• 31 sec. here
  • News: 16%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Attila Valter (Groupama-FDJ) is de nieuwe leider. De 22-jarige Hongaar, in de rit twaalfde op 29 seconden, nam de roze trui over van de Italiaan Alessandro De Marchi.

Vrijdag brengt de zevende etappe de renners van Notaresco naar Termoli, een rit van 197 kilometer. Ondanks een kleine helling op 1,8 kilometer van de streep, is de kans op een massasprint groot. Attila Valter is de nieuwe leider. De 22-jarige Hongaar, in de rit twaalfde op 29 seconden, nam de roze trui over van de Italiaan Alessandro De Marchi. Valter ligt 11 seconden voor op Evenepoel en 16 op Bernal. Louis Vervaecke, die een tijdje virtueel in het roze reed, is op 25 seconden vijfde.Voor de 24-jarige Mäder is het pas de tweede profzege. In 2018 won hij een rit in de Ronde van Hainan .

/  🏆 18. in BE

Giro: Dombrowski wint vierde rit, Evenepoel verliest 11 secondenJoe Dombrowski heeft dinsdag de vierde rit in de Ronde van Italië op zijn naam geschreven. De Amerikaan eindigde solo voor nieuwe leider Alessandro De Marchi. Remco Evenepoel finishte als zestiende en verloor elf seconden op enkele concurrenten voor het klassement.
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Het gekke verhaal van Alexandere Villaplane, de international die landverrader werdAlexandre Villaplane draagt 25 keer het shirt van Les Bleus. De dag dat hij kapitein wordt, noemt hij 'de mooiste dag van zijn leven'. Trots leidt hij Frankrijk naar zijn allereerste deelname aan een WK. Veertien jaar later, op tweede kerstdag 1944, wordt hij gefusilleerd als... landverrader.

Dortmund: alle hoop op de Duitse bekerBorussia Dortmund staat op 13 mei voor de tiende keer in zijn geschiedenis in de finale van de Duitse beker. Het jaagt, tegen RB Leipzig, op een vijfde cup.

KV Mechelen wint bij Standard en grijpt koppositie in Europe play-offsStandard heeft donderdag op eigen veld met 1-2 verloren van KV Mechelen op de derde speeldag van de Europe play-offs. Mechelen nestelt zich dankzij de overwinning op kop in de poule met 31 punten, Standard staat voorlopig op de vierde en laatste plaats met 28 punten.

Ajax trakteert abonnees op stukje van kampioenenschaalDe Nederlandse recordkampioen moest zijn 35ste landstitel vieren zonder supporters in het stadion. Maar nu krijgen ook de trouwe abonnees een souvenir. Ajax laat de kampioenenschaal namelijk omsmelten.