Australische premier waarschuwt Kanye West dat hij gevaccineerd moet zijn voor tournee

De vaccinatiestatus van Kanye West is niet gekend.

Kanye West

29-01-22 12:17:00

De vaccinatiestatus van Kanye West is niet gekend.

De Australische eerste minister Scott Morrison heeft hiphopartiest Kanye West gevraagd zich volledig te laten vaccineren voordat hij naar Australië afreist voor een tournee. Volgens media zou West in maart een reeks concerten in Australië willen doen.

Novak Djokovic Australië uitgezetomdat hij niet gevaccineerd was. Djokovic wilde zijn titel op de Australian Open verdedigen, maar er ontstond getouwtrek over de geldigheid van zijn visum. Uiteindelijk besliste het federaal gerechtshof dat de tennisster het land moest verlaten.

Gevraagd naar de mogelijke komst van West, van wie de vaccinatiestatus niet gekend is, zei Morrison op een persconferentie: 'De regels gelden voor iedereen, zoals mensen recent hebben kunnen zien. Het maakt niet uit wie je bent, je moet de regels volgen. Volg de regels en je kunt komen. Volg de regels niet, en je kunt niet komen.'

Lire la suite: Knack »

En zo hoort dat 👋 Et alors?

Le Premier ministre australien avertit Kanye West qu’il devra être vacciné s’il veut venir en tournée: «Les règles s’appliquent à tout le monde»Le Premier ministre australien Scott Morrison a demandé à l’artiste hip-hop Kanye West d’être porteur d’une vaccination complète avant de se rendre en Australie pour une tournée. Selon plusieurs médias, West ambitionne une série de concerts en Australie en mars.

DPG Media Privacy Gate'die tegenwoordig als Ye door het leven gaat' Waarom blijven jullie die dan 'Kanye West' noemen? Jullie noemen Petra De Sutter toch ook niet 'Paul'.

DPG Media Privacy GateManipulatie zoals bij de gasprijs!

DPG Media Privacy GateArthurGysels Weekendje Luxemburg ?😉 het betaaljekrom variant is opgedoken 0,01 euro erbij…

Snowboarder beantwoordt vragen over Olympische Spelen maar het is zijn beroemde vriendin die de show steeltShaun White (35) trekt binnenkort naar Beijing voor zijn laatste Olympische Winterspelen. Dat wilde de Amerikaanse snowboarder graag laten weten aan zijn f...

De maat is vol in Willebroek: Kühne + Nagel moet deuren sluiten door geluidsoverlastHet bedrijf Kuehne + Nagel NV zorgt al maanden voor lawaai-overlast en heeft geen vergunning. Nu moet het binnen drie weken zijn activiteiten stopzetten.

. © Getty Images Novak Djokovic Australië uitgezet omdat hij niet gevaccineerd was. Djokovic wilde zijn titel op de Australian Open verdedigen, maar er ontstond getouwtrek over de geldigheid van zijn visum. Uiteindelijk besliste het federaal gerechtshof dat de tennisster het land moest verlaten. Gevraagd naar de mogelijke komst van West, van wie de vaccinatiestatus niet gekend is, zei Morrison op een persconferentie: 'De regels gelden voor iedereen, zoals mensen recent hebben kunnen zien. Het maakt niet uit wie je bent, je moet de regels volgen. Volg de regels en je kunt komen. Volg de regels niet, en je kunt niet komen.' West had in een interview in 2020 nog gezegd dat je laten vaccineren gelijk is aan 'een merkteken van het beest (de duivel, red.)', maar in 2021 gaf hij op sociale media aan één prik gehad te hebben. Twee weken geleden werd tennisster Novak Djokovic Australië uitgezet omdat hij niet gevaccineerd was. Djokovic wilde zijn titel op de Australian Open verdedigen, maar er ontstond getouwtrek over de geldigheid van zijn visum. Uiteindelijk besliste het federaal gerechtshof dat de tennisster het land moest verlaten. Gevraagd naar de mogelijke komst van West, van wie de vaccinatiestatus niet gekend is, zei Morrison op een persconferentie: 'De regels gelden voor iedereen, zoals mensen recent hebben kunnen zien. Het maakt niet uit wie je bent, je moet de regels volgen. Volg de regels en je kunt komen. Volg de regels niet, en je kunt niet komen.' West had in een interview in 2020 nog gezegd dat je laten vaccineren gelijk is aan 'een merkteken van het beest (de duivel, red.)', maar in 2021 gaf hij op sociale media aan één prik gehad te hebben. Lees meer over: