ایران صادرات سیب‌زمینی و بادمجان را ممنوع کرد

30/01/1401 12:21 ب.ظ

وزارت جهاد کشاورزی ایران صادرات چهار محصول کشاورزی از جمله سیب‌زمینی و بادمجان را تا اطلاع ثانوی ممنوع کرد. - خبرگزاری آناتولی

وزارت جهاد کشاورزی ایران صادرات چهار محصول کشاورزی از جمله سیب‌زمینی و بادمجان را تا اطلاع ثانوی ممنوع کرد. - خبرگزاری آناتولی 19.04.2022 استانبول/ خبرگزاری آناتولی ‏وزارت جهاد کشاورزی ایران با ارسال نامه‌ای به سازمان گمرک این کشور، صادرات «سیب‌زمینی، پیاز، گوجه فرنگی و بادمجان را تا اطلاع ثانوی» ممنوع اعلام کرد.

‏وزارت جهاد کشاورزی ایران، «تحولات بازار‌های جهانی ناشی از جنگ روسیه و اوکراین و افزایش تقاضای جهانی» را دلیل ممنوعیت صادرات این محصولات کشاورزی عنوان کرده است.

ادامه مطلب:
aa_persian »

از واردات بنزین تا کسری ۱۵هزار مگاوات برق/ حرف از صادرات انرژی در ایران بیهوده استاستاد دانشگاه صنعتی‌شریف با بیان اینکه به جای اینکه صحبت از صادرات بکنیم باید سیاست انرژی را باتوجه به شرایط تعریف کنیم، گفت: در بهترین حالت در سال جاری واردکننده نخواهیم بود اما سال آینده واردات خواهیم داشت.

صادرات ۴ محصول کشاورزی ممنوع شدصادرات ۴ محصول کشاورزی ممنوع شد بر اساس نامه وزارت جهاد کشاورزی به گمرک، صادرات چهار محصول گوجه فرنگی، سیب زمینی، بادمجان و پیاز تا اطلاع ثانوی ممنوع شد.

رشد 64 درصدی صادرات خودرو از ترکیه به اتحادیه اروپاصادرات خودرو از ترکیه به کشورهای اتحادیه اروپا طی سه ماهه نخست سال جاری شاهد رشد 64.6 درصدی بوده است. - خبرگزاری آناتولی

پیش‌بینی صادرات 6 میلیارد دلاری خدمات فنی مهندسی در سال 1401/ انعقاد توافق بلند مدت با روسیه برای تأمین کالاهای اساسی- اخبار اقتصاد ایران - اخبار اقتصادی تسنیم | Tasnimتوافق بلند مدت با روسیه برای تأمین کالاهای اساسی رئیس سازمان توسعه تجارت: پیش‌بینی می‌کنیم جنگ روسیه طولانی شده و تحریم‌های دامنه‌داری در این حوزه تحمیل خواهد شد در این رابطه بحث امنیت غذایی، تأمین روغن، گندم و جو اولویت‌بندی شد UkraineRussiaWar پیش بینی ِ طولانی شدن جنگ روسیه و اوکراین و اعمالِ تحریم های دامنه دار بر این کشور، بر اساس تحلیلِ صورت گرفته در کدام نهاد انجام شده است؟ تصور نمی کنم که 'سازمان توسعه تجارت' به لحاظ فنی، توانایی تحلیل و انجام این پیش بینی را داشته باشد. قدم مثبتیست.

صادرات ۴ محصول کشاورزی ممنوع شدصادرات ۴ محصول کشاورزی ممنوع شد بر اساس نامه وزارت جهاد کشاورزی به گمرک، صادرات چهار محصول گوجه فرنگی، سیب زمینی، بادمجان و پیاز تا اطلاع ثانوی ممنوع شد.

خطیب‌زاده: منتظر پاسخ مناسب واشنگتن در 'وین' هستیم/ سفیر اوکراین موضع کشورش را مطالعه کندسخنگوی وزارت خارجه: *قرار نیست در برجام تغییری انجام شود *تبادل پیام بین ایران و آمریکا در حال انجام است *واشنگتن سیاست تاخیر را در پیش گرفته است *منتظر پاسخ مناسب واشنگتن در 'وین' هستیم *سفیر اوکراین موضع کشورش را مطالعه کند