DPG Media Privacy Gate

23-01-22 13:49:00

PVDA roept op tot “het jaar van verzet” en organiseert mars op Brussel

Lire la suite: VTM NIEUWS »

ik heb een fragmentje gezien bij het corona debat! iedereen zat te tokkelen op hunne gsm alleen VB en PVDA luisterde effectief, zelfs jos d'haese ik ben geen pvda fan maar ik zal er zijn , omdat ik wel weet dat de PVDA teminste echt om hun volk geeft! RudiKennes Wat ongelukkige timing. Hier in Brussel hebben we efkes genoeg van die marsen.

Om het verder af te breken of wat ? Al jaren steunen en creëren alle partijen het circus en beleid en snoepen allemaal in de luxe . De werkenden betalen altijd de prijs . Nooit verandering en gekibbel ,versnippering en zich draaien als duivels in een wijwatervat . We doen voort . Sorry, ik moet gaan werken.

Verrassende wending , het was toch de betoging van extreem rechts . Tja nu zijn ze in de war bij MSM , enfin ze haten PVDA ook het maakt niet uit . Ik en veel andere studenten die achter de werkende klasse staan zullen erbij zijn! U toch ook?😁 Heel goed ! Daar iedereen oppakken en naar noord korea voeren.

Die met zijn Armani brilletje volg ik niet Met hoeveel deelnemers 🤣🤣🤣

DPG Media Privacy Gate

Er is vandaag al een betoging Raoul. Loop gewoon mee dan zijn we er in één keer vanaf.

DPG Media Privacy GateHebben ze tijdens het nemen van deze foto, de booster in Tinne haar gat gestoken? Het ligt aan u

DPG Media Privacy GateDank u voor de gastvrijheid.

DPG Media Privacy GateLe nouveau OVLD? Noem het De Liberale Partij, want er is er maar één.

DPG Media Privacy GateDus niemand gaat er komen?🙈🤣

DPG Media Privacy GateEen tsunami, werkelijk? Liggen de gangen in de ziekenhuizen ook al vol? Precies gemist... Words matter!