• 46 sec. here
  • News: 22%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Britt Meyers was met vier doelpunten de held aan de kant van Arendonk B, dat ruim van KSKS Herentals won. De wedstrijd eindigde op 7-0 voor Arendonk B. Kiana Ludovica Borghs, Quinne Smits en Dieuwke Van De Wouw scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg.

Na een half uur nam Arendonk B de leiding, toen Meyers scoorde. Drie minuten later bouwde Arendonk B de voorsprong uit toen Meyers nog een keer de doelvrouw passeerde. Vijf minuten later passeerde Dieuwke Van De Wouw de doelvrouw en bouwde Arendonk B de voorsprong uit naar 3-0. Twee minuten later voerde Arendonk B de score verder op naar 4-0 toen Meyers nog een keer de doelvrouw passeerde en maakte hiermee haar hattrick af. Meyers scoorde nog een keer in de 54ste minuut.

DOELPUNTEN: 31' Meyers 1-0, 34' Meyers 2-0, 39' Van De Wouw 3-0, 41' Meyers 4-0, 54' Meyers 5-0, 58' Borghs 6-0, 75' Smits 7-0.Wetstraat reageert op ontslag minister Van Quickenborne: “Als Q moet gaan, moet heel de regering gaan. Schuldig verzuim tot en met”Britt Meyers was met vier doelpunten de held aan de kant van Arendonk B, dat ruim van KSKS Herentals won. De wedstrijd eindigde op 7-0 voor Arendonk B.

Kunst en Geest vliegt met dezelfde acteurs nog eens over het koekoeksnest: “Ode aan de theatervrienden die er niet meer zijn” WesterloKastelse jeugdbewegingen serveren ontbijtHoe gaat het met Flor, de man die werd uitgebuit in Deurne en op het terras moest slapen? “Ik geraakte aan dat gezin gehecht”Peter zat zes jaar vast in India na dood van 23 wandelaars, maar is nu eindelijk herenigd met terminaal zieke moeder : “Ze heeft op mij gewacht om te...

/  🏆 12. in BE

Jonge weduwe ziet nieuwe editie Frietrock niet zitten: “Achter elke hoek zie ik Jan staan”Na dertien succesvolle edities trekt Inge Daems (43), ex-uitbaatster van frituur Den Boog in Retie, de stekker uit Frietrock in Arendonk. “Emotioneel kan ik het niet meer aan. Alles aan Frietrock doet me denken aan Jan. Het is te pijnlijk”, zegt Inge, die anderhalf jaar geleden haar man verloor.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Claessens scoort vijf keer voor Kontich dat wint van HoveShauni Claessens sloeg 5 keer toe toen Kontich Hove versloeg met 6-1 in de thuiswedstrijd. Nora Van Goethem maakte ook een doelpunt voor Kontich, en Van Hissenhoven scoorde voor Hove.

Kontich B wint voor de vijfde keer na elkaarHet gaat goed met Kontich B, ook in het duel met Noorse B werd een zege behaald. De winst van vrijdag betekent de vijfde zege op rij voor Kontich B.

Aldi sluit winkel in Rijkevorsel vier dagen voor nieuwe inrichtingOmdat het versassortiment sterk is uitgebreid, gaat Aldi de winkel op Breebos in Rijkevorsel anders inrichten.

Fluvius sleept voor het eerst iemand die digitale meter weigert voor de rechtbankVoor het eerst sleept netbeheerder Fluvius iemand die een digitale meter weigert, voor de rechtbank.

Drie keer gecrost, drie keer op het podium, Arthur Van Den Boer heeft stap naar de juniores prima verteerd: “LBij de nieuwelingen reed Arthur Van Den Boer de tegenstand nog op een hoopje. De overgang naar de junioren zorgde ervoor dat de crosser uit Elewijt zijn Belgische driekleur trui niet langer kan dragen, maar de leerling van het Mechelse Scheppersinstituut toonde zich wel al met drie podiumplaatsen. Zondag debuteert hij in Overijse.