آمریکا: چین با سرعت «خیره کننده» در حال توسعه سلاح‌های هسته‌ای است

17/01/1401 08:51:00 ق.ظ

آمریکا: چین با سرعت «خیره کننده» در حال توسعه سلاح‌های هسته‌ای است العربيه_فارسى

دریادار چارلز ریچارد، فرمانده سرفرماندهی راهبردی ایالات متحده طی جلسه استماع غیرعلنی در کنگره آمریکا به قانونگذاران هشدار داد که گسترش «خیره‌کننده» به گزارش «بلومبرگ»، سه‌شنبه 5 آوریل، ریچارد در شهادت خود اعلام کرد اولین آزمایش اسلحه مافوق صوت...

به گزارش «بلومبرگ»، سه‌شنبه 5 آوریل، ریچارد در شهادت خود اعلام کرد اولین آزمایش اسلحه مافوق صوت چین که ژوئیه سال گذشته از موشک بالستیک قاره‌پیما پرتاب شد، یک «دستاورد فناوری با پیامدهای جدی برای ثبات استراتژیک» جهان است.

Advertisement به گفته ریچارد، این اسلحه مافوق صوت مسافت چهل‌هزار کیلومتر را در زمانی حدود صد دقیقه طی کرد، که «بیشترین مسافت طی‌شده و طولانی‌ترین زمان پرواز در بین تمام سیستم‌های تسلیحاتی حمله زمینی در کشورهای جهان تا به امروز» بوده است.

فرمانده سرفرماندهی راهبردی ایالات متحده افزود چین سرمایه‌گذاری زیادی در فناوری تسلیحاتی مافوق صوت و هدایت‌شده به منظور تهاجم جهانی، شکست سامانه‌های دفاع موشکی، قابلیت‌های ضد ماهواره، ضد موشکی و ضد هواپیماهای بدون سرنشین کرده است. headtopics.

ادامه مطلب:
العربیه فارسی »

رنج‌های نهادینه‌شده| احمد آرام

بارها شده است که واژه‌ «رنج»، نویسندگان را به خود مشغول داشته تا با یک درک اصولی، آن را در آثار خود بصری جلوه دهند؛ آن هم به گونه‌ای که زمان و مکان در رنج، هم شنیداری باشد و هم دیداری. و اگر رنج تخیل را به بازی بگیرد، بدون شک، از راه چنین تخیلی جغرافیای دیگران با جغرافیای زیستگاه ما گره خواهد خورد؛ و سرمنشأ چنین پیوندی رنج مشترک است. از همین‌روست که رفت‌وبرگشت به جهان ادبی نویسندگانِ قدر، قضاوت کردن پندارهای خود در بازیافت مکان و زمان‌های فرّار است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

واکنش امیر قطر به هم‌گروه شدن ایران با آمریکا و انگلیس در جام جهانیامیر قطر در گفت‌وگو با ابراهیم رئیسی: گروه‌تان در جام جهانی حماسی است امیر قطر گفت: گروهی که تیم ایران ( برای مسابقات جام جهانی) در آن قرار گرفته گروهی حماسی است و مطمئناً شاهد بازی‌های جذابی خواهیم بود. یعنی کونتان میذارن😁😁😁 یعنی پوتین سگش را میخواهد بفروشد به آمریکا؟!!!

در پی حمله با چاقو در حرم امام هشتم شیعیان دست‌کم یک طلبه کشته شددر این حمله سه طلبه هدف حمله با چاقو قرار گرفتند که دو تن از آنها مجروح و به بیمارستان منتقل شدند. رسانه‌های ایران می‌گویند که وضعیت یکی از آنها وخیم است و تحت مداوا قرار دارد. این قتل یا ناموسی بوده یا کار خود حکومت یعنی این آخوندکها تنها مفت خوری کردن وسهم بقیه اخوندهارا بالا کشیدن پس برای درس عبرت دادن به بقیه ی آخوندهای تنها خوراین یارو کشتن واون یکی راهم زخمی کردند درهر صورت به فال نیک میگیریم چون مردم را از شر دو انگل وزالو نجات دادن

زیرسویه جدید کرونا در چین شناسایی شدزیرسویه جدید کرونا در چین شناسایی شد ۲ زیرسویه جدید کووید(یکی در چین و دیگری در بریتانیا) پیدا شده است. زیر سویه جدید امیکرون که در چین شناسایی شده، از سویه امیکرون BA.۱.۱ تکامل یافته و اولین بار در یک بیمار در شهر سوژو هم‌مرز با شانگهای کشف شد.

بحران کرونا در شانگهای؛ هزاران تن از پرسنل بهداشت و ارتش چین بسیج شدنداین بزرگترین کارزار بهداشت عمومی چین از زمان مقابله با شیوع اولیه کووید-۱۹ در ووهان است.

توقیف قایق نود میلیون دلاری الیگارش روس در اسپانیا توسط آمریکاآمریکا و اسپانیا قایق تفریحی هفتاد متری ویکتور وکسلبرگ، الیگارش و میلیاردر روس و از نزدیکان ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه را در دریای مدیترانه توقیف توقیفش چه فایده ای داره؟ بفروشید و با پولش خسارت های اوکراین رو جبران کنید ای بابا ده دقیقه غافل شدیم گرفتن .. مگر روس آبرو دارد روس=خرس

تلاش آمریکا برای مقصر جلوه دادن ایران در مذاکرات وینتلاش آمریکا برای مقصر جلوه دادن ایران در مذاکرات وین کاخ سفید: *ایران مسائلی را مطرح کرده که هیچ ارتباطی به پایبندی دوجانبه به توافق ندارد *ما و متحدان‌مان هر دو آماده‌ایم توافقی قوی را نهایی کنیم *مسئولیت نهایی کردن این توافق کاملا بر عهده ایران است! درخواست رژیم اسلامی برای 'خارج شدن سازمان تروریستی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی' از لیست سازمان‌های تروریستی، چه ربطی به برجام دارد؟