آخرین خبرهای دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | DW | 21.10.2019

29/07/1398 09:17 ق.ظ

همسر مهدی حاجتی: فاصله ملاقات‌های حضوری به بیش از دو ماه رسیده است

کمتر از یک ماه پیش خبرگزاری تسنیم از بازداشت بیژن قاسم‌زاده، بازپرس دادسرای فرهنگ ‌و رسانه و کسی که حکم فیلتر تلگرام را صادر کرده بود خبر داد. تسنیم علت صدور حکم بازداشت قاسم‌زاده را"برخورد با فساد در قوه قضائیه" خوانده بود.

قاسم‌زاده همچنان در زندان به سر می‌برد.[۰۹:۰۸]

همسر مهدی حاجتی: فاصله ملاقات‌های حضوری به بیش از دو ماه رسیده است زهره رستگاری، همسر مهدی حاجتی، عضو شورای شهر شیراز با اشاره به افزایش فاصله ملاقات‌های حضوری به بیش از دو ماه از نرساندن پیام‌های درخواست‌ حاجتی برای لباس و کتاب خبر داد.

مهدی حاجتی، عضو شورای شهر شیراز یکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ بازداشت و روانه زندان شد. او سال گذشته به اتهام حمایت از حقوق دو شهروند بهایی تحت پیگرد قضایی قرار گرفته بود؛ پیگردی که به بازداشت او در پنجم مهر ماه ۱۳۹۷ منجر شد. headtopics.com

تنها چيزيكه اين وسطه فرصت طلبي بعضياس ك بسيار چشميگيره

کسی که تن فروشی میکنه شرف و غیرتش خیلی بیشتر از کسی که عقیده و نظرشو میفروشه،کی انقدر پست شدیم؟؟؟!!!

با چمدان یا ساک؟!

ادامه مطلب:
dw_persian »

پرسپولیسی بودم سی سال از دیروز استقلالی شدم خایه مال بربع ربيه طرف سوراخ دعا را گم کرده است. مردم روز به روز از این دستگاه ظلم و فساد کنده می شوند. آقا تازه فهمیده است که باید به این غارتگران اقتدا کند برو ببینیم که به کجا می رسی؟؟ ولی نگی که نگفتید... و مرا راهنمایی نکردید... فصلي نبشته خواهد شد , سخت مغموم و غریب , حتي کاتب نخواهد دانست , چه بر سرِ قلم دان و کاغذ و جوهرِ منتشر بر خاک مي آید !

کس ننه تو اون کاربر ماشینهای توی عکس بنزین معمولی رو هم سرفه میکنند چه رسد به سوپر... False News...

آخرین خبرهای شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۸ | DW | 19.10.2019کرگدن نصرالله رو بیرون کنین مملکتتون آروم میشه پیش به سوی دخالت خارجی .. بوفالو!!؟

خیلی وقته که دیگه بنزین سوپر نیست.

آخرین خبرهای یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | DW | 20.10.2019و صد درصد شرکت ها و بانکهای دولتی، پیمانکارهای وابسته به قرارگاه های سپاه و آستان قدس رضوی مالیات نمی دهند که هیچ ردیف بودجه سالیانه هم دارند که آویزان دولت بیچاره شوند. حیف ثروت هنگفت نفتی که زیر دست این نخودمغزها افتاده الکی🙄

آخرین وضعیت صادرات برق به افغانستانافغانستان در لیست مشتریان برق ایران جا دارد و ایران هم قصد دارد دامنه این تعامل را با فروش بلندمدت برق با افزایش میزان صادرات، حل نیازمندی‌های صنعت برق افغانستان، تعمیر و نگه‌داری نیروگاه‌ها، کاهش هدر رفت انرژی و... گسترش دهد. سیستان و بلوچستان هم دقیقا بغل دست افغانستانه ، کاش یخورده هم به مردم شریف بلوچ رسیدگی میکردید

راه‌اندازی مدار ثانویه راکتور اراک تا دو هفته آینده / تولید آخرین نسل سانتریفیوژ در ایران‌- اخبار استانها - اخبار تسنیم - Tasnimراه‌اندازی مدار ثانویه راکتور اراک تا دو هفته آینده / تولید آخرین نسل سانتریفیوژ در ایران‌ دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی : امروز در طراحی و ساخت انواع سانتریفیوژ در کشور خودکفا هستیم و هر نوع ساتریفیوژی که بخواهیم، می‌سازیم و هیچ مشکلی نیست. 1/مهم‌تر از سانتریفیوژ وجود کیک زرد است ماده اولیه راهبردی و استراتژیک ما کیک زرد است که به آن دسترسی داریم و همه دنیا می‌توانند خرید کنند اما به جمهوری اسلامی نمی‌فروشند. امروز ظرفیت تولید 25 تن آب سنگین را داریم در حالی‌که روز اول فکر می‌کردند ما بلف می‌زنیم. اوف مایک پمپ گاز دوباره ترس گرفتش احتمالا خودش و خراب کرده

آخرین خبرهای شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۸ | DW | 19.10.2019کرگدن نصرالله رو بیرون کنین مملکتتون آروم میشه پیش به سوی دخالت خارجی .. بوفالو!!؟

آخرین خبرهای یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | DW | 20.10.2019و صد درصد شرکت ها و بانکهای دولتی، پیمانکارهای وابسته به قرارگاه های سپاه و آستان قدس رضوی مالیات نمی دهند که هیچ ردیف بودجه سالیانه هم دارند که آویزان دولت بیچاره شوند. حیف ثروت هنگفت نفتی که زیر دست این نخودمغزها افتاده الکی🙄

[۰۹:۵۱]محمد جواد کولیوند، رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها درباره احتمال رفع فیلتر تلگرام با اشاره"به اتفاقات اخیر در ارتباط با این پیامرسان" گفت: «این احتمال وجود ندارد و بحثی هم در خصوص تلگرام مطرح نشده و مسدود است و فعلا نمی‌توان کاری کرد.» کولیوند اشاره دقیق‌تری به این که منظور او از"اتفاقات اخیر در ارتباط با تلگرام" کدام است، نکرد.

کمتر از یک ماه پیش خبرگزاری تسنیم از بازداشت بیژن قاسم‌زاده، بازپرس دادسرای فرهنگ ‌و رسانه و کسی که حکم فیلتر تلگرام را صادر کرده بود خبر داد. تسنیم علت صدور حکم بازداشت قاسم‌زاده را"برخورد با فساد در قوه قضائیه" خوانده بود. قاسم‌زاده همچنان در زندان به سر می‌برد.[۰۹:۰۸]

همسر مهدی حاجتی: فاصله ملاقات‌های حضوری به بیش از دو ماه رسیده است

زهره رستگاری، همسر مهدی حاجتی، عضو شورای شهر شیراز با اشاره به افزایش فاصله ملاقات‌های حضوری به بیش از دو ماه از نرساندن پیام‌های درخواست‌ حاجتی برای لباس و کتاب خبر داد.

مهدی حاجتی، عضو شورای شهر شیراز یکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ بازداشت و روانه زندان شد. او سال گذشته به اتهام حمایت از حقوق دو شهروند بهایی تحت پیگرد قضایی قرار گرفته بود؛ پیگردی که به بازداشت او در پنجم مهر ماه ۱۳۹۷ منجر شد.

این عضو شورای شهر شیراز پس از ده روز بازداشت، با قرار وثیقه ۲۰۰ هزار تومانی از زندان آزاد شد و پس از چهار ماه محرومیت، دوباره در جلسات شورای شهر شیراز حاضر شد.

تصور می‌شد که با بازگشت مهدی حاجتی به جلسات شورای شهر شیراز، پیگرد قضایی او نیز به تعلیق درآمده است، اما چندی بعد قوه قضاییه او را به یک سال حبس و دو سال اقامت اجباری در طبس محکوم کرد."حسین فریدون در زندان است"

خبرگزاری ایسنا به نقل از"یک منبع آگاه در سازمان زندان‌ها" اعلام کرد حسین فریدون در زندان و در حال گذراندن دوران محکومیت خود است.

اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه در یک نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره آخرین وضعیت پرونده حسین فریدون گفته بود: «در رابطه با آقای حسین فریدون دادگاه تجدید نظر تصمیم گرفته و رای نهایی خود را صادر کرده است. در مورد آقای حسین فریدون،

هفت سال حبس را که دادگاه بدوی تعیین کرده بود، به پنج سال تقلیل داده اما بقیه مجازات‌های وی یعنی جزای نقدی و آن مبلغی را که به عنوان رشوه مطرح بود باید بپردازد.»سرخط مهم‌ترین خبرهای صبح دوشنبه ۲۹ مهرهایکو ماس، وزیر خارجه آلمان حمله نظامی ترکیه به شمال سوریه را"نقض قوانین بین‌المللی" خواند. ماس که در شبکه تلویزیونی ZDF آلمان سخن می‌گفت، افزود دولت آلمان معتقد نیست که بتوان حمله به یگان‌های کرد بر پایه قوانین بین‌المللی مجاز خواند. این سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان همچنین تهدید کرد کشورش ممکن است کمک‌های اروپا به ترکیه در چارچوب توافق دو منطقه بر سر پناهجویان را کاهش دهد. ماس گفت ما موافق نیستیم که آوارگان جنگ سوریه که در ترکیه به سر می‌برند بر خلاف خواستشان به"منطقه امن" شمال سوریه انتقال یابند. روز شنبه ۲۷ مهرماه موتزنیش، سیاستمدار دیگر حزب سوسیال دموکرات آلمان نیز حمله ترکیه را نقض قوانین بین‌الملل خوانده و پیشنهاد شکایت از اردوغان به دیوان کیفری بین‌المللی را مطرح کرده بود.دولت لبنان در پی چندین روز اعتراضات خیابانی با طرح اصلاحات موافقت کرد. به گزارش رویترز به نقل از یک مقام دولتی لبنان کابینه سعد حریری، نخست وزیر این کشور در جلسه سه‌شنبه ۳۰ مهرماه دسته‌ای از اقدامات برای ایجاد رونق اقتصادی را تصویب خواهد کرد. از جمله درآمد مقام‌های دولتی و دریافتی مقام‌های سابق دولتی به نصف کاهش داده شده و افزایش مالیات و یا عوارض از مردم منتفی است. به نظر می‌رسد دولت لبنان در حال اجرای اولتیماتوم حریری است. حریری روز جمعه ۲۶ مهرماه به احزاب ائتلافی دولت خود تا امروز برای ارائه برنامه اصلاحات خود فرصت داده بود. هدف نخست‌وزیر لبنان از این اصلاحات پایان دادن به اعتراضات خشونت‌آمیز روزهای اخیر به وضعیت بد اقتصادی در این کشور است. دیروز در چهارمین روز از این اعتراضات در بیروت، پایتخت لبنان صدها هزار نفر به خیابان‌ها سرازیر شدند.در کانادا امروز ۲۷ میلیون واجدین شرایط برای شرکت در انتخابات پارلمان این کشور به پای صندوق‌های رای خواهند رفت. بر اساس نظرسنجی‌های این انتخابات می‌تواند به رقابت تنگاتنگی میان جاستین ترودو، رهبر حزب لیبرال و نخست وزیر فعلی کانادا و شیر، رهبر حزب محافظه‌کار این کشور شود. انتظار می‌رود هیچ یک از دو حزب موفق به کسب اکثریت در پارلمان نشوند. پیش‌بینی می‌شود برنده انتخابات مجبور به همکاری با احزاب کوچک برای تشکیل دولت اقلیت شود. جاستین ترودو از سال ۲۰۱۵ نخست‌وزیر کاناداست.