• News: 27%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Een Beerschot-fan trok het veld over om een vuurpijl in het Antwerp-vak te gooien.

Na een matige eerste helft met wat halve kansen was het uitgerekend Radja Nainggolan die tegen de club waar hij destijds de jeugdreeksen doorliep op het uur de ban brak voor de bezoekers uit Deurne-Noord. Met een schitterende streep met zijn rechter liet de voormalige Rode Duivel Beerschot-doelman Mike Vanhamel kansloos: 0-1.

Het spel zat echter op de wagen. Niet veel later stak een Beerschot-fan het veld over om een vuurpijl in het Antwerp-vak te gooien, het dieptepunt van een tumultueuze tweede helft, met ook enkele opstootjes op het veld, en waarin beide teams nog een strafschop claimden.The Great Old komt dankzij de zege weer naast Club Brugge op de tweede plaats. De Bruggelingen hadden zaterdagavond de handen vol met promovendus Seraing, maar pakten wel hun derde zege op rij sinds de vernedering tegen Leipzig.

Union opende de speeldag vrijdag met een zege in Sint-Truiden en telt nog steeds een voorsprong van vier punten op beide achtervolgers. Onderin het klassement doet rode lantaarn Beerschot een slechte zaak, want Cercle, de voorlaatste in de stand, won zaterdagavond in Kortrijl. Na een matige eerste helft met wat halve kansen was het uitgerekend Radja Nainggolan die tegen de club waar hij destijds de jeugdreeksen doorliep op het uur de ban brak voor de bezoekers uit Deurne-Noord. Met een schitterende streep met zijn rechter liet de voormalige Rode Duivel Beerschot-doelman Mike Vanhamel kansloos: 0-1. Het spel zat echter op de wagen.

/  🏆 18. in BE

AA Gent zet opmars voort met gevleide zege in LeuvenAA Gent heeft zaterdagavond op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League zijn derde zege op rij geboekt. Op bezoek bij Oud-Heverlee Leuven kwamen de Buffalo's met het kleinste verschil winnen: 0-1. Man in vorm Tarik Tissoudali scoorde na elf minuten het enige doelpunt van de wedstrijd.
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Club Brugge wint na spectaculaire eerste helft zonder veel overschot van SeraingLandskampioen Club Brugge heeft zaterdagavond op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League zijn derde zege op rij geboekt. Na de dubbele zege in competitie en Beker tegen Racing Genk ging promovendus Seraing voor de bijl in het Jan Breydelstadion. Bij de rust stond de 3-2 eindstand reeds op het bord.

Ritchie De Laet: 'Ik ben geen schouder om op te huilen'Ritchie De Laet is vijftien jaar na zijn profdebuut bij Antwerp nog steeds trots om voor de Great Old te voetballen. Aan de vooravond van de derby tegen Beerschot zijn stand van zaken.

Zes op zes voor Cercle, KV Oostende weet weer wat winnen isCercle Brugge, de voorlaatste in de stand, heeft zaterdagavond op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League zijn tweede zege op rij geboekt. Op bezoek bij KV Kortrijk haalde de Vereniging het in zijn eerste wedstrijd onder de nieuwe coach Dominik Thalhammer, de opvolger van de vorige week ontslagen Yves Vanderhaeghe, met 0-2.