تعداد افراد چاق و دارای اضافه وزن در ایران چند برابر شده است؟

16/06/1399 10:44:00 ق.ظ

رئیس فدراسیون ورزش های همگانی: *متاسفانه وضعیت عمومی سلامت مردم ایران مطلوب نیست *میانگین کم تحرکی مردم طی ۱۳ سال گذشته معادل ۳۳ درصد بوده است *حتی کم تحرکی در برخی استان‌ها به بیش از ۷۰ درصد رسیده است *رشد تعداد افراد دارای اضافه وزن ۳.۵ برابر شده است

رئیس فدراسیون ورزش های همگانی آمار مربوط به تعداد افراد چاق و دارای اضافه وزن را طی یک بازه زمانی ۳۵ ساله در کشور اعلام کرد. وی ادامه داد: متاسفانه وضعیت عمومی سلامت مردم ایران مطلوب نیست.

در کشور ما میانگین کم تحرکی مردم ایران طی 13 سال گذشته معادل ۳۳ درصد بوده است، همچنین طی سال گذشته بر اساس آمار میزان کم تحرکی در مردم ایران معادل ۵۶ درصد بوده است و حتی کم تحرکی در برخی استان‌ها به بیش از ۷۰ درصد رسیده است.

ملایی با بیان اینکه تعداد افراد چاق در سال ۵۹ در کشور حدود ۲ میلیون نفر بوده است و در سال ۹۴ به ۱۱ میلیون نفر رسیده که حاکی از رشد ۵ برابری طی مدت مذکور است، خاطرنشان کرد: تعداد افراد دارای اضافه وزن نیز در کشور طی سال ۵۹ معادل پنج میلیون نفر بود که در سال ۹۴ به ۱۸ میلیون نفر رسید؛ این آمار نشان می‌دهد که رشد تعداد افراد دارای اضافه وزن ۳.۵ برابر شده است.

وی با تاکید بر این که بدون هماهنگی شهرداری ها و ارگان های اثر گذار نمی توانیم شاهد تغییر در حوزه ورزش همگانی و سلامت عمومی مردم ایران باشیم، گفت: توسعه زیرساخت ها، اصلاح نگرش ها، توجه به اقشار مختلف و پایش اقدامات و هماهنگی بین دستگاه‌ها از جمله مسائلی است که باید به آن توجه جدی داشت. headtopics.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

تعداد مبتلایان به کرونا در اسلواکی به ۲۲۶ نفر افزایش یافتمقام‌های اسلواکی تصمیم گرفته‌اند تا اقدام‌های سخت گیرانه تری را برای پیش گیری از ابتلا به این بیماری اعمال کنند. زدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی از جمله تصمیم‌های اتخاذ شده است.

اردوغان: تعداد بیمارستان‌های شهر در کشور به 16 عدد رسیداردوغان: تعداد بیمارستان‌های‌شهر در کشور به 16 عدد رسید اهمیت سرمایه‌گذاری و پروژه‌های دولت در حوزه سلامت و بهداشت در دوره پاندمی بهتر درک شد. رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه: امیدوارم 'بیمارستان‌شهر‌ گوزتپه پروفسور سلیمان یالچین' برای استانبول، مردم و کشورمان با خیر و برکت همراه باشد. اردوغان: در گذشته انرژی ترکیه را با بی‌ثباتی، ناآرامی‌ها و حملات داخلی و خارجی هدر دادند. دیگر اجازه نخواهیم داد ترکیه بار دیگر به همان دام بیفتد

کرونا در ایران؛ تعداد جان باختگان به 22 هزار و 154 نفر رسیدکرونا در ایران؛ تعداد جان باختگان به 22 هزار و 154 نفر رسید

تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۲ هزار و ۴۴ نفر رسیدتهران - ایرنا - سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۳۸۲ هزار و ۷۷۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۱۸ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۲ هزار و ۴۴ نفر رسیده است.

آخرین آمار جهانی کرونا/ عبور تعداد مبتلایان هندی از 4 میلیون نفر + جدول تغییرات- اخبار پزشکی - اخبار اجتماعی تسنیم - Tasnimطبق آخرین آمار تاکنون 26 میلیون و 795 هزار نفر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند؛‌ کشور هند نیز با افزایش 86 هزار مبتلا به مجموع 4 میلیون و 91 هزار مبتلا رسید.

دستورالعمل‌ها در ایام اربعین پابرجاست/ نمی‌خواهیم افراد را با دستبند به مدرسه بیاوریم/ آمریکا یک جو عقل داشت، تحریم‌ها را در دوران شیوع کرونا لغو می‌کردرئیس‌جمهور در جلسه ستاد ملی کرونا به تبیین برنامه‌ها و گزارش عزاداری‌های ماه محرم در مسئله رعایت پروتکل‌ها پرداخت و تصریح کرد: ۸۰ درصد جمعیت پروتکل‌ها بهداشتی در ماه محرم را رعایت کردند.