Kampen på 1 minut: Slovakiet og Rumænien deler og går begge videre

• 47 sec. here
  • News: 22%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

1-1 mellem Slovakiet og Rumænien sender begge hold videre. Se højdepunkterne her.

De to jævnbyrdige hold delte 1-1 i EM's gruppe E, og så kunne både de slovakiske og rumænske fans juble over avancement ved slutrunden.

Resultatet betyder nemlig, at Rumænien snupper førstepladsen i gruppen, mens Slovakiet tager tredjepladsen. Slovakkerne er med fire point sikre på at være blandt de bedste treere, der går videre i turneringen.Der var spillet 24 minutter, da Ondrej Duda stangede Slovakiet foran med 1-0 efter et veltimet indlæg.

Rumænerne svarede dog hurtigt igen. En forseelse lige på stregen til det slovakiske målfelt blev takseret til et straffespark, som Razvan Marin sparkede sikkert ind til 1-1. Efter pausen blev kampen voldsomt påvirket af et massivt regnvejr, der dækkede banen med vand. Regnskyllet gjorde kampen sløv, og tempoet begyndte at dale i takt med, at holdene kunne øjne avancement fra gruppespillet ved en pointdeling.I gruppens andet opgør mødtes Ukraine og Belgien. Du kan se højdepunkterne fra den kamp i artiklen herunder.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 5. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Kampen på 1 minut: Slovakiet choksejrer over uskarpe belgiereSlovakiet tog en kæmpe sejr, da EM-outsiderne vandt 1-0 over Belgien, der badede i chancer.
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Kampen på 1 minut: Rumænien tæsker tamme ukrainereRumænien fik en drømmestart på EM-slutrunden med en flot 3-0-sejr over Ukraine.

Kampen på 1 minut: Belgien snupper vital sejr over RumænienBelgien drev gæk med Rumænien og vandt med 2-0 i EM's gruppe E.

Belgien får skrækstart på EMLandsholdet tabte til upåagtede Slovakiet.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Regnen gav de største panderynker, da Holger Rune spillede sig i ottendedelsfinalenHolger Rune er klar ottendedelsfinalen mod Alexander Zverev efter sejr over Jozef Kovalik fra Slovakiet.

Kampen på 1 minut: Ukrainsk indskifter prikker forløsende sejr i husRoman Yaremchuk kom ind og scorede sejrsmålet, da Ukraine slog Slovakiet med 2-1.