• 45 sec. here
  • News: 21%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Thuisploeg Alberta Geel en Zammel deelden de punten in hun ontmoeting. De wedstrijd eindigde op 2-2. Alberta Geel moest met tien spelers verder na een rode kaart.

De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Uzor Ikechukwu scoorde na 16 minuten. Marijn Gielis bracht in de 18de minuut Zammel op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Davy Ceulemans Alberta Geel opnieuw op voorsprong. In de 62ste minuut werd Jens Raeymaekers van Alberta Geel van het veld gestuurd met een rode kaart. De gelijkmaker voor Zammel werd in de 90ste minuut gemaakt door Siebe Cuypers.

Alberta Geel heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Zammel drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Alberta Geel dit seizoen. De volgende wedstrijd voor Alberta Geel is uit tegen Rauw. De teams staan op zaterdag 21 oktober om 19.30 uur tegenover elkaar. Zammel neemt het zondag 22 oktober om 15 uur thuis op tegen Ranst B.GELE KAARTEN: 27' Ikechukwu , 35' Bulckens , 49' Deceuster , 50' Geboers , 57' Goovaerts , 73' De Vos , 76' Wonu , 77' Verellen .MechelenGeen Jupiler Pro League en Challenger Pro League door de interlandbreak dit weekend? Geen probleem, dachten ze in Antwerpen.

Mechelse cipier riskeert tuchtsanctie na dansje met gevangenen: “Professionele grens niet gerespecteerd”

/  🏆 12. in BE

Zammel B verslaat Alberta Geel na hattrick WuytsGitte Wuyts maakte een hattrick voor Zammel B dat met 6-0 won van Alberta Geel in de thuiswedstrijd. Robyn Mallants, Annelies Meybosch en Amelie Van Den Eynde scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Gelijkspel voor Zwarte Leeuw thuis tegen NijlenThuisploeg Zwarte Leeuw en Nijlen hielden zaterdag beiden één punt over aan de wedstrijd : 2-2.

ASV Geel sleept gelijkspel uit de brand in de thuiswedstrijd tegen Esperanza PeltASV Geel keek bij de rust tegen een 0-1 achterstand aan in de wedstrijd tegen Esperanza Pelt. In de tweede helft kwam ASV Geel goed terug. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 2-2.

Zware brand in recyclagebedrijf Oevel, inwoners Geel en Westerlo moeten ramen en deuren gesloten houdenEr is brand uitgebroken in een recyclagebedrijf in Oevel, in de Antwerpse Kempen. Een berg afval vatte er om een nog onduidelijke reden vuur. De brandweer is massaal ter plaatse, maar het afval blussen is niet evident en er is heel wat rookontwikkeling.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

ASV Geel ziet zege tegen Pelt door de vingers glippen: “We waren de betere ploeg”Voor aanvang van de competitie werden Geel en Pelt door de concurrentie als mogelijke favorieten voor de titel genoemd. Er werd dan ook veel verwacht van dit duel. Voor de pauze werden die verwachtingen niet helemaal ingelost, maar een spannende tweede helft maakte veel goed. Een bizar scoreverloop eindigde uiteindelijk in een gelijkspel.

Beekhoek en Schoonbroek delen de puntenThuisploeg Beekhoek en Schoonbroek deelden de punten in hun ontmoeting. Het duel eindigde op 2-2.