توییتر و فیسبوک می گویند گام هایی برای مسدود کردن آنچه کمپین مورد حمایت دولت چین برای انتشار اخبار نادرست می دانند برداشته اند. توییتر گفت که ۹۳۶ حساب را که از آنها برای 'پاشیدن تخم نفاق سیاسی در هنگ کنگ' استفاده می شد بسته است. معترضان در هنگ کنگ توییتر و فیسبوک می گویند گام هایی برای مسدود کردن آنچه کمپین مورد حمایت دولت...
معترضان در هنگ کنگ توییتر و فیسبوک می گویند گام هایی برای مسدود کردن آنچه کمپین مورد حمایت دولت چین برای انتشار اخبار نادرست می دانند برداشته اند. توییتر گفت که ۹۳۶ حساب را که از آنها برای"پاشیدن تخم نفاق سیاسی در هنگ کنگ" استفاده می شد بسته است.
این شبکه گفت این حساب ها که سرمنشاء ایجاد آنها خاک چین بوده بخشی از تلاشی هماهنگ برای تضعیف"مشروعیت و مواضع سیاسی جنبش اعتراضی" هنگ کنگ است. فیسبوک هم گفت که بعد از اطلاع رسانی توییتر"هفت صفحه، سه گروه و پنج حساب" را بسته است.
ناتانیل گلایشر، مدیر سیاست گذاری امنیت سایبری فیسبوک گفت:"این حساب ها اغلب اقدام به انتشار اخبار محلی سیاسی و مسائلی از جمله اعتراضات جاری در هنگ کنگ می کردند." "هرچند افراد درگیر در این فعالیت ها برای مخفی کردن هویت خود تلاش داشتند، تحقیقات ما به کشف ارتباط (آنها) با افراد مرتبط با دولت چین منجر شد." headtopics.com
توییتر گفت که علاوه بر این ۹۳۶ حساب، ۲۰۰ هزار حساب کاربری دیگر، که با هدف بزرگنمایی اطلاعات نادرست ایجاد شده بود، پیش از آنکه"به طور قابل توجهی فعال شوند" معلق شده اند.
روایت نجات زنان اچ آی وی مثبت با یک خط مشاوره
منصوریان: خط هات لاین یا خط تلفنی اورژانس اجتماعی زمانی در تهران برقرار می شود که وقتی فردی قصد آزار به خود یا خودکشی داشت، هیچ مرجعی برای دریافت مشاوره فوری ادامه مطلب >>
آماده تر از گذشته به زوار اربعین حسینی (ع) خدمات ارائه می دهیموزیر کشور عراق با اشاره به تجهیزات فنی و پیشرفته پلیس ایران در تامین امنیت گفت: امسال آماده تر از سال های گذشته به زوار اربعین حسینی (ع) خدمات ارائه می کنیم.
'بازگشت پیشمرگه به کرکوک امنیت و ثبات این منطقه را دچار مخاطره می کند'
راهکار جلوگیری از رشوهخواری و اختلاس در کشور / پول در کشور گم میشودنایب رئیس مجلس گفت: همیشه از زمینخواری، قاچاق، رشوه، اختلاس و رانت شکایت میکنیم ولی تا به امروز هیچ کاری نتوانستهایم بکنیم در حالی که این مشکلات فقط یک راهحل دارد و آن سیستم داده است.
نامه نمایندگان مجلس به هیئترئیسه درباره اجرا نکردن قانون مقابله با اقدامات خصمانه آمریکا- اخبار سیاسی - اخبار تسنیم - Tasnimسلیمی نماینده مردم محلات: جمعی از نمایندگان مجلس در نامهای به هیئترئیسه پارلمان خواستار پیگیری دلیل اجرا نکردن قانون اقدام متقابل در برابر رفتارهای خصمانه آمریکا علیه ملت_ایران از سوی دولت شدند
اردن جامعه جهانی را به واکنش علیه اسرائیل فراخواندوزرات امورخارجه اردن جامعه جهانی را به اقدام فوری و موثر علیه نقض و قانون شکنی اسرائیل در قدس اشغالی فراخواند. - خبرگزاری آناتولی
ادامه اعتراضها در هنگکنگ با شعار «هنگکنگ را آزاد کنید»در یازدهمین هفته اعتراضهای ضد دولتی در هنگکنگ، هزاران نفر از معترضان روز یکشنبه زیر باران شدید در پارک ویکتوریای هنگکنگ در مرکز شهر گرد هم آمدند.