Andreas Christensen matchvinder for FC Barcelona: 'Pludselig så rammer bolden mig i hovedet'

• 54 sec. here
  • News: 25%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

FC Barcelona slog onsdag Paris Saint Germain med 3-2 i den første af to kvartfinaler i Champions League. I aftenens anden kamp slog Atletico Madrid tyske Dortmund med 2-1.

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen scorede sejrsmålet da FC Barcelona på udebane slog Paris Saint Germain med 3-2 i den første af to kvartfinaleopgør i Champions League.

- Jeg er utrolig glad. Det har været lidt kedelig at fejre dagen alene på hotelværelset, men enden på dagen var god, sagde Andreas Christensen til Viaplay efter kampen. Med sejren sikrede FC Barcelona sig et godt udgangspunkt før returkampen, som spilles i Spanien på tirsdag i næste uge.Generelt var det en kamp, hvor begge hold havde gode perioder, men Barcelona indledte bedst på Parc des Princes, hvor blandt andre legenderne Figo og Ronaldinho var tilskuere.

PSG famlede efter storspillet i offensiven, og hjemmeholdet fik aldrig for alvor tændt raketten Kylian Mbappé.Raphinha bragte Barcelona foran 1-0 efter 37 minutter, da bolden lidt tilfældigt havnede for fødderne af brasilianeren efter endnu et fejlslagent indgreb af Donnarumma. PSG fik dog ikke for alvor udnyttet sit kortvarige momentum, og i stedet fandt Barcelona tilbage til første halvlegs kontrol over kampen.Xavi foretog et par rokeringer efter lidt over en time, og Barcelona fik udlignet til 2-2 minuttet efter.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 5. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Andreas Christensen scorer sejrsmålet for FC Barcelona mod Paris Saint-GermainAndreas Christensen indtog en hovedrolle for FC Barcelona, da han scorede sejrsmålet til 3-2 ude mod Paris Saint-Germain i den første af to Champions League-kvartfinaler.
Kilde: EkstraBladet - 🏆 11. / 63 Læs mere »

Skadet Andreas Christensen melder afbud til landskampe | NyhederFodboldspilleren Andreas Christesen melder afbud til Danmarks kommende landskampe på grund af en skade.
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Andreas Christensen blev matchvinder mod Paris Saint-GermainLæs mere her.
Kilde: btdk - 🏆 10. / 63 Læs mere »

AC og Barcelona klar til kvartfinalen i Champions League | Seneste sportMed en sejr på 3-1 over Napoli er Andreas Christensen og FC Barcelona videre til kvartfinalerne i Champions League.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

DR i dobbeltsvipser: Pludselig var de vækLæs mere her

Robert opdager pludselig et lille dyr på trampolinen: Få sekunder efter fremføres der en grinagtig forestillingEn nysgerrig lækat besluttede at udforske familiens trampolin.
Kilde: DagensDk - 🏆 9. / 63 Læs mere »