Lille United zet achterstand om in overwinning

• 40 sec. here
  • News: 19%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Lille United had het moeilijk in de wedstrijd tegen Londerzeel. Het team stond na de eerste helft met 0-1 achter. De thuisploeg keerde het tij echter in de tweede helft en won de wedstrijd alsnog met 3-2.

Londerzeel nam de leiding in de 34ste minuut via Quentin Van Den Steen. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Emrah Bostanci gelijk namens Lille United. Stig Cools maakte 2-1 in de 70ste minuut. Mateo Siebens maakte gelijk namens Londerzeel in de 80ste minuut. Met nog zes minuten te spelen maakte Kristiaan Haagen het beslissende doelpunt voor Lille United. Londerzeel heeft voor de zesde keer na elkaar geen overwinning behaald.

REACTIES. Eerste doelpunt als prof is er meteen eentje om in te kaderen voor Stan Van Dessel: “Ik voelde meteen dat hij in kruising zou vliegen”Lille United had het moeilijk in de wedstrijd tegen Londerzeel. Het team stond na de eerste helft met 0-1 achter. De thuisploeg keerde het tij echter in de tweede helft en won de wedstrijd alsnog …Niets beter dan voetbal op zaterdagavond.

WTC Tornadospurters organiseert traditioneel op 11 november zijn jaarlijkse veldtoer- en gravelbiketochten in Oostmalle. Er werden verschillende aantrekkelijke parcoursen uitgestippeld, die toegang … In provinciale is het ook plezant, vraag dat maar aan de mannen van Bornem die door een knappe zege op Lint hun eerste punten van het seizoen pakten. En in Bucovina Loenhout hebben ze zondag voor …

/  🏆 12. in BE

Lille United boekt ruime zege op Ik DienEen riante overwinning voor Lille United in de thuiswedstrijd tegen Ik Dien vrijdag. Het duel eindigde op 5-0.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Heksentocht valt in het water wegens slechte weersvoorspellingen: “Het is een teleurstelling, maar de veiligheDe Heksentocht in Balen kan zaterdagavond niet doorgaan. Dat heeft de burgemeester beslist, omdat er zaterdag nog hevige rukwinden worden voorspeld en het parcours grotendeels door bossen loopt. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald, maar blijven volgend jaar geldig.

Matthias Casse verliest ook kamp om het brons en verlaat zonder medaille het EK judoHet is niet het EK geworden waar Matthias Casse op had gehoopt. De nummer één van de wereld zag zijn titelkansen in de kwartfinale uit elkaar spatten, maar kon dankzij de herkansingen toch kampen om brons. Maar ook in die kamp tegen de Fransman Alpha Oumar Djalo (IJF-10) ging het mis. Casse verlaat het EK zo zonder medaille.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Vrouwentennis terug in China sinds het Peng Shuai-schandaal: voor 100 miljoen dollar?Voor het geld danst de beer, ook in het vrouwentennis.
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »

Opnieuw schietpartij Sint-Lievens-Houtem, maar geen link met doodgeschoten advocateHet slachtoffer van 33 kreeg twee kogels in zijn been, maar kon het ziekenhuis alweer verlaten.
La source: vrtnws - 🏆 3. / 68 Lire la suite »

Nieuwe zeldzame ziekte ontdekt in UZ Gent: 'Daardoor gaan we zwaarlijvige mensen beter kunnen behoeden voor suikerziekte en hoge cholesterol'Het gaat om een nieuwe vorm van lipodystrofie, een stofwisselingsziekte die in het vetweefsel ontstaat.