Gelijkspel voor Weelde thuis tegen Lille United B

• 18 sec. here
  • News: 10%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Thuisploeg Weelde en Lille United B hielden zondag beiden één punt over aan het duel dat op 2-2 eindigde. Weelde moest met tien spelers verder na een rode kaart.

Weelde nam de leiding in de 33ste minuut via Jorne Segers. Arne Jacobs bracht in de 40ste minuut Lille United B op gelijke hoogte. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Joppe Mathijssen Weelde op voorsprong. In de 75ste minuut moest Weelde verder met een man minder toen Jasper Leemans van het veld werd gestuurd met een rode kaart. Met nog zeven minuten te spelen maakte Vic Van Reusel gelijk voor Lille United B. Dat betekent dat Weelde nu zeven wedstrijden na elkaar ongeslagen is.

De rechtbank in Turnhout legde een 34-jarige vrouw uit het Limburgse Oudsbergen een voorwaardelijke straf op voor het bezit van xtc-pillen en cocaïne op het Sunrisefestival op 22 juni van dit jaar … Speciale breker die nooit eerder in Vlaanderen werd ingezet moet lawaaihinder beperken bij verbrijzelen van gewapend beton van vliegveld

/  🏆 12. in BE

Lille United zet achterstand om in overwinningLille United had het moeilijk in de wedstrijd tegen Londerzeel. Het team stond na de eerste helft met 0-1 achter. De thuisploeg keerde het tij echter in de tweede helft en won de wedstrijd alsnog met 3-2.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Herselt blijft in problemen na gelijkspel tegen WortelHet is lang geleden dat Herselt nog gewonnen heeft. De thuiswedstrijd tegen Wortel bracht daar geen verandering in. Het duel eindigde op 0-0 en daarmee heeft Herselt al acht keer na elkaar niet gewonnen.

Oosterwijk maakt met gelijkspel einde aan zegereeks HerseltDe wedstrijd tussen Herselt en het bezoekende Oosterwijk eindigde op 2-2. Hiermee kwam voor Herselt een einde aan een reeks van vijf overwinningen op rij.

Louis Verstraete en Wim De Decker balen na gelijkspel op het Lisp: “Dit gelijkspel smaakt als een verlies”Drie dagen na de bekerstunt tegen Westerlo greep SK Beveren in extremis nog naast een deugdelijke negen op negen in de Challenger Pro League. De Waaslanders kwamen op het veld van Lierse twee keer op voorsprong, maar evenveel stilstaande fasen werden geel-blauw fataal. “En dus voelt dit gelijkspel niet goed aan”, sakkerde Louis Verstraete.

Doelpuntloos gelijkspel tussen VV Duffel en BeerzelBeerzel kwam zondag op bezoek bij VV Duffel niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.