Washingtons Carl Hagelin gjorde två mål mot tidigare laget Pittsburgh Penguins

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Tack vare de två målen toppar Washington nu Metropolitan Division. twittpuck

I kväll gjorde han två mål mot dem.– Vi behövde en vinst, säger han.

Södertälje-produkten Carl Hagelin, 31, firade sina största triumfer i Pittsburgh Penguins. Med dem vann han Stanley Cup både 2016 och 2017. Sedan ett år tillbaka spelar han dock i Washington Capitals. I kväll möttes just Washington och Pittsburgh. Och då blev det Hagelins tidigare lag som vann.En jämn och spännande match slutade till 4–3 till hemmalaget, efter bland annat två mål av just Hagelin.

Det första, som innebar 3–2 till Washington kom 4.40 in i den tredje och sista perioden, då Hagelin i en tilltrasslad situation framför mål lyckades trycka in en retur.Det andra kom i matchens sista minut, då han frispelades av Nicklas Bäckström och satte pucken i öppet mål för 5–3 – som blev slutresultatet.

Hagelin var inte ende svensk att göra mål i matchen. Med knappt fem minuter kvar av den andra perioden kvitterade nämligen Patric Hörnqvist till 1–1. Kris Letang sköt ett skott från blå. Pucken stannade framför mål, där Hörnqvist stod i den postion han stått så många gånger i sin karriär, fick tag på pucken och satte den i mål.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Fyra mål av Messi i Barcelonas överkörningLionel Messi hade inte nätat på länge. Då svingade han sitt trollspö och gjorde fyra mål i Barcelonas 5-0-seger över Eibar.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Lara Gut-Behrami vann igen – två segrar på två dagarSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT. Slogs?

Komfortabel seger för United – med i kampen om CLBruno Fernandes gjorde sitt första mål i Premier League. Sedan hade Manchester United tagit tre tunga poäng hemma mot Watford. Den svenska tv-publiken? De fick dock inte se Uniteds 3–0-seger.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Zibanejad ny svensk poängkung i NHLNEW YORK. Nye svenske poängkungen Mika Zibanejad håller på att skjuta New York Rangers till playoff. Med ett mål och två assist bidrog han i högsta grad till att Manhattan-klubben att vann nattens fyrapoängsdrama mot Carolina – och samtidigt gick han om Elias Pettersson i toppen av blågula poängligan, fast han har tolv matcher färre spelade. – Det är sjukt kul att spela nu när varje match känns så viktig, säger den 26-årige stjärnan till Sportbladet efter 5–2-segern i Raleigh.

VAR-kaos – Zlatans mål bortdömtZlatan Ibrahimovics mål dömdes bort, ett rött kort delades ut och det blev straff i slutminuterna. VAR var i centrum i en match där Milan tappade ledningen mot Fiorentina trots en man mer på plan. 🤡

Så blev Bryssel världens spionhuvudstad - DN.SENato och EU:s institutioner gör Bryssel till en magnet för världens underrättelsetjänster. Men få spioner avslöjas. I alla fall offentligt. Plus 30.000 lobbyister i Bryssel. Härligt med demokrati!
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »