• 43 sec. here
  • News: 24%

Tweede Provinciale B - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

Lentezon scoorde zondag vier keer in de thuiswedstrijd tegen Sint-Dimpna. De wedstrijd eindigde op 4-1.

Sint-Dimpna opende de score in de 21e minuut na een doelpunt van Tuur Van Doren. Arne Goolaerts maakte gelijk na bijna een half uur. Goolaerts bracht in de 42ste minuut Lentezon op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Wouter Van Den Bogaert en bouwde de marge verder uit. Met nog zes minuten op de klok voerde Jorn Lauwers de score verder op voor Lentezon.

DOELPUNTEN: 21' Van Doren 0-1, 29' Goolaerts 1-1, 42' Goolaerts 2-1, 60' Van Den Bogaert 3-1, 84' Lauwers 4-1.AntwerpenMathieu van der Poel beseft nu waarom Luik-Bastenaken-Luik niet te combineren is met de kasseiklassiekers: “Zelfs met de beste benen had ik Tadej niet kunnen volgen”Wedstrijd tussen St. Mart. Halle en Lentezon B eindigt in forfaitscore

Woonmaatschappij De Noorderkempen realiseerde tien sociale appartementen aan het Volkstuinplein in Beerse. Diana Leys en Renaat De Proost verhuisden, na bijna tien jaar op de wachtlijst, naar een …Lentezon verloor de achtste wedstrijd op rij. Het ging vrijdag met 0-5 onderuit in de thuiswedstrijd tegen Arendonk B.Voetbalclub Vlimmeren Sport viert op zondag 21 april de laatste thuiswedstrijd met een uitverkochte Foodball-formule, een combinatie van eten en voetbal.

/  🏆 12. in BE

Birger De Swert en Senne Goor bezorgen Vorselaar zege op Sint-DimpnaVorselaar boekte een zege in de wedstrijd tegen Sint-Dimpna. Het team won zaterdag met 1-2.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Verwimp scoort drie keer, Sint-Dimpna B verslaat TongerloMede dankzij een hattrick van Sten Verwimp won Sint-Dimpna B de thuiswedstrijd tegen Tongerlo met 4-1. Wout Jacobs maakte ook een doelpunt voor de winnaars, Niels Dekkers scoorde voor Tongerlo.

Sint-Lenaarts B sleept gelijkspel uit de brand in de uitwedstrijd tegen Sint-Job BSint-Lenaarts B had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Sint-Job B. Sint-Job B stond bij rust met 3-2 voor, maar Sint-Lenaarts B kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. Het duel eindigde op 4-4.

Sint-Jorisgilde uit Sint-Job krijgt primeur in paardenprocessie van HakendoverOp Paasmaandag loopt de Sint-Jorisgilde van Sint-Job-in-’t-Goor mee in de eeuwenoude, internationale paardenprocessie van Hakendover in Tienen. Deze is erkend als Unesco-ergoed. De gilde doet dit voor het eerst en als enige gilde van de provincie Antwerpen, op uitnodiging van de Sint-Sebastiaansgilde van Hakendover.

Olmen wint van LentezonOlmen ging zaterdag met de winst aan de haal in de thuiswedstrijd tegen Lentezon. De wedstrijd eindigde op 2-1.

Wedstrijd tussen Rauw en Lentezon eindigt in forfaitscoreDe wedstrijd tussen Rauw en Lentezon werd vrijdag niet gespeeld. Lentezon moest noodgedwongen forfait geven. Dat levert meteen 3 punten op voor Rauw.