Guldduel og sjælden FCK-sejr: Se Superliga-rundens mål her

• News: 16%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Herunder kan du se alle højdepunkterne fra 3F Superligaen.

Omkring 14 kilometer derfra vandt FCK for første gang i mesterskabsspillet, ligesom Hvidovre brillerede med sæsonens blot tredje sejr.Et intenst topbrag med et tårnhøjt og hæsblæsende tempo endte med en 2-1-sejr til Brøndby over FC Midtjylland i Superligaens mesterskabsspil.

Med de tre dyrebare point holder FC København liv i håbet om at genvinde det danske mesterskab. Det var takket være et drømmemål af Denis Vavro inden pausen, mens Jordan Larsson fordoblede føringen til slutstillingen 2-0 i anden halvleg.Du kan se målene fra opgøret i videoen herunder:For ottende gang i streg tabte Lyngby en udekamp, da Viborg søndag sænkede Lyngby med 2-1 i nedrykningsspillet.

I et sandt bundopgør missede Vejle chancen for at spille op over nedrykningsstregen, da de søndag tabte 2-1 til Hvidovre på udebane.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 5. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Ekspert om angreb på konsulat: 'Største provokation mod Iran siden 7. oktober'Syv personer meldes dræbt i konsulatangreb, herunder en højtstående officer i Irans Revolutionsgarde.
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Brøndby leverer stort comeback i derby mod FCKBrøndby indleder mesterskabsspillet med en 2-1 sejr over FCK i Parken.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

FCK's gulddrømme lider endnu et knæk efter nederlag til FC NordsjællandFCK taber vigtige skridt i guldkampen med et nederlag på 2-1 til FC Nordsjælland.

FCK har svært ved at skimte guldet: 'Det føles langt væk'FC København er langt fra mesterskabet efter nederlaget til FC Nordsjælland, erkender FCK'erne.

PSG sender Barcelona ud af CL efter comeback i overtalDu kan følge opgørende i livebloggen herunder.
Kilde: btdk - 🏆 10. / 63 Læs mere »

Bænket FCK'er holder kortene tæt: 'Vil helst ikke ud med det'Der bliver ikke givet ved dørene hos den vragede FCK-profil