• 31 sec. here
  • News: 19%

Derde Provinciale A - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

KFC Katelijne scoorde zondag vijf keer in de thuiswedstrijd tegen Rita Berlaar. De wedstrijd eindigde op 5-1.

Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg via Abdouramane Sila na 24 minuten. Domine Van Bogaert bracht in de 42ste minuut KFC Katelijne op 2-0. De uitploeg verkleinde de achterstand tot 2-1 net voor het rustsignaal toen Jeroen Van Ransbeeck scoorde. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Marnix Willockx en vergrootte de voorsprong. Willockx scoorde nog een keer en bouwde de voorsprong uit in de 71ste minuut.

DOELPUNTEN: 24' Sila 1-0, 42' Van Bogaert 2-0, 45' Van Ransbeeck 2-1, 56' Willockx 3-1, 71' Willockx 4-1, 76' Arnauts 5-1.AntwerpenOngeslagen reeks van Lyra-Lierse tot een einde gebracht door Belisia Bilzen Kampioen zijn in provinciale is ook plezant, vraag dat maar aan Wilrijk, Punt-Larum, Wezel B én Heibos die afgelopen weekend de titel pakten. Verder zagen we dat Retie de buren van Witgoor welkom …Niet-beroepsactieven en werkzoekenden die zich in een kwetsbare situatie bevinden, hebben het vaak moeilijk om een job te vinden en om aansluiting te vinden bij de maatschappij.

/  🏆 12. in BE

Erfgoeddag in Berlaar op zondag 21 april: “Thuis in Berlaar”Op zondag 21 april is het opnieuw tijd voor Erfgoeddag. Centraal staat het thema ‘Thuis’, dat belicht wat het gewone zo bijzonder maakt. In Berlaar kan je vanaf dit weekend een tentoonstelling over 100 jaar feestmenu’s in ’t Dolhuis bijwonen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Ramsel en KFC Katelijne delen de puntenThuisploeg Ramsel en KFC Katelijne deelden de punten in hun ontmoeting. Het duel eindigde op 2-2.

Berlaar-Heikant speelt thuis gelijk tegen KontichBerlaar-Heikant en Kontich deelden zaterdag de buit. De wedstrijd eindigde op 1-1.

Gemeente Berlaar verplaatst Buitenspeeldag naar woensdag 15 meiNa het eerste lentezonnetje vorige week liggen de weersverwachtingen voor deze week anders. Ook op woensdag worden er voorjaarsbuien, onweer en rukwinden verwacht. Het lokaal bestuur van Berlaar besloot daarom de Buitenspeeldag te verplaatsen naar woensdag 15 mei.

Jobdagen in WZC Sint-Augustinus in Berlaar op 20 en 21 aprilOp 20 en 21 april zet woonzorgcentrum Sint-Augustinus de deuren open voor nieuwe kandidaat medewerkers tijdens de jobdagen.

Speel mee op verschillende locaties tijdens buitenspeeldag in Lier en BerlaarOp woensdag 17 april neemt Vlaanderen opnieuw deel aan de Buitenspeeldag, een dag waarop kinderen een vrijstelling krijgen van hun huiswerk en aangespoord worden om in de buitenlucht te spelen.