Marko Kvasina

Marko Kvasina

Oostende nog niet uitgeteld voor play-off I na 1-2 winst bij Beerschot

Op de 33e speeldag in de Jupiler Pro League is Oostende zondag met 1-2 gaan winnen op het veld van Beerschot. Bij de rust stond de thuisploeg nog 1-0 voor.

12-04-21 01:08:00

Op de 33e speeldag in de Jupiler Pro League is Oostende zondag met 1-2 gaan winnen op het veld van Beerschot. Bij de rust stond de thuisploeg nog 1-0 voor.

Op de 33e speeldag in de Jupiler Pro League is Oostende zondag met 1-2 gaan winnen op het veld van Beerschot. Bij de rust stond de thuisploeg nog 1-0 voor.

Keer gedeeldBeerschot's Pierre Bourdin and Oostende's Jelle Bataille in duel, 11 april 2021. © BelgaLoris Brogno opende de score in de 23e minuut. Diep in de tweede helft bezorgden Marko Kvasina (81e) en Jelle Bataille (84e) Oostende alsnog de drie punten. Die had de kustploeg absoluut nodig om nog niet uitgeteld te zijn voor een plaats in play-off I.

Vacciné contre le Covid-19 et pourtant malade: comment est-ce possible? Faut-il s'en inquiéter? #SalePute : quand la misogynie explose sur internet Au moins 20 morts, dont 9 enfants dans des frappes israéliennes sur la bande de Gaza

Oostende is nu vijfde in de stand, op drie punten van RSC Anderlecht en twee van Antwerp, dat maandag nog naar Moeskroen trekt. Volgende week geeft Oostende op de laatste speeldag Cercle Brugge partij. Anderlecht speelt dan op verplaatsing bij Sint-Truiden en Antwerp ontvangt Racing Genk.

Beerschot heeft na de nederlaag tegen Oostende nog altijd een punt nodig om zeker te zijn van een plaats in play-off II. Dat moet het op het veld van Standard zien te rapen.(Belga)Loris Brogno opende de score in de 23e minuut. Diep in de tweede helft bezorgden Marko Kvasina (81e) en Jelle Bataille (84e) Oostende alsnog de drie punten. Die had de kustploeg absoluut nodig om nog niet uitgeteld te zijn voor een plaats in play-off I. Oostende is nu vijfde in de stand, op drie punten van RSC Anderlecht en twee van Antwerp, dat maandag nog naar Moeskroen trekt. Volgende week geeft Oostende op de laatste speeldag Cercle Brugge partij. Anderlecht speelt dan op verplaatsing bij Sint-Truiden en Antwerp ontvangt Racing Genk. Beerschot heeft na de nederlaag tegen Oostende nog altijd een punt nodig om zeker te zijn van een plaats in play-off II. Dat moet het op het veld van Standard zien te rapen. (Belga) headtopics.com

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »

Na play-off 1 en nieuw bestuur: Anderlecht moet nog één probleem(pje) oplossenNu play-off 1 bijna binnen is en ook de nieuwe raad van bestuur samengesteld werd, moet bij Anderlecht enkel nog de discussie over de kapitaalsverhoging tussen de aandeelhouders afgerond worden.

Geen vakantie voor KAA GentDe Buffalo's kunnen zich nog plaatsen voor play-off 2, maar intussen wordt al aan volgend seizoen gedacht.

Gauthier Ganaye (KV Oostende): 'Ons succes van dit seizoen stoort velen'KV Oostende miste op een haar na play-off 1 en mag nu in de Europe Play-off meestrijden voor het laatste Europese ticket. Sport/Voetbalmagazine ging spreken met Gauthier Ganaye, de architect van het succes. Een voorsmaakje.

Anderlecht wint de topper van Club Brugge en is bijna zeker van deelname aan Play-off 1Anderlecht heeft zondag een uitstekende zaak gedaan in de race om deelname aan Play-off 1. Paars-wit won de topper van leider Club Brugge met 2-1 en springt in de tussenstand voorlopig over Antwerp naar de derde plaats. Later vanavond kan PO1-deelname een zekerheid zijn, als concurrent Oostende niet wint bij Beerschot.

'Benieuwd welke rol Anderlecht nog kan spelen in play-off 1'Hoofdredacteur Jacques Sys kijkt vooruit naar de laatste speeldag en maakt al een korte balans op van alle ploegen. 'Geen trainer die zo van zijn voetstuk tuimelde als Belhocine.'