• 46 sec. here
  • News: 25%

Tweede Provinciale B - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

Olmen ging zaterdag met de winst aan de haal in de thuiswedstrijd tegen Lentezon. De wedstrijd eindigde op 2-1.

Olmen scoorde na 20 minuten en zette zo de score op 1-0. Arne Sneyers vergrootte in de 54ste minuut de voorsprong voor Olmen. Een tweede gele kaart in de 56ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Mattias Bertels van Olmen. Arne Goolaerts verkleinde de achterstand van Lentezon in de 79ste minuut. Maar Lentezon was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1.

Op 21 april om 15 uur speelt Olmen een uitwedstrijd tegen Punt-Larum. Lentezon treft dan in eigen huis Sint-Dimpna.Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.Challenger Pro LeagueHoogstraten maakt veel doelpunten thuis tegen VlimmerenDe wedstrijd tussen Rauw en Lentezon werd vrijdag niet gespeeld. Lentezon moest noodgedwongen forfait geven. Dat levert meteen 3 punten op voor Rauw.

Een 50-jarige man uit Beerse die jarenlang zijn minderjarige stiefdochter verkrachtte en ook sloeg, is veroordeeld tot een effectieve celstraf van vijf jaar. Hij is ook voor vijf jaar ontzet uit …Zammel beleefde een doelpuntrijk duel met uiteindelijk een duidelijke zege op Vlimmeren. Zammel maakte een ongelooflijk aantal van elf doelpunten en won de wedstrijd met 0-11.Vlimmeren speler Tiemen Kleeren maakte een hattrick in de wedstrijd tegen Sint- Jozef. Vlimmeren won de thuiswedstrijd met 6-1.

/  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Extra opletten voor eerste lentezon: “Kan nu grote schade toebrengen”Na een grijze periode, worden we eindelijk enkele dagen getrakteerd op een blauwe hemel en zon. Misschien ga je op een terrasje van de zon genieten? Doen, maar weet wel dat net die eerste zonnestralen het gevaarlijkst zijn voor onze huid: “Net na de winter kan de zon heel grote schade aanrichten, dus bescherm je goed”.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Lentezon keert even terug: zaterdag tot 23 gradenNet als vorige week lijkt zaterdag een mooie dag te worden voor liefhebbers van terrasjes of ijsjes. Het kwik klimt in Vlaanderen weer even tot boven de 20 graden.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Wedstrijd tussen Rauw en Lentezon eindigt in forfaitscoreDe wedstrijd tussen Rauw en Lentezon werd vrijdag niet gespeeld. Lentezon moest noodgedwongen forfait geven. Dat levert meteen 3 punten op voor Rauw.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Motorcrossterrein Hondapark in Olmen krijgt nieuwe vergunningMogelijk goed nieuws voor de motorcrossers. Het motorcrossterrein Hondapark in Olmen krijgt een nieuwe omgevingsvergunning. Dat heeft minister van Omgeving Zuhal Demir beslist. Toch is het nog afwachten, aldus Marc Dammen. “Zolang ik de vergunning niet gezien heb, wil ik niet op de feiten vooruitlopen.

Een grasmat op tafel of paasmandjes met konijnenoren: de perfecte spullen voor je paastafelGeel, de kleur van de lentezon, vogeltjes, gras op tafel, konijnenoren ... ’t Is tijd voor een uitgebreid paasfeest.

Afgelopen weekend trokken 185.000 dagjesmensen naar de kust: “Het is nog maar lente, dus dit zijn heel degelijDe eerste lentezon lokte afgelopen weekend 185.000 dagjesmensen naar de kust. De hotels noteerden een gemiddelde bezetting van 65 procent. “En dat is beter dan vorig jaar rond deze tijd”, zegt Dirk Marteel van Westtoer.