Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic

Zweedse media verwachten comeback van Ibrahimovic bij nationale ploeg

In Zweden zijn er zeker van: Ibrahimovic keert terug bij de nationale ploeg.

06-03-21 18:00:00

In Zweden zijn er zeker van: Ibrahimovic keert terug bij de nationale ploeg.

De Zweedse voetbalvedette Zlatan Ibrahimovic staat volgens verschillende media in zijn land voor een terugkeer bij de nationale ploeg. De 39-jarige goalgetter zou worden opgeroepen voor het WK-kwalificatieduel van 25 maart tegen Georgië.

Keer gedeeldZlatan Ibrahimovic © GETTYIbrahimovic kwam voor het laatst in actie op het EK van 2016 in de verloren groepswedstrijd tegen de Rode Duivels (1-0). Het was zijn 116e interland. Daarin maakte hij 62 goals.Geruchten over een mogelijke terugkeer van 'Ibra' steken wel vaker de kop op. Enkele maanden geleden liet de spits van AC Milan nog vallen 'de nationale ploeg te missen'. Aansluitend had hij, zo bevestigde de Zweedse voetbalbond, een 'goed en vruchtbaar onderhoud' met bondscoach Janne Andersson.

Affaire George Floyd: Derek Chauvin jugé coupable du meurtre de George Floyd, la peine sera connue dans huit semaines 'Le vaccin Johnson & Johnson protège à 100% contre les hospitalisations' 'Si on vaccine les professeurs dès demain, ces doses ne seront pas utilisées pour des personnes fragiles', estime Yvon Englert, délégué général Covid-19 Wallonie

Zonder Ibrahimovic bereikte Zweden de kwartfinales van het WK 2018 en plaatste het zich voor de eindronde van het EK 2020. Daarin wacht deze zomer in de groepsfase Spanje, Polen en Slovakije.Ibrahimovic kwam voor het laatst in actie op het EK van 2016 in de verloren groepswedstrijd tegen de Rode Duivels (1-0). Het was zijn 116e interland. Daarin maakte hij 62 goals. Geruchten over een mogelijke terugkeer van 'Ibra' steken wel vaker de kop op. Enkele maanden geleden liet de spits van AC Milan nog vallen 'de nationale ploeg te missen'. Aansluitend had hij, zo bevestigde de Zweedse voetbalbond, een 'goed en vruchtbaar onderhoud' met bondscoach Janne Andersson. Zonder Ibrahimovic bereikte Zweden de kwartfinales van het WK 2018 en plaatste het zich voor de eindronde van het EK 2020. Daarin wacht deze zomer in de groepsfase Spanje, Polen en Slovakije.

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »