Zoo Planckendael onthult naam van leeuwenwelpje

Zoo Planckendael onthult naam van leeuwenwelpje

Dieren, Planckendael

20-01-22 20:12:00

Zoo Planckendael onthult naam van leeuwenwelpje

Het leeuwenwelpje in de zoo van Planckendael is vrijdag vier maanden oud. En voor die gelegenheid beslist de zoo ook de naam van het kleine leeuwtje te ont...

Het leeuwenwelpje in de zoo van Planckendael is vrijdag vier maanden oud. En voor die gelegenheid beslist de zoo ook de naam van het kleine leeuwtje te onthullen.Vandaag om 17:55Bezoekers van de zoo mochten samen kiezen welke naam het kleine leeuwenwelpje zou krijgen. Uiteindelijk brachten 8.104 mensen hun stem uit. Zij mochten kiezen tussen Wasan, wat ‘idool’ in Hindi betekent, en Wishu, wat ‘wens, verlangen’ betekent. Uiteindelijk viel de keuze op Wishu.

De kleine Wishu doet het ondertussen erg goed. Sinds begin december verkent hij samen met mama Lorena en papa Jari de buitenwereld. Wishu had oorspronkelijk ook een broertje of zusje, maar het andere welpje heeft het niet overleefd.Vorig jaar werden er ook in de Antwerpse zoo al drie leeuwenwelpjes geboren. Die welpjes kregen de namen Whisker, Winta en Waka.

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

DPG Media Privacy GateMaak nu eens een programma ,wat het gewone leven is ,geen depri mensen mensen aan de grond zitten en dank zijn mijn centen weer veel verdienen. Er is nog heel veel te vertellen met mensen die gewoon gewerkt hebben,en gelukkige zijn.

Om 16 uur barst de bom pas echt met docu over ‘The voice of Holland’: “Het gaat in Nederland amper nog over corona, enkel over dit”Het grootste showbizzschandaal van Nederland komt straks om 16?uur tot een hoogtepunt: dan schuiven onze noorderburen massaal aan voor de Youtube-afleverin...

Duits gerecht opent onderzoek naar fraude met coronabonussen door ministers van groene partijDe partijtop van Die Grünen zou onterecht coronabonussen van 1.500 euro hebben uitbetaald aan haar toppolitici. De groene vlek!!!!! In België wordt geen onderzoek gedaan. Normaalste zaak van de wereld hier… Zoals dit… er zalhier en daar wel een ‘zakcentje’ verdiend zijn door onze brave politici groen ….

DPG Media Privacy GateMoet dit nu echt!! 😱😡😢

Voormalig Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck aangehouden in affaire rond voetbalmakelaar HenrotayHerman Van Holsbeeck, voormalig manager van onder anderen Anderlecht en Lierse, is aangehouden in de affaire rond voetbalmakelaar Christophe Henrotay. Van ...

Onderzoekscommissie Capitool dagvaardt Trumps voormalige advocaat GiulianiDe voormalige burgemeester van New York en vertrouweling van Trump zou actief partijgenoten overtuigd hebben dat er sprake was van kiezersbedrog. Ahh, dat zijn jullie die al die video's van verkiezingsfraude op heterdaad gefilmd nog niet gezien hebben. Er is zelfs al een staat die de verkiezing al geflipt heeft. Zouden jullie geen reportage maken over democratie en het cordon. Hoe rijm je dat? Ik dacht dat ze de ex-burgemeester van NY gingen dagvaarden… 😜 Kunnen we Biden en Harris en al de andere democraten dagvaarden voor hun steun aan maandenlange terreur BLM.

© ZOO Planckendael Het leeuwenwelpje in de zoo van Planckendael is vrijdag vier maanden oud. En voor die gelegenheid beslist de zoo ook de naam van het kleine leeuwtje te onthullen. Vandaag om 17:55 Bezoekers van de zoo mochten samen kiezen welke naam het kleine leeuwenwelpje zou krijgen. Uiteindelijk brachten 8.104 mensen hun stem uit. Zij mochten kiezen tussen Wasan, wat ‘idool’ in Hindi betekent, en Wishu, wat ‘wens, verlangen’ betekent. Uiteindelijk viel de keuze op Wishu. De kleine Wishu doet het ondertussen erg goed. Sinds begin december verkent hij samen met mama Lorena en papa Jari de buitenwereld. Wishu had oorspronkelijk ook een broertje of zusje, maar het andere welpje heeft het niet overleefd. Vorig jaar werden er ook in de Antwerpse zoo al drie leeuwenwelpjes geboren. Die welpjes kregen de namen Whisker, Winta en Waka. © Zoo Planckendael Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.