آمریکا خواستار پیوستن قطر به متحدان نظامی خارج از ناتو شد | DW | 18.09.2020

28/06/1399 02:14:00 ب.ظ

تلاش ‌برای نزدیکی قطر و اسرائیل از سوی آمریکا ادامه دارد. مذاکره درباره جذب قطر به صف متحدان نظامی آمریکا انجام شده است. ۱۷ کشور و از جمله بحرین و کویت در شمار متحدان نظامی خارج از ناتو آمریکا محسوب می‌شوند.

تلاش ‌برای نزدیکی قطر و اسرائیل از سوی آمریکا ادامه دارد. مذاکره درباره جذب قطر به صف متحدان نظامی آمریکا انجام شده است. ۱۷ کشور و از جمله بحرین و کویت در شمار متحدان نظامی خارج از ناتو آمریکا محسوب می‌شوند. پیوستن قطر به صف متحدان نظامی آمریکا در خارج از چارچوب پیمان دفاع آتلانتیک شمالی (ناتو) برای این...

پیوستن قطر به صف متحدان نظامی آمریکا در خارج از چارچوب پیمان دفاع آتلانتیک شمالی (ناتو) برای این کشور می‌تواند مزایای نظامی زیادی به همراه داشته باشد. کشورهایی که به عنوان متحدان نظامی آمریکا محسوب می‌شوند می‌توانند از امکانات مربوط به خرید جنگ‌افزار و آموزش نظامی و همچنین همکاری‌های امنیتی بهره‌مند شوند.

خبرگزاری رویترز با انتشار گزارشی از واشنگتن خبر از تمایل آمریکا به جذب قطر به صف متحدان نظامی خارج از پیمان ناتو داده است. متحدان نظامی بزرگ غیر عضو ناتو آمریکا (MNNA) می‌توانند از پشتیبانی نظامی در امور دفاعی خود بهره ببرند.

به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید تیموتئی لندرکینگ، معاون وزارت امور خارجه آمریکا در امور مربوط به همکاری‌های امنیتی با کشورهای حوزه خلیج فارس، خبر مربوط به احتمال پیوستن قطر به جمع متحدان نظامی غیرعضو ناتو را رسانه‌ای کرده است. headtopics.com

گفته می‌شود گفت‌وگوهایی پیرامون این موضوع بین مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا با محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، همتای قطری او، در هفته جاری در واشنگتن صورت گرفته است.

ادامه مطلب:
DW فارسی »

خردگرایی مخل| بهمن بازرگانی

از دیر زمان هوس بلعیدن این حجم عظیم را داشتم. هر دو فیلم و سریال را دیده بودم. هیچ یک جای خالی کتاب را پر نمی‌کرد. این را به تأکید می‌گویم. پس از خواندنش. تأمل در فلسفه تاریخِ تولستوی، به درک رمان کمک می‌کند: «همه اشخاص بی‌شماری که در این جنگ شرکت داشتند بر این گمان بودند که می‌دانند چه می‌کنند حال آن‌که همه جز ابزارهایی بی‌اراده در خدمت تاریخ نبودند و کاری را پیش می بردند که خود از آن خبر نداشتند. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

عصبانیت قاضی آمریکایی از تبرئه شدن شهروند ایرانی- اخبار آمریکا - اخبار بین الملل تسنیم - Tasnimعصبانیت قاضی آمریکایی از تبرئه شدن شهروند ایرانی قاضی منهتن در ایالت نیویورک از دادستان‌های فدرال به خاطر تبرئه «علی صدر هاشمی نژاد» شهروند ایرانی در پرونده دور زدن تحریم‌های_آمریکا علیه تهران انتقاد کرد شما موضوع رو اشتباده فهمیدی. قاضی از دادستانهای فدرال بخاطر مخفی نگه داشتن مدارکی که دال بر بیگناهی متهم بود عصبانی شده، نه از تبرئه کردن متهم، که توسط خود قاضی انجام میشه و نه دادستانها. دولت مجبور به پس گرفتن شکایتش از متهم شده. موضوع کاملا برعکسه.

تصاویر پهپادی از وسعت تخریب‌ و ویرانگری آتش در ایالت اورگون آمریکاتصاویر پهپادی از وسعت تخریب‌ و ویرانگری آتش در ایالت اورگون آمریکا ویدئوی بدون شرح را ببینید🔽

صلح آمریکا با طالبان و خروج از افغانستان؛ حامیان ترامپ و بایدن موافقند یا مخالف؟تازه‌ترین بررسی بنیاد گروه اوراسیا نشان می‌دهد، طرفداران دونالد ترامپ بیش از حامیان جو بایدن موافق با توافق صلح ایالات متحده و طالبان هستند و تعداد آمریکایی‌های که از خروج ارتش ایالات متحده از افغانستان حمایت می‌کنند، روندی صعودی دارد.

اینفوگرافی| آخرین نظرسنجی‌ها از انتخابات آمریکا - 17 سپتامبردر اینجا نگاهی به آخرین پیش‌بینی‌ها و نظرسنجی‌ها از انتخابات آمریکا می‌اندازیم. فعلا بایدن 7 درصد از ترامپ جلوتر است.

روایت یک مخاطب از بازجویی از متهمان به قتل در اداره آگاهی

آکسفام: بیش از نیمی از واکسن‌های کرونا تنها برای ۱۳ درصد جمعیت جهان خواهد بودبررسی‌های آکسفام نشان می‌دهد که برای هر شهروند بریتانیایی پنج نمونه از واکسن احتمالی کرونا پیش خرید شده است. این در حالی است که تنها به یک نفر از هر ۹ شهروند بنگلادش نمونه‌ای از این واکسن اختصاص داده شده است.