• News: 28%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Læs mere her.

Kasper Leif PedersenAndreas Christensen indtog en hovedrolle for FC Barcelona, da han scorede sejrsmålet til 3-2 ude mod Paris Saint-Germain i den første af to Champions League-kvartfinaler.

Barcelona-angriberen Robert Lewandowski nåede først op til bolden og headede på mål, men polakken fik sit forsøg reddet på målstregen af PSG-backen Nuno Mendes. Den tidligere Barcelona-spiller Ousmane Dembélé, som nu spiller for PSG, hamrede en løs bold op i nettaget og udlignede til 1-1 efter 48 minutter.Barcelona-spillerne virkede rystede i denne fase, og det kunne være gået endnu mere galt kort efter.

Dembele havde en god mulighed for også at blive dobbelt målscorer, men franskmanden ramte ydersiden af stolpen.Efter 75 minutter kom Andreas Christensen på banen, og han headede to minutter senere målet til 3-2 i nettet. Landsholdsspilleren blev i øvrigt 28 år onsdag. En bunke indskiftere sørgede for at hive Dortmund op af dyndet i de sidste 20 minutter, hvor spanierne nok ville ønske, at de havde udnyttet nogle af de enorme chancer, de havde misbrugt i løbet af anden halvleg.

På kanten af feltet sendte hollænderen bolden fladt på tværs af banen, og der dukkede Rodrigo de Paul op og scorede sit andet og vel nok letteste mål i sæsonen.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 10. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Skadet Andreas Christensen melder afbud til landskampe | NyhederFodboldspilleren Andreas Christesen melder afbud til Danmarks kommende landskampe på grund af en skade.
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Andreas Mogensen: Sådan føles det at gå på Jorden efter seks måneder i vægtløs tilstandDen danske astronaut har døjet med stiv ryg og vaklende ben i de første dage efter landingen, hvor hjernen skulle genlære at bruge balancesansen.
Kilde: Videnskab.dk - 🏆 13. / 59 Læs mere »

Andreas Mogensen efter seks måneder i vægtløs tilstand: 'Svært at finde sine jord-ben' | NyhederEfter seks måneder i vægtløs tilstand på Den Internationale Rumstation var det nogle første usikre og vakkelvorne skridt, som astronauten Andreas Mogensen tog, da han igen landede på Jorden den 12. marts.

Der var ingen forventninger til Andreas i specialskolen - i dag har han sit eget firmaLæs mere her
Kilde: tvmidtvest - 🏆 20. / 51 Læs mere »

Hjulmand bekymret: - Andreas liderLæs mere her
Kilde: EkstraBladet - 🏆 11. / 63 Læs mere »

Andreas Skov Olsens to mål sender Club Brugge videre | Seneste sportDanske Andreas Skov Olsen havde en torsdag aften med både op- og nedture for Club Brugge, da han scorede to mål, inden han i anden halvleg måtte lade sig udskifte med en skade.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »