Aalborg Pirates smadrer modstander i skæbnekamp

• News: 19%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Klik og læs mere

Aalborg Pirates var før kampen bagud med 3-2 i kampe i semifinaleserien mod Esbjerg. Derfor var de tvunget til at vinde kampen for at komme ud i den sidste og afgørende kamp i serien.

Kampen begyndte også godt for piraterne i begyndelsen, da Matt Salhany efter knap otte minutter gjorde det til 0-1 til Pirates. Det blev den eneste scoring i første periode. Det lod Aalborg Pirates sig dog ikke slå ud af, for blot to minutter senere scorede Kirill Kabanov for aalborgenserne til 1-2. Senere i perioden dukkede Søren Dietz-Larsen op og sikrede en føring på 1-3. Det endte også med at være periodens resultat.

Dermed var kampen altså nærmest lukket og slukket, og Esbjerg kunne da også kun hive et trøstemål op ad hatten til 2-5. Så det ændrede ikke på, at Aalborg Pirates sikrede sig en syvende og afgørende kamp på tirsdag i Gigantium.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 7. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Aalborg Pirates får revanche og udligner kvartfinaleserieKlik og læs mere
Kilde: TV2Nord - 🏆 7. / 63 Læs mere »

Aalborg Pirates får revanche i Rødovre og udligner til 1-1 | Seneste sportDM-favoritten Aalborg Pirates fik søndag hævn for det chokerende 3-4-nederlag mod Rødovre fredag, da holdet slog tilbage med en 4-0-sejr i Rødovre.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Aalborg Pirates tager imod Rødovre Mighty Bulls i kvartfinaleAalborg Pirates tager imod Rødovre Mighty Bulls i den tredje kvartfinale i Metalligaens slutspil. Efter en overbevisende sejr i Rødovre er Aalborg Pirates favoritter til at tage føringen i serien.