• 📰 gva
  • 16 sec. here

Tweede Provinciale A - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

GR Katelijne heeft zondag een goede zaak gedaan door het uitduel tegen Hooikt te winnen met 0-2. De uitploeg leidde bij rust met 0-1.

Het bezoekende team kwam op voorsprong toen Jordy Uijtenhaak scoorde na 25 minuten. Lars Van Gijsel diepte de voorsprong van GR Katelijne uit in de 80ste minuut. Jens Pereira Fernandes pakte een gele kaart in de 90ste minuut.

Leerlingen Atheneum ronden projecten ‘Youth 4 Change’ af met verrassing: “Sommigen mogen naar Tanzania” Ligo Lier wint Lierse Cultuurprijs, Frans Vermeire mag Lifetime Achievement Award mee naar huis nemen Zuid-Afrikanen gaan productie bij Van Hool weer opstarten: “Tewerkstelling tot 350 mensen is mogelijk”

/  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Hooikt wint met 3-1 van SC DuffelHooikt heeft met 3-1 gewonnen van SC Duffel in een voetbalwedstrijd. Jens Pereira Fernandes, Glenn D'Huyvetter en Jordi Janssens scoorden voor Hooikt, terwijl Robin Vollon de enige goal maakte voor SC Duffel. SC Duffel heeft de laatste vijf wedstrijden twee keer gewonnen en drie keer verloren, terwijl Hooikt vier overwinningen en één nederlaag heeft behaald. SC Duffel speelt op zaterdag 13 april tegen Putte en Hooikt speelt tegen Ekeren.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Ondanks achterstand bij rust wint Hooikt van OppuursOppuurs begon met een voorsprong van 2-1 aan de tweede helft, maar Hooikt kwam sterk terug en won met 2-4.

Willockx leidt KFC Katelijne naar zege tegen Rita BerlaarKFC Katelijne scoorde zondag vijf keer in de thuiswedstrijd tegen Rita Berlaar. De wedstrijd eindigde op 5-1.

VC Wilrijk toont wederom uitstekende vorm met zege op GR KatelijneVC Wilrijk is op dit moment moeilijk te stoppen en dat ondervond GR Katelijne zaterdag ook. De wedstrijd eindigde op 1-5, waarmee VC Wilrijk zijn elfde overwinning op rij heeft behaald.

Broers Philippe en Yves Hoeck nieuwe uitbaters Delhaize Sint-Katelijne-Waver: “Al verschillende veranderingenDe supermarkt van Delhaize in de Leliestraat in Sint-Katelijne-Waver heeft vanaf nu nieuwe zelfstandige uitbaters. De broers Philippe en Yves Hoeck nemen de vestiging en alle 57 medewerkers over. Onder het nieuwe bewind werden er meteen enkele vernieuwingen doorgevoerd in de winkel.

Ramsel en KFC Katelijne delen de puntenThuisploeg Ramsel en KFC Katelijne deelden de punten in hun ontmoeting. Het duel eindigde op 2-2.