راه‌اندازی مدار ثانویه راکتور اراک تا دو هفته آینده / تولید آخرین نسل سانتریفیوژ در ایران‌- اخبار استانها - اخبار تسنیم - Tasnim

28/07/1398 03:01 ب.ظ

راه‌اندازی مدار ثانویه راکتور اراک تا دو هفته آینده / تولید آخرین نسل سانتریفیوژ در ایران‌ دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی : امروز در طراحی و ساخت انواع سانتریفیوژ در کشور خودکفا هستیم و هر نوع ساتریفیوژی که بخواهیم، می‌سازیم و هیچ مشکلی نیست.

گروه استان‌ها ــ دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اعلام 'امروز ظرفیت تولید 25 تن آب سنگین در کشور را داریم' گفت: تا دو هفته آینده مدار ثانویه راکتور در حال بازطراحی اراک راه‌اندازی می‌شود. زارعان با ابراز اینکه "امروز کشور از اقتدار بزرگی برخوردار بوده و توانستیم مقابل دشمن بایستیم" اضافه کرد: نباید به آنچه هستیم بسنده کنیم و اگر حرکت علمی خود را متوقف کنیم مطمئن باشیم دشمن بر ما می‌تازد.

وی با بیان اینکه سختی‌ها قابل گذر است گفت: ما چهل سال است که تحریم هستیم و این تحریم‌ها یکی دو سال نبوده و از خیلی قبل‌ترها کشور و مردم ما تحریم بوده‌اند. دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با یادآوری اینکه نیروگاه‌هایی از سال 53 در سطح کشور برای ایجاد برق هسته‌ای تعریف شده که یکی از آنها در بوشهر راه‌اندازی شده و الآن در مدار است افزود: ما نیازمند برق پایدار و ماندگار در کشور هستیم و باید این نوع نیروگاه‌ها در کشور را افزایش بدهیم.

وی با تأکید به اینکه "ما نمی‌خواهیم یک باتری‌خانه در کشور داشته باشیم و به‌همین‌دلیل چرخه سوخت در کشور در حال عملیاتی شدن است" گفت: ایران در این عرصه جزو 10 کشور دارنده چرخه سوخت هسته‌ای است و علم ایجاد آن را دارد که باعث عصبانیت غربی‌ها شده است. headtopics.

ادامه مطلب:
Tasnimnews_Fa »

رونمایی از سه نسل جدید سانتریفیوژ و راه‌اندازی مدار ثانویه رآکتور در حال بازطراحی اراکدستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی از رونمایی سه نسل جدید از ماشین‌های سانتریفیوژ طی روزهای آینده و راه‌اندازی مدار ثانویه رآکتور بازطراحی شده اراک طی دو هفته آینده خبر داد.

احتمال شیوع بیماری تب دنگی در آینده نزدیک در کشور/ اعلام مناطق در معرض خطر آلودگیرئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، از احتمال شیوع بیماری تب دنگی در آینده نزدیک خبر داد.

ریزش سد در سیبری باعث مرگ ۱۵ معدنچی در روسیه شدفرو ریختن یک سد در نزدیکی معدنی در سیبری روسیه به مرگ دست‌کم ۱۵ نفر و مفقود شدن ۱۳ نفر منجر شده است. سرویس جهانی بی‌بی‌سی گزارش داد که این سد در ۱۶۰ کیلومتری جنوب شهر معروف کراسنویارسک در منطقه سیبر

جانسون در نامه‌ای بدون امضا خواستار تاخیر در برگزیت شدبوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا نیمه شب شنبه به وقت بریتانیا در نامه‌ای بدون امضا از اتحادیه اروپا خواسته است برگزیت - خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا - را عقب بیاندازد. جانسون دارد به نفع کل اروپا دردراز مدت می اندیشد,اروپاییها فقط به منافع نفتی خاورمیانه می اندیشندکه ازدست ندهند تابهره برداری بیشتری کنند,اگر امریکا متحد با انگلیس شود,اروپا درمسیر رشد و توسعه ی خدمات و صنایع قرار می گیرند.اروپا نه میذاره خاورمیانه ابادبشود نه خودش

انفجار در مسجدی در ننگرهار افغانستان 20 کشته برجای نهادمقام های ولایت ننگرهار در شرق افغانستان تایید کردند، در نتیجه وقوع دو انفجار پی در پی جمعه 18 اکتبر کار رهروان_حججی است

وزیر دفاع آمریکا: در ایجاد منطقه امن در سوریه مشارکت نخواهیم کردمارک اسپر وزیر دفاع آمریکا شامگاه جمعه 18 اکتبر ضمن اعلام این‌که نیروهای آمریکایی در ایجاد منطقه امن

کمالوندی: انتخاب انگلیس به‌عنوان جایگزین آمریکا در بازطراحی رآکتور اراک تصمیم ما نبود

زارعان با ابراز اینکه "امروز کشور از اقتدار بزرگی برخوردار بوده و توانستیم مقابل دشمن بایستیم" اضافه کرد: نباید به آنچه هستیم بسنده کنیم و اگر حرکت علمی خود را متوقف کنیم مطمئن باشیم دشمن بر ما می‌تازد.

وی با بیان اینکه سختی‌ها قابل گذر است گفت: ما چهل سال است که تحریم هستیم و این تحریم‌ها یکی دو سال نبوده و از خیلی قبل‌ترها کشور و مردم ما تحریم بوده‌اند.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با یادآوری اینکه نیروگاه‌هایی از سال 53 در سطح کشور برای ایجاد برق هسته‌ای تعریف شده که یکی از آنها در بوشهر راه‌اندازی شده و الآن در مدار است افزود: ما نیازمند برق پایدار و ماندگار در کشور هستیم و باید این نوع نیروگاه‌ها در کشور را افزایش بدهیم.

وی با تأکید به اینکه "ما نمی‌خواهیم یک باتری‌خانه در کشور داشته باشیم و به‌همین‌دلیل چرخه سوخت در کشور در حال عملیاتی شدن است" گفت: ایران در این عرصه جزو 10 کشور دارنده چرخه سوخت هسته‌ای است و علم ایجاد آن را دارد که باعث عصبانیت غربی‌ها شده است.

زارعان با اشاره به اینکه صنعت هسته‌ای کشور امروز بومی است و تمام دولت‌ها در کشور کمک کردند تا چرخه سوخت کشور بومی شود ادامه داد: امروز در طراحی و ساخت انواع سانتریفیوژ در کشور خودکفا هستیم و هر نوع سانتریفیوژی که بخواهیم، می‌سازیم و هیچ مشکلی نیست.

وی با بیان اینکه مهم‌تر از سانتریفیوژ وجود کیک زرد است گفت: ماده اولیه راهبردی و استراتژیک ما کیک زرد است که به آن دسترسی داریم و همه دنیا می‌توانند خرید کنند اما به جمهوری اسلامی نمی‌فروشند.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اظهار اینکه "ما به این تکنولوژی دست پیدا کردیم و خودمان کیک زرد تولید می‌کنیم" افزود: قبل از پیروزی انقلاب حدود 500 تن کیک زرد از آفریقای جنوبی داشتیم اما امروز دانش تولید آن را داریم.

وی با تصریح به اینکه "استقلال هزینه دارد و باید هزینه آن را پرداخت کنیم" ابراز کرد: مقام معظم رهبری حمایت‌های زیادی از صنعت هسته‌ای کشور کردند و خوشبختانه امروز به دستاوردهای زیادی در این حوزه دست پیدا کردیم.

زارعان با اعلام اینکه "سالانه 20 تن آب سنگین تولید می‌کنیم و به بعضی کشورها صادر می‌کنیم" گفت: امروز ظرفیت تولید 25 تن آب سنگین را داریم در حالی‌که روز اول فکر می‌کردند ما بلوف می‌زنیم.

وی با بیان اینکه تا دو هفته آینده مدار ثانویه راکتور در حال بازطراحی اراک راه‌اندازی می‌شود و این مدار ثانویه 50 درصد راکتور اراک است افزود: این اتفاقات و این دستاوردها حاصل آینده‌نگری، کار و مدیریت جهادی و بصیرت است.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تأکید به اینکه "ظرفیت غنی‌سازی ایران زیاد است و آنچه مورد نیازمان باشد غنی‌سازی انجام می‌دهیم" عنوان کرد: الزامات نُه‌گانه‌ای که مسئولان در بحث مذاکرات داشتند چند تا در حوزه هسته‌ای بود.

وی با بیان اینکه "عدم اعتماد باعث شد که ما اول اورانیوم مدنظر را بگیریم و بعد اورانیوم بدهیم" گفت: امروز یک‌هزار و 44 سانتریفیوژ در فردو و 5هزار سانتریفیوژ در نطنز فعال است.

زارعان با اشاره به اینکه سانتریفیوژ با سوی 24 نیز در نمایشگاه امروز در کرمان به‌نمایش گذاشته است ادامه داد: در سازمان انرژی اتمی متخصصان ما با وضو کار می‌کنند و پروژه‌ها با نام ائمه اطهار(ع) نام‌گذاری می‌شود.

وی با ابراز اینکه این موفقیت‌ها حاصل توکل و ایمان به خداست گفت: هدفگذاری ما در برنامه‌ها کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت است و هیچ توقفی نداریم.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با یادآوری اینکه "امروز بیشترین مرگ‌ومیر ما در کشور در حوزه سرطان‌هاست" افزود: پروژه تترا که استانداردسازی رادیودارو است در حال انجام است و در سازمان انرژی اتمی آن را پیگیری می‌کنیم.

وی با اعلام اینکه "در هفته 190 بیمارستان در کشور را رادیودارو می‌دهیم و به بعضی از کشورها نیز صادرات داریم" گفت: جوانان دانشمند ایرانی کار کردند و دشمن از این روحیه و ایمان آنها به خدا می‌ترسد.