DPG Media Privacy Gate

22-01-22 06:08:00

INTERVIEW. Energieminister Tinne Van der Straeten (Groen): “Als het aan mij ligt, verlagen we de btw alleen op elektriciteit en niet op gas”

Lire la suite: HLN.BE »

Alles voor de begroting...niets voor de werkende mensen die hun blauw betalen!!! 7,6% alles duurder...en maar blijven discuseren wel..niet... Ik heb vrijdag nieuwe “maandfactuur” gekregen omwille van slachtoffer Vlaamse Energieleverancier die al van 88 naar 270 ging voor faillissement. Nu bij Eneco 627 Euro per maand Dit kan geen enkele alleenstaande betalen.

Terwijl het juist dat gas is die de grootste meerkost betekent, onbekwame trut! Te veel gas 'gesnoven'! Ok ok maar haast u dan wat ! .. wie geeft die maddam eens een pak rammel zodat ze wakker wordt !! En als het aan mij ligt toetsen we het IQ van de ministers om idioten als Freya en Tinne te weren. Zot zijn is peperduur.

nog een beetje discrimineren ook Hopelijk volgen de andere Vivaldipartijen haar redenering niet. Dat zij en heel haar hippie bende oprotten in Brussel!!! Niet op gas ja dan zal de de rekening toch verhogen of blijven de twee jongste kerncentrales dan toch langer open 🤣🤣🤣

DPG Media Privacy Gate

Mislukte reclame voor colgate. Man...man...man...zijn deze mensen nog van deze wereld? We zullen onze scheten nog een beetje moeten inhouden dan😏 Hare smoel zegt genoeg. K'twijf Natuurlijk want TinneVdS groen verdient daar geld op. TinneGate Groen denkt dat ze verkozen worden door de bomen, niet door de mens. Breng oplossingen voor de mens met respect voor het milieu, ipv de bevolking een schuldgevoel te geven. Ik word het beu.

En lag het aan mij, dan zat ze al lang terug op een kantoortje van Gazprom. Ahnee, u moet de belangen van de gasproducenten blijven verdedigen, na zolang kan je nu niet stoppen. Het wordt steeds doorzichtiger waar uw ware alliantie ligt. Beschamend. TinneVdS alexanderdecroo Not that you care, but natural gas power plants are NOT environmentally friendly. Give a good example as the government, and prolong nuclear.

Stom, stom achterlijk wijf! Warn water en een warm huis zijn dus geen basisbehoeften TinneVdS ?! Nogmaals groen heeft het helemaal niet goed voor met de mensen in dit land! devoscarl JMDedecker vivaldi vrtnws vlaparl RidderErik alexanderdecroo GLBouchez

DPG Media Privacy GateZeker teveel gemept. Last van hun geweten misschien? Maar 1/7? Jeezes en de anderen hebben geen geweten of wroeging?

De gasprijs gaat door het dak, maakt ongeveer 65% uit van de factuur en daar zou je geen 6% BTW toepassen? Denkt zij dat we gek zijn want wij kunnen wel rekenen. Geef gewoon terug wat jullie hebben gekregen door de enorme prijsstijgingen of vertrek. Wat houd je tegen? Yep, en wordt wiskunde op school afgeschaft! Je gaat er nog stemmen mee winnen. 🥳🤥

onze groenen hier voorstander van gas... ´ In het artikel zegt TinneVdS : het kan niet de bedoeling zijn dat we uiteindelijk subsidie gaan geven voor gas (aangezien vervuilend). En de CRM voor de gascentrales die de kerncentrales moeten vervangen dan? Dat is dus ook subsidie voor gas hé .... Zeg meiske..stop nekeer met uw domme uitspraken... 🙄🙄

Uiteraard. Als gaslobbyist... Doe zo’n onnozel uitspraken niet. Btw op gas en electriciteit had nooit 21% mogen bedragen. Dit zijn basisproducten geen luxegoederen! Logisch anders heeft ze problemen met GazpromEN

DPG Media Privacy Gate

Aan de gasprijs mag je ook niet aankomen van Gazprom en van uwen Tim. Ander heb je ambras, dat weet je wel Tinne ! En dan gascentrales zetten om nog meer te betalen! Geit! (Of is het bok?) Als het aan mijn ligt, 95 procent van de ministers mogen hun valies gaan maken en een job zoeken in de prive sector.

En ze laten dat wicht ook gewoon haar gangen gaan he 😤 Elektriciteit dat met gas is opgewekt, is minder vervuilend dan het gas zelf? Die sleurt in haar eentje het hele land naar de verdoemenis. Dat is vanuit klimaatoogpunt wel consequent. Ditmaal moet ik u gelijk geven. Wat een stom voorstel weer! Energie is energie... Weet je wat het stomste is aan de groen? Ze zijn hun naam niet waardig. Plus ze zijn een hele asociale partij geworden. Die niet luisteren wat de meerderheid van de bevolking wilt.

Het ligt aan u

DPG Media Privacy GateLe nouveau OVLD? Noem het De Liberale Partij, want er is er maar één.

Hebben ze tijdens het nemen van deze foto, de booster in Tinne haar gat gestoken?

DPG Media Privacy GateDus niemand gaat er komen?🙈🤣

DPG Media Privacy GateEen tsunami, werkelijk? Liggen de gangen in de ziekenhuizen ook al vol? Precies gemist... Words matter!