FCK-teenager laver hattrick som indskifter: Se alle rundes mål her

• News: 27%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Herunder kan du se alle højdepunkterne fra 27. spillerunde i 3F Superligaen.

Der blev både lavet et hattrick i Parken, forlænget et negativt hjemmebanekompleks i Odense og delt i intens topbrag i Farum, da der blev dystet i Superligaens 27. spillerunde.Orri Oskarsson blev indskiftet for FC København efter 59 minutter af søndagen opgør mod AGF. Men det var nok for den 19-årige islænding til at score tre gange og dermed sikre københavnerne sejren, tre point og en plads tilbage i topkampen i Superligaen.

Brøndby kom foran, men i de sidste 45 minutter var det stort set kun spil ned mod den ene ende. FCN havde bolden, og Brøndby parerede igen og igen. Til det absolut sidste pressede FCN på for et sejrsmål, men trods store chancer kom det aldrig.Hvidovre slog søndag OB med 2-1 i Odense. Dermed har OB stadig ikke vundet på hjemmebane i denne sæson.

ampen sluttede dramatisk, da OB havde bolden i mål til 2-2, men efter et længere VAR-tjek kunne Hvidovre beholde sin føring.Nedrykningsspillets tophold Viborg og Randers leverede søndag omkring 100 målløse minutter, men der var langt fra tale om nogen langgaber på Viborg Stadion. Begge mandskaber ville gerne frem ad banen, og der blev også skabt en god håndfuld muligheder i begge ender, som man med god ret kunne have forventet mere af.

Men bolden ville ikke ind, og det skyldes en kombination af manglende kvalitet fra afslutterne og et par solide keepere - ikke mindst gæsternes Patrik Carlgren havde travlt.Vejle havde fredag muligheden for at spille sig over nedrykningsstregen for første gang siden første spillerunde.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 19. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Guldduel og sjælden FCK-sejr: Se Superliga-rundens mål herHerunder kan du se alle højdepunkterne fra 3F Superligaen.
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Wass hylder Suzuki: Han kan noget ganske få kan i SuperligaenLæs mere her
Kilde: EkstraBladet - 🏆 11. / 63 Læs mere »

Japansk juvel sender Brøndby til tops i SuperligaenJapanske Yuito Suzuki scorede begge mål for Brøndby, da de vandt 2-1 over guldrivalerne fra FC Midtjylland.

Sønderjyske tæt på oprykning til Superligaen efter sejr | Seneste sportKun i den allervildeste teori ender sæsonen ikke med, at Sønderjyske rykker op i Superligaen.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Mere røg og flere bødekroner i Superligaen irriterer ligachefBøderne for pyroteknik har oversteget seneste sæsons regning for grundspillet.

Dansk ekspert ikke i tvivl: Superligaen ender snart hos streaminggigantDansk ekspert ikke i tvivl: Superligaen ender snart hos streaminggigant
Kilde: btdk - 🏆 10. / 63 Læs mere »