• 9 sec. here
  • News: 7%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Ramsel scoorde zondag drie keer in de uitwedstrijd tegen Peulis. De wedstrijd eindigde op 2-3. Ramsel moest met tien spelers verder na één rode kaart.

Kevin Vandenbergh opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team. Ramsel bouwde de marge vroeg in de wedstrijd nog verder uit naar 0-2 toen Artuur Engelen scoorde in de 8de minuut. Zeven minuten later bouwde Ramsel de voorsprong uit naar 0-3 toen Vandenbergh nog een keer de doelman passeerde. In de 38ste minuut poetste Joeri Uytterhoeven iets van de achterstand weg voor Peulis.

In de volgende wedstrijd speelt Peulis op zondag 22 oktober om 15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Bornem. Ramsel ontvangt zaterdag 21 oktober om 19.30 uur Booischot.

/  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Zarfani leidt Zwarte Leeuw B naar zege tegen Lentezon BZwarte Leeuw B scoorde zaterdag vier keer in de uitwedstrijd tegen Lentezon B. Het duel eindigde op 0-4.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Van Thillo leidt Vosselaar B naar zege tegen ArendonkVosselaar B scoorde zondag vijf keer in de thuiswedstrijd tegen Arendonk. Het duel eindigde op 5-3.

Weergaloze Van Kessel leidt Meer langs EssenMeer versloeg Essen in de thuiswedstrijd met 5-0. Cas Van Kessel sloeg drie keer toe voor Meer. Mohamed Kessrioui en John Sprangers scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg.

Weergaloze Geens leidt St. Mart. Halle langs Noorse CSt. Mart. Halle versloeg Noorse C in de uitwedstrijd met 0-6. Eline Geens sloeg drie keer toe voor St. Mart. Halle. Sterre Somers, Naomé Van Beemen en Reidun Van Poucke scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg. Eén speler van St. Mart. Halle kreeg een rode kaart.

UHasselt en PXL dienen klacht in tegen Tiktokker ‘Flinke jongen’ die meermaals lessen verstoordeDe Tiktokker, die zich op zijn account ‘Flinke jongen’ noemt, mag zich na een klacht van de NMBS ook verwachten aan twee klachten van UHasselt en Hogeschool PXL. Daar verstoorde hij de afgelopen week ongevraagd lessen en colleges.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Netezonen speelt gelijk in thuiswedstrijd tegen Brasschaat BNetezonen kwam in de eerste helft op een 4-5 achterstand tegen Brasschaat B, maar in de tweede helft kwam Netezonen goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel op 6-6.