Borahsasar scoort twee keer voor Sint-Lenaarts in wedstrijd tegen Berg en Dal

• 📰 gva
  • 13 sec. here

Tweede Afdeling VV Reeks B Nouvelles

Voetbaluitslagen

Sint-Lenaarts boekte zondag een 3-1 zege in de thuiswedstrijd tegen Berg en Dal.

Borahsasar scoort twee keer voor Sint-Lenaarts in wedstrijd tegen Berg en DalBUURTREPORTAGE. Shuttlebus moet isolement van Gestel opheffen: “Hier wonen is niets voor stadsmensen”

Meerhoutse tonnagebeperking wordt opnieuw onder de loep genomen: “We gaan in dialoog met landbouwers en ondernemers” Van oude landkaart tot opgezette reiger en kikker: collectie vergeten schoolspullen mag even van zolder voor Erfgoeddag

/  🏆 12. in BE

Sint-Lenaarts B sleept gelijkspel uit de brand in de uitwedstrijd tegen Sint-Job BSint-Lenaarts B had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Sint-Job B. Sint-Job B stond bij rust met 3-2 voor, maar Sint-Lenaarts B kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. Het duel eindigde op 4-4.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Overduidelijke zege voor Sint-Lenaarts tegen EWS Schoonbeek-BeverstSint-Lenaarts won zaterdag van EWS Schoonbeek-Beverst. Sint-Lenaarts won het duel met 3-0.

Nijlen maakt tegen Berg en Dal einde aan slechte reeksNijlen won weer eens. De ploeg versloeg Berg en Dal thuis met 5-3. Het is de eerste zege na zes nederlagen.

Beerschot U23 speelt gelijk in uitwedstrijd tegen Berg en DalBeerschot U23 kwam in de eerste helft op een 2-1 achterstand tegen Berg en Dal, maar in de tweede helft kwam Beerschot U23 goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel op 2-2.

Berg en Dal en ASV Geel blijven steken op 0-0Het publiek werd niet getrakteerd op doelpunten in de wedstrijd tussen Berg en Dal en ASV Geel. De wedstrijd eindigde op een doelpuntloos gelijkspel: 0-0.

Stukje donderdagmarkt en gratis frietjes voor bewoners woonzorgcentrum Sint-LenaartshofEnkele marktkramers van de donderdagmarkt in de Kerkstraat in Sint-Lenaarts verhuisden deze namiddag hun kramen naar het woonzorgcentrum Sint-Lenaartshof. De bewoners konden er zo dicht bij huis naar de markt. Om 16 uur mochten ze gratis aanschuiven aan het frietkraam.