رئیس جمهور پیشین آمریکا با انتقاد از عملکرد دولت بایدن در مذاکرات وین مدعی شد که اگر بهعنوان رئیسجمهور انتخاب شده بود ظرف یک هفته به توافق با ایران دست پیدا میکرد. بنابر گزارش شبکه نیوزمکس، ترامپ خطاب به هواداران خود گفت که بایدن نه تنها در حال بازبینی یک توافق...
بنابر گزارش شبکه نیوزمکس، ترامپ خطاب به هواداران خود گفت که بایدن نه تنها در حال بازبینی یک توافق هستهای جدید با ایران است، بلکه به روسیه و چین اجازه داده است که مذاکرات (رفع تحریمها در وین) را هدایت کنند.
وی افزود: اکنون، این روسیه است که برای یک توافق مذاکره میکند و چین نیز پشتیبان است. چقدر این کشور (آمریکا) احمق است. آنها (دولت بایدن) خیلی احمق هستند. رئیس جمهور پیشین آمریکا که در سال ۲۰۱۸ بهطور یکجانبه از برجام خارج شد در ادامه به انتقاد از این توافق جدید پرداخت و گفت: این توافق یک فاجعه است. مشخص خواهد شد که این توافق فاجعه است. هیچکس حتی نمیتواند باور کند اما ما در حال از دست دادن همه چیز هستیم - تمام چیزهایی که به خاطر آن با ایران جنگیدیم.
ترامپ همچنین مدعی شد که اگر بار دیگر بهعنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب میشد به یک توافق هستهای جدید با ایران دست پیدا میکرد. وی ادعا کرد: آنها به یک توافق دست مییافتند. آنها (ایران) ظرف یک هفته پس از آنکه ما ریاست جمهوری را بر عهده میگرفتیم، توافق میکردند. آنها برای توافق بسیار آماده بودند. headtopics.
روزنههایی برای «توسعه ایران» بر پایه «ملیت» | حجت میرزایی
مدتی است باوری من را خوشدل و امیدوار کرده است که اندیشه توسعه در سرزمینمان جوانه زده است. با آنکه همه روندها و رکوردها، نگرانکننده و پرمخاطره مینماید، اما همین حس فراگیر بازندگی در رقابت جهانی و بیآیندهبودن به همان اندازه که ممکن است رخوتانگیز و امیدشکن باشد، میتواند نهیب و تلنگری برانگیزاننده و پیشران برای یافتن روزنه و گریزگاهی از این درماندگی شود. این توسعهخواهی هم رهاییبخش از کمند درماندگی و هم انسجامبخش و وحدتآفرین برای یکپارچگی ایران است. به زبان کوتاه، ما ایرانیان روزنههایی پرسو و چشمنواز برای گشودن راهی به سوی توسعه ملی یافتهایم و به همان اندازه که توسعه در ذهن و زبانمان برجسته میشود، ملیت و وطنخواهی قدرتمندتر و اندیشیدهتر میشود. صدالبته که درخت تنومند و پربار توسعه در 80 سال گذشته در هر جایی روییده و بارور شده، ریشه در ملیت داشته است. ادامه مطلب >>
اگر ترامپ رئیس جمهور نشده بود کرونا هم نمی آمد !!!
آلبانی یک ایرانی را به اتهام ارتباط با تروریسم محاکمه میکند | DW | 02.04.2022دادستانی آلبانی یک مرد ایرانی به نام بیژن پولادرگ را به حمایت از سازمانهای تروریستی متهم کرد. آلبانی میزبان حدود دو هزار تن از اعضای سازمان مجاهدین خلق است. دو سال پیش نیز دو دیپلمات ایرانی از این کشور اخراج شدند. شما دست آخوندا را از پشت بستید در مبهمنویسی، منظورتون این است که مجاهدین خلق تهدید میشدند؟ ولی شما اجازه ندارید مطلب درستی در مورد مجاهدین خلق بنویسید و یا سپاه پاسداران را تروریستی بنامید.
جام جهانی قطر؛ اعتراض هنرمند آلمانی با ۶۵۰۰ توپ در مقر فیفا | DW | 02.04.2022هنرمند آلمانی، فولکر یوهانس تریب، روز جمعه اول آوریل با نمایش هزاران توپ پُر شده با شن در مقر فدراسیون جهانی فوتبال فیفا در زوریخ، اعتراض خود را به خاطر وضعیت نابسامان کارگران خارجی در قطر، به نمایش گذاشت. حالا پلاستیکاشو باید از وسط اقیانوس جمع کنیم
محفل انس با قرآن کریم در حضور رهبر انقلاب برگزار خواهد شدمطابق رسم سالیان گذشته، محفل انس با قرآن کریم در نخستین روز از ماه مبارک رمضان با حضور رهبر انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد. با حضور سعید_طوسی یا بدون ایشون؟ بهتر است به جای این ریاکاری های نخ نما به وضعیت فقر و تورم مردم رسیدگی شود تا باعث انس با قرآن شود نه ریاکاری که تنفر از قرآن و اسلام را در پی دارد!! مرگ بر وطن فروش نوکر روسیه ریاکار!!!
انفجار و آتشسوزی در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر با دو مجروح | DW | 01.04.2022بر اثر آتشسوزی در یکی از شرکتهای مستقر در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر دو نفر دچار سوختگی شدند. علت این حادثه هنوز مشخص نشده است. ماه گذشته در پارکینگ یکی دیگر از تاسیسات این منطقه یک آتشسوزی ظاهرا عمدی رخ داد.
آمریکا: در مذاکرات اتمی با ایران اختلافات کمی باقی مانده است | DW | 01.04.2022سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد، 'اختلافات اندک' مانع از توافق در مذاکرات احیای برجام شده است. ند پرایس مسئولیت تصمیمگیری در مورد موضوعات باقیمانده را بر عهده تهران دانسته است. مسائل جزیی مثل برداشته شدن تمام تحریمها و تعهد دادن آمریکا و راستی آزمایی ایران باز این ورود نکرده نشخوار کرد... بعضی ها جایگاه خودشون رو نمیدونن... یا به شدت پررویی میکنن... باید بی خیال چنین کسایی بود به همین سادگی
نظرسنجی: ۶۷ درصد در ایران مخالف اداره کشور با قوانین دینی، ۵۲ درصد موافق نافرمانی مدنیبر اساس نتایج نظرسنجی موسسه گمان ۶۷ درصد جامعه ایران «ساختار و نظامی که بر اساس قوانین دینی اداره میشود» را بد ارزیابی کردهاند. یعنی فقط ۳۳درصد هنوز اولاغ میباشند نکنه شما هم چون علم الهدی هر دو رای زنان را یکی حساب کردید!! پس این مردم ده ها میلیونی در مناسبتهای مختلف مثل 22 بهمن و روز قدس و سایر مناسبتها در صحنه ها حضور دارند چه کسانی هستند، نظر سنجی های شما همان تعدادی از فیک های سازمان منافقین و منفور مردم ایران در آلبانی نیستند.