Antwerp-hooligan in haven betrapt bij uithaling 880 kg cocaïne

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 27 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 14%
  • Publisher: 63%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft vrijdag de 25-jarige Arnaut B. aangehouden op verdenking van de invoer van verdovende middelen. De havenarbeider werd donderdag in de haven betrapt bij de uithaling van 880 kg cocaïne.

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft vrijdag de 25-jarige Arnaut B. aangehouden op verdenking van de invoer van verdovende middelen. De havenarbeider werd donderdag in de haven betrapt bij de uithaling van 880 kg cocaïne.“De Scheepsvaartpolitie kreeg in de nacht van 6 op 7 maart een melding van verdachte gedragingen in de Antwerpse haven. Verschillende ploegen gingen ter plaatse en troffen een 25-jarige man aan tussen de containers”, zegt parketwoordvoerder Kristof Aerts.

Leden van Sant’Egidio verzamelden vrijdagmiddag op het Koningin Astridplein in Antwerpen voor een symbolische bijeenkomst om aandacht te vragen voor alle conflicten wereldwijd. Het ging er …De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft vrijdag de 25-jarige Arnaut B. aangehouden op verdenking van de invoer van verdovende middelen. De havenarbeider werd donderdag in de haven betrapt bij de …

Steunpunt voor Gender en Migratie GemmA opent deuren in Langstraat: “Verlaagt de drempel om je eigen leven op te bouwen”

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Tom Meeuws (Vooruit) stopt per direct als schepen in Antwerpen en verlaat politiekTom Meeuws (53) heeft zijn ontslag als schepen van de stad Antwerpen aangekondigd. Hij laat weten dat hij per direct zijn schepenambt neerlegt en niet meer opkomt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hij wordt in het schepencollege vervangen door gemeenteraadslid Tatjana Scheck.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Tom Meeuws (Vooruit) stopt per direct als schepen in Antwerpen en verlaat politiekAntwerps schepen van Vooruit Tom Meeuws liet dit weekend zijn partij weten van te stoppen als schepen en met de politiek. Hij wordt vervangen door Vooruit-gemeenteraadslid Tatjana Scheck. De reden voor het ontslag van Meeuws is dat hij de energie niet meer kon opbrengen om verder te doen.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Universiteit Antwerpen eist 17.000 euro van studenten die examenvragen fotografeerden: “Onze geloofwaardigheidUniversiteit Antwerpen eist 17.000 euro schadevergoeding van twee studenten die tijdens een examen met hun gsm heimelijk foto’s hadden gemaakt van de vragen. De studenten geven toe dat ze fraude wilden plegen. “We waren onvoldoende voorbereid op het examen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Antwerpen en Gent: wie heeft de beste financiële balans?Antwerpen slaagde erin om zijn historische schulden af te lossen, terwijl Gent schulden bij maakte. Maar kon het Gentse stadsbestuur de inwoners daar zo veel meer voor bieden, of geeft burgemeester Bart De Wever (N-VA) zijn collega Mathias De Clercq (Open VLD) het nakijken?
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Huizenprijzen stijgen in provincie AntwerpenWie een huis of appartement in de provincie Antwerpen wil kopen, betaalde daar in 2023 meer voor dan in 2022. De huizenprijzen stegen in onze provincie met zo’n 1,8 procent en voor een appartement betaal je intussen zo’n 3 procent meer. Dat blijkt uit cijfers van de Notarisbarometer. Maar die algemene prijsstijging verbergt een onderlinge trend: dat de huizenprijzen in 43 procent van de Antwerpse gemeenten dalen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Na vertrek Tom Meeuws (Vooruit): ‘De N-VA heeft in Antwerpen het rijk nu voor zich’‘Het was al langer duidelijk dat Tom Meeuws zich in de Antwerpse coalitie en binnen zijn eigen partij niet meer goed voelde’, zegt VUB-politicoloog Dave
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »