• 50 sec. here
  • News: 26%

Vierde Provinciale D - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

Hombeek wist zondag de thuiswedstrijd tegen FC Putte B te winnen. Het treffen eindigde op 3-1.

FC Putte B opende de score na 12 minuten na een doelpunt van Jonathan Van Parijs. Tom Soetens bracht in de 38ste minuut Hombeek op gelijke hoogte. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Sander Van Den Eede Hombeek op voorsprong. Wout Franckx kreeg een gele kaart in de 81ste minuut. De uiteindelijke 3-1 voor Hombeek werd in de 90ste minuut gemaakt door Jordi De Maeyer.

In de wedstrijd zondag tussen Kontich B en Grasheide, kwam Kontich B al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 1-0-voorsprong bij de rust werd …De gemeenteraad van Putte heeft een samenwerkingsovereenkomst met vzw Dierenbescherming Mechelen goedgekeurd. Vanaf mei kunnen gevonden dieren naar het Mechelse asiel gebracht worden.

Voormalig veldrijder en ex-bondscoach Rudy De Bie was donderdag te gast in woonzorgcentrum Heilige Familie in Heist-op-den-Berg. Zijn bezoek maakte deel uit van het programma rond de Week van …De Mechelse correctionele rechtbank heeft een 32-jarige man uit Putte veroordeeld tot dertig maanden voorwaardelijke celstraf voor ernstig familiaal geweld. Er was sprake van scheldpartijen, maar …

Een man uit Westerlo stond woensdag voor de strafrechter in Mechelen omdat de politie een grote hoeveelheid drugs had aangetroffen in zijn auto. Dat gebeurde toen hij in een beek was gereden in …

/  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Reactie van het Westen op het doden van hulpverleners door het Israëlische legerNu het Israëlische leger zeven hulpverleners om het leven bracht, is de reactie van het Westen eindelijk scherp. Ter vergelijking: de teller van gedode Palestijnen staat intussen al op meer dan 32.000.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Bonheiden B beëindigt reeks nederlagen in de wedstrijd tegen HombeekDe wedstrijd tussen Hombeek en het uit spelende Bonheiden B eindigde op 1-1. Hiermee heeft Bonheiden B, ook al was het geen zege, de reeks van zes nederlagen weten te beëindigen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Hombeek en Nijlen delen de puntenThuisploeg Hombeek en Nijlen deelden de punten in hun ontmoeting. Het duel eindigde op 2-2.

Hombeek verslaat SC Mechelen B met 0-3SC Mechelen B verloor de achtste wedstrijd na elkaar. Het ging vrijdag met 0-3 onderuit in de thuiswedstrijd tegen Hombeek.

Hombeek wint spektakelwedstrijd van BroechemHombeek heeft vrijdag een goede zaak gedaan door het uitduel tegen Broechem te winnen met 1-5. De uitploeg leidde bij rust met 0-2.

Lauryssen leidt Antonia B naar zege tegen Putte SKAntonia B scoorde zondag drie keer in de uitwedstrijd tegen Putte SK. Het duel eindigde op 1-3.