• News: 17%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Klik og læs mere

Aalborg Pirates sikrede sig søndag en plads i semifinalen med en 6-0-sejr over Rødovre Mighty Bulls på hjemmebane.

Det hele begyndte også godt for hjemmeholdet, der generelt dominerede i første periode. Efter små syv minutter og to udvisninger til gæsterne fik Tobias Ladehoff nemlig sendt pucken i nettet i powerplay. I de sidste minutter af anden periode holdt Rødovre-spillerne ved og kom frem til et par store chancer, som Aalborg-keeper George Sørensen dog fik sikkert afvist. I tredje periode kom hjemmeholdet tilbage på sporet, mens man også bød på endnu flere mål. Først var det for anden gang Tobias Ladehoff, der igen kunne notere sig for en powerplay-scoring, da han udbyggede piraternes føring til 4-0.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 7. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Aalborgs ispirater nærmer sig sejr i grundspillet | Seneste sportAalborg Pirates er yderst tæt på at have vundet grundspillet i Metal Ligaen.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Aalborg Pirates får revanche og udligner kvartfinaleserieKlik og læs mere
Kilde: TV2Nord - 🏆 7. / 63 Læs mere »

Aalborg Pirates får revanche i Rødovre og udligner til 1-1 | Seneste sportDM-favoritten Aalborg Pirates fik søndag hævn for det chokerende 3-4-nederlag mod Rødovre fredag, da holdet slog tilbage med en 4-0-sejr i Rødovre.

Aalborg Pirates tager imod Rødovre Mighty Bulls i kvartfinaleAalborg Pirates tager imod Rødovre Mighty Bulls i den tredje kvartfinale i Metalligaens slutspil. Efter en overbevisende sejr i Rødovre er Aalborg Pirates favoritter til at tage føringen i serien.

Følg en skribent eller et emne med et enkelt klikPå ING, Version2 og Radar, samt vores PRO-medier finder du nu en lille klokke, der gør dig opmærksom på nyt indhold, der er interessant for dig.
Kilde: version2dk - 🏆 12. / 61 Læs mere »