تهران: عراق منابع مالی ایران را آزاد می‌کند

21/07/1399 08:36:00 ب.ظ

12.10.

2020 استانبول/ خبرگزاری آناتولی عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی ایران اعلام کرد: با بانک مرکزی و بانک تجارت عراق بر سر آزاد کردن منابع مالی کشورمان به توافق رسیدیم. وی در باره نتائج مذاکراتش با مقامات عراقی افزود که جلسه مشترک سه جانبه با مصطفی غالب مخیف و سالم جواد عبدالهادی چلبی روسای بانک مرکزی و بانک تجارت عراق منجر به توافق بر سر آزاد کردن منابع مالی ایران با هدف خرید کالاهای اساسی برای کشور شده است.

همتی خاطر نشان کرد: ایران در نتیجه صادرات برق و گاز به عراق، منابع مالی چشمگیری در بانک های عراق دارد. نخست وزیر عراق از حصول این توافق ابراز خرسندی و استقبال کرده است. وی افزود که در دیداری که با مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق داشته ، مقرر شده است که به طور هفتگی روند انجام این توافق را میان دو کشور پیگری کند.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »

وقوع زلزله 6.5 ریشتری در منطقه هندوکش افغانستان

زلزله‌ای به قدرت 6.5 ریشتر در منطقه هندوکش افغانستان رخ داد. - خبرگزاری آناتولی ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

در خواب

رئیس بانک مرکزی ایران برای پیگیری مطالبات تهران به عراق رفترئیس کل بانک مرکزی ایران برای پیگیری مطالبات کشورش راهی عراق شد. - خبرگزاری آناتولی

خبر مهم همتی/ایران و عراق برای آزادسازی منابع ارزی به توافق رسیدند- اخبار پول | ارز | بانک - اخبار اقتصادی تسنیم - Tasnimایران و عراق برای آزادسازی_منابع_ارزی به توافق رسیدند رئیس کل بانک مرکزی ایران: با بانک مرکزی و بانک تجارت عراق بر سر آزاد کردن منابع مالی کشورمان به توافق رسیده است ایران در نتیجه صادرات برق و گاز به عراق، منابع مالی چشمگیری در بانک‌های عراق دارد

دومین سفر همتی به عراق در ۴ ماه گذشته؛ کمیته مشترک «حل مشکلات پولی» تشکیل می‌شودعراق به دلیل تحریم‌های پولی و بانکی آمریکا علیه ایران، حتی قادر به پرداخت پول گاز و برق وارداتی از این کشور بر پایه دینار نیست؛ رقمی که سالانه حدود ۲ میلیارد دلار برآورد می‌شود و مطابق اعلام قبلی مقام‌های ایرانی اکنون به ۵ تا ۶ میلیارد دلار بالغ شده است. پشگل هم گیرش نمیاد شما توییتر ببنیدید برید اینستاگرام بهتره چون انقدر دروغ گفتید کسی توجه نمی کنه این کامنت منم پنهان کنید HillarysEmails از ایمیلهای هیلاری کلینتون چه خبر؟ نمیخواهید از افشا شدن ایمیلهای این خانم که مملو از شواهد همکاری نظام آخوندی و دمکراتهای آمریکاست خبری نشر بدهید؟

دیدار وزرای خارجه عراق و مصرفواد حسین وزیر امور خارجه عراق و سامح شکری وزیر امور خارجه مصر در قاهره دیدار و گفتگو کردند. - خبرگزاری آناتولی

کتائب حزب‌الله عراق: با آمریکا آتش‌بس مشروط برقرار می‌کنیم | DW | 11.10.2020محمد محی، سخنگوی 'کتائب حزب‌الله' عراق که تحت‌الحمایه ایران است، توقف حملات موشکی به مواضع نیروهای آمریکایی را به ارائه طرح زمانبندی شده دولت برای خروج سربازان از عراق مشروط کرده است. میخوام بدونم بعد از انتخابات امریکا دوباره همچین گوه خواهان خورد؟ از کی مُد شده یک گروه شبهه نظامی درون کشوری برای دولت مستقر شرط تعیین کند، یا دولت ضعیف است یا گروه قوی بی خیال بابا کم مزخرفات ببافید، الدنگ معظم تهدیدات ترامپ رو شنید و خودشو خیس کرد، فورا دستور داد که خفه خون بگیرید ، آره بابا خودتی.

آیا حمله عراق به ایران اجتناب‌ناپذیر بود؟محمد درودیان، پژوهشگر تاریخ جنگ، در پاسخ به این سوال که «آیا حمله عراق به ایران اجتناب‌ناپذیر بود» گفت: وقتی ما از اجتناب‌پذیری یا اجتناب‌ناپذیری یک امر تاریخی صحبت می‌کنیم. بحث تاریخی نمی‌کنیم، مجادله می‌کنیم. وگرنه امر تاریخی اگر اجتناب‌ناپذیر بود، یعنی می‌شد نشود، نمی‌شد.