• 56 sec. here
  • News: 26%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Belgien og Ukraine spillede 0-0, mens Slovakiet og Rumænien spillede 1-1 i gruppe E's sidste spillerunde.

Vi nærmer os afslutningen på gruppespillet ved EM, og nu er også holdene fra gruppe E blevet placeret.

Første halvleg var i høj grad præget af situationer, der aldrig for alvor blev farlige. Et kendetegn, der i øvrigt kunne påklistres begge mandskaber.Til gengæld måtte stadionspeakeren flere gange opfordre til, at de ukrainske tilskuere holdt igen med at sigte med lasere mod de belgiske spilleres øjne. Så lidt skræmmende blev det da til en start.

De sidste ti minutter fik Ukraine dog forvandlet presset til en trykkoger, og så var det pludselig Belgien, der hang i med, hvad de havde. Det blev til flere gode muligheder, hvor bolden også i en omgang måtte reddes på målstregen.Her kan du se højdepunkterne fra kampen:Der var nok ikke mange, der inden slutrunden ville gætte på, at både Slovakiet og Rumænien ville være at finde i turneringstræet efter gruppespillet.

Det var Slovakiet, der først åbnede den østeuropæiske duel, da Ondrej Duda på nydelig vis headede slovakkerne foran. Dermed så Slovakiet ud til at ende som 1'er i gruppe E.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 19. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Kampen på 1 minut: Slovakiet og Rumænien deler og går begge videre1-1 mellem Slovakiet og Rumænien sender begge hold videre. Se højdepunkterne her.
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Kampen på 1 minut: Belgien snupper vital sejr over RumænienBelgien drev gæk med Rumænien og vandt med 2-0 i EM's gruppe E.

Kampen på 1 minut: Ukrainsk indskifter prikker forløsende sejr i husRoman Yaremchuk kom ind og scorede sejrsmålet, da Ukraine slog Slovakiet med 2-1.

Ukraines spillere trækker krigen med helt ind i EMUkraine spiller mandag sin første kamp ved EM 2024, når de møder Rumænien.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Nicola Stanciu scorer et drømmemål fra distancen | Korte videoer, der oplyser og underholderDen aldrende rumænske profil tordner bolden op i hjørnet, da Rumænien åbner EM-slutrunden mod Ukraine.
Kilde: tv2nyhederne - 🏆 17. / 53 Læs mere »

Kampen på 1 minut: Rumænien tæsker tamme ukrainereRumænien fik en drømmestart på EM-slutrunden med en flot 3-0-sejr over Ukraine.