ارتش ایران برای ادامه حضور منطقه‌ای نیاز به سلاح و فناوری جدید دارد/ تهران با خرید سلاح، توان دفاعی خود را بالا می‌برد/ترامپ در حمایت از متحدان خود، فشار اقتصادی به ایران را ادامه می‌دهد

29/07/1399 09:35 ق.ظ

استاد دانشگاه آکران آمریکا در گفت‌وگو با ایلنا: ارتش ایران برای ادامه حضور منطقه‌ای نیاز به سلاح و فناوری جدید دارد/ تهران با خرید سلاح، توان دفاعی خود را بالا می‌برد/ترامپ در حمایت از متحدان خود، فشار اقتصادی به ایران را ادامه می‌دهد

استاد دانشگاه آکران آمریکا تاکید کرد که ایران با پایان تحریم تسلیحاتی، سلاح‌هایی را که توانایی خرید آن را دارد خریداری خواهد کرد تا این درک را ایجاد کند که می‌تواند از خود دفاع کند. مجازات های آمریکا مانع از تجارت جهان با ایران شده است کالتنتالر در گفت‌وگو با ایلنا در مورد آثار تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: بسیاری از کشورها نگران اجرای مجازات‌های آمریکا علیه ایران هستند.

این نگرانی در مورد اینکه ایران با محصولاتی که از طریق تجارت به دست می‌آورد و چه میزان درآمد خواهند داشت،نیست، بلکه این کشورها نمی‌خواهند خشم دولت فعلی ایالات متحده را شعله ور کنند.این استاد دانشگاه در ادامه تاکید کرد: اروپا در رابطه با ایران دو ملاحظه دارد؛ جلوگیری از توسعه توانایی‌های هسته‌ای در ایران و موضع و دیدگاه آمریکا در قبال ایران. دولت‌های اروپایی نگرانند که مسئله ایران روابط آنها با واشنگتن را خدشه دار کند و به طور بالقوه خشم و انتقام دولت آمریکا را به سوی اروپا متوجه کند.وی در ادامه در مورد احتمال وقوع جنگ گفت: بسیار بعید است که دولت ترامپ خواهان جنگ با ایران باشد. در حالی که ترامپ بسیار متعهد به تغییر رفتار ایران در خاورمیانه با هدف حمایت از متحدان خود است. او نمی خواهد جنگ نظامی با ایران را آغاز کند. یکی از اصلی ترین تبلیغات او برای رای دهندگان خود این است که می‌خواهد ایالات متحده را از "جنگ‌های بی‌پایان" خارج می کند. بنابراین، او بر شرط فشار اقتصادی تاکید دارد تا دولت ایران را مجبور به تغییر سیاست‌های خود در منطقه کند بدون اینکه منجر به درگیری مسلحانه شود.

ادامه مطلب:
ilnanews »

قاتل ۱۸ ساله چچنی‌تباری که معلم فرانسوی را سر برید که بود؟او در یکی از آخرین پست‌های خود در شبکه‌های اجتماعی خبر این که ایران بازنشر کاریکاتورهای پیامبر اسلام در شارلی ابدو را محکوم کرده، همرسان کرده بود. Fucking Muslims

زنان تاثیرگذار ایران: تبسم لطیفی، زنی که شعله مامان‌پز را روشن کرد

خلیل‌زاد: ادامه خشونت‌ها، توافق صلح در افغانستان را تهدید می‌کندنماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان می‌گوید این تصور برای کسب امتیازات بیشتر در میز مذاکره باید ابتدا خشونت را در میدان افزایش داد، ایده‌ای خطرناک است که تنها به تخریب فرآیند صلح منجر می‌شود.

عباس با پاراگلایدری که خودش ساخت، پرواز را یاد گرفت - BBC News فارسیعباس، که از پدر و مادر افغان در ایران متولد شده، برای اولین بار توانسته باپاراگلایدری که خودش با چرخ خیاطی همسرش ساخته، پرواز را یاد بگیرد و با آن پرواز کند.

تلاش چشم‌بسته مجلس علیه فسادی که آن را سیستماتیک نمی‌داند

شرکت‌های هندی بازار موتورسیکلت ایران را ترک کردندشرکت‌های هندی که سال‌هاست در بازار موتورسیکلت ایران فعال هستند در پی آخرین تحریم‌های آمریکا ایران را ترک کردند. به تخممان شرکتهای دوچرخه سازیشونم همین روزا ترک میکنن یادتون باشه که رهبر انقلاب جمهوری اسلامی می گفت: اقتصاد مال خر است. در ضمن می گفت: ما متخصص نمی خواهیم !!!! ما آدم‌های متعهد می خواهیم. نتیجه اقتصاد مال خر هست و افراد متعهد به نظام جمهوری اسلامی به جای افراد متخصص نتیجه ای داره که الان در ایران دیده میشه.

کارل کالتنتالر (Kaltenthaler,Karl) استاد علوم سیاسی دانشگاه آکران آمریکا است. حوزه تخصصی وی علوم سیاسی، امنیت سیاسی، خشونت سیاسی و تروریسم است. وی به صورت تخصصی در مورد کشورهای ایران، عراق، پاکستان و سوریه تحقیق و بررسی کرده است.

مجازات های آمریکا مانع از تجارت جهان با ایران شده است

کالتنتالر در گفت‌وگو با ایلنا در مورد آثار تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: بسیاری از کشورها نگران اجرای مجازات‌های آمریکا علیه ایران هستند. این نگرانی در مورد اینکه ایران با محصولاتی که از طریق تجارت به دست می‌آورد و چه میزان درآمد خواهند داشت،نیست، بلکه این کشورها نمی‌خواهند خشم دولت فعلی ایالات متحده را شعله ور کنند.این استاد دانشگاه در ادامه تاکید کرد: اروپا در رابطه با ایران دو ملاحظه دارد؛ جلوگیری از توسعه توانایی‌های هسته‌ای در ایران و موضع و دیدگاه آمریکا در قبال ایران. دولت‌های اروپایی نگرانند که مسئله ایران روابط آنها با واشنگتن را خدشه دار کند و به طور بالقوه خشم و انتقام دولت آمریکا را به سوی اروپا متوجه کند.وی در ادامه در مورد احتمال وقوع جنگ گفت: بسیار بعید است که دولت ترامپ خواهان جنگ با ایران باشد. در حالی که ترامپ بسیار متعهد به تغییر رفتار ایران در خاورمیانه با هدف حمایت از متحدان خود است. او نمی خواهد جنگ نظامی با ایران را آغاز کند. یکی از اصلی ترین تبلیغات او برای رای دهندگان خود این است که می‌خواهد ایالات متحده را از "جنگ‌های بی‌پایان" خارج می کند. بنابراین، او بر شرط فشار اقتصادی تاکید دارد تا دولت ایران را مجبور به تغییر سیاست‌های خود در منطقه کند بدون اینکه منجر به درگیری مسلحانه شود.

ایران می‌خواهد با خرید سلاح اعلام کند که توانایی دفاع از خود را دارد

کارل کالتنتالر در مورد پایان تحریم تسلیحاتی ایران گفت: پایان تحریم تسلیحاتی برای ایران یک شمشیر دو لبه است. اگر ایران بخواهد حضور منطقه‌ای و وضعیت امنیتی مورد نظر خود را حفظ کند، ارتش ایران به فناوری و سلاح نیاز دارد. تجهیزات نظامی ایران نیاز به به روزرسانی و تامین قطعات دارد اما تحریم تسلیحاتی مانع از دستیابی ایران به بسیاری از این ابزار شده است.

وی تصریح کرد: نکته منفی که در دستیابی به این سیستم‌های تسلیحاتی جدید وجود دارد این است که این سلاح‌ها می‌تواند باعث افزایش بی‌اعتمادی به ایران در میان دشمنان منطقه‌ای و ایالات متحده شود. بنابراین ، یک سوال مهم این است که آیا ایران در واقع با استفاده از سلاح‌های جدید ایمن‌تر است یا به دلیل روابط متشنج با دشمنان منطقه‌ای خود و ایالات متحده، از امنیت بیشتری برخوردار است.این سوال مهمی است که دولت ایران مجبور است از خود بپرسد زیرا در فکر دستیابی به سلاح‌های جدید است.

استاد علوم سیاسی دانشگاه آکران آمریکا گفت: به احتمال بسیار زیاد دولت ایران محاسبات خود را انجام داده و سلاح‌هایی را که توانایی خرید آن را دارد خریداری خواهد کرد تا این درک را ایجاد کند که ایران می‌تواند از خود دفاع کند.