Kampen på 1 minut: Slovakiet choksejrer over uskarpe belgiere

• 68 sec. here
  • News: 31%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Slovakiet tog en kæmpe sejr, da EM-outsiderne vandt 1-0 over Belgien, der badede i chancer.

Slovakiet leverede EM's hidtil største overraskelse, da holdet sensationelt vandt 1-0 over et uskarpt Belgien-mandskab.

Derfor er der allerede pres på det belgiske landshold, der ellers var forhåndsfavorit til at slutte på førstepladsen i gruppe E.Romelu Lukaku kunne allerede efter to minutter have bragt belgierne i front, men den store og stærke angriber misbrugte fra tæt hold. I stedet var det slovakkerne, der overraskende bragte sig i spidsen, da Ivan Schranz udnyttede en stor fejl fra Jeremy Doku og sparkede Slovakiet foran med 1-0.

Belgierne virkede rådvilde og var også tæt på at komme i endnu større problemer i første halvleg. Slovenske Lukas Haraslin forsøgte sig med en frisk flugter, men en fantomredning fra Koen Casteels i målet afværgede en kæmpe belgisk katastrofe. Romelu Lukaku fik bolden i mål i anden halvleg, men efter et VAR-tjek blev målet korrekt underkendt forBelgierne og særligt Lukaku på toppen vadede i chancer, og slovakkerne kæmpede med næb og klør for at holde fast i føringen.

Med fem minutter igen troede Romelu Lukaku igen, at han havde udlignet. Men en hånd på bolden i opspillet spolerede et muligt belgiskI gruppens andet opgør slog Rumænien, måske også en smule overraskende, Ukraine med 3-0. Du kan se de flotte rumænske scoringer i artiklen nedenfor.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 5. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Regnen gav de største panderynker, da Holger Rune spillede sig i ottendedelsfinalenHolger Rune er klar ottendedelsfinalen mod Alexander Zverev efter sejr over Jozef Kovalik fra Slovakiet.
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Kampen på 1 minut: Tyske værter tæsker Skotland i EM-åbningsbragTyskland skulle kun bruge en halvleg på at udspille Skotland i åbningskampen ved EM 2024.

Kampen på 1 minut: Spanien splitter Kroatien ad i 'dødens gruppe'Det spanske landshold kørte over Kroatien med 3-0 og toppen EM's gruppe B.

Kampen på 1 minut: Italienske europamestre overvinder albansk chokstartItalien kom rekordhurtigt bagud mod Albanien, men vandt 2-1 i EM's gruppe B.

Kampen på 1 minut: Indskifter sparker Holland til sen sejrHolland fik en sen 2-1-sejr, da Wout Weghorst prikkede Polen i sænk i EM's gruppe C.

Kampen på 1 minut: Danmark smider føringen mod Slovenien i skuffende EM-åbnerDet danske landshold kom skidt fra start ved EM, da holdet spillede 1-1 mod Slovenien.