک واصل خواهند شد مردم عادی بودن که بعداز اشغال شمال وشمال شرق سوریه به ویژه شهر رقه توسط مزدوران ذلیل مطیع غرب،به مدت بیش از دوسال درسخت ترین شرایط به ظلم وناحق وبا انواع اتهامات کِذب توی چادر دروسط صحرا زندانی بودن(منظور خیمه‌گاه الهول هست)،تحریف وقایع درتخصص رسانه های کذاب غربی والبته شرقی هست