Viktor Claessons utspel efter bragden: 'Vår sämsta match'

• 📰 fotbollskanal
  • 24 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

FC Köpenhamn sänkte Manchester United i en kaosmatch.Den svenske landslagsmannen Viktor Claesson pikar motståndet efter matchen.- Det är vår sämsta match i Champions League, säger han till TV4 Play.

Matchen mellan FC Köpenhamn och Manchester United innehöll det mesta. Sju mål, röda kort, straffar - och en svensk hjälte i form av Roony Bardghji. Matchen slutade 4-3 till det danska laget- Vi har haft många situationer där vi har varit i underläge men vänt, säger han till TV4 Play.

- Det var en sjuk match, den hade allt. Om man ska summera det så känns det som att det är vår sämsta match i Champions League, vi har lite tur som får deras röda kort. Men sedan är vi starka när vi kommer i underläge. Efter fyra matcher är det rättvist att vi har fyra poäng.Annons - Det är bara skrivet att bollen ska dyka upp hos honom i sista minuten och så sätter han dit den.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 41. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

VAR-kritik efter kaosderbyt: 'Gillar det inte'Videogranskningssystemet VAR var i fokus i Londonderbyt mellan Tottenham och Chelsea (1–4).
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Dubbla avbrott i första halvlek mellan Köpenhamn och Manchester UnitedRedan en kvart in i Champions League-mötet mellan Köpenhamn och Manchester United hade matchen stoppats två gånger. Först på grund av en planstormare, sedan
Källa: GoteborgsPosten - 🏆 45. / 51 Läs mer »

Mardrömsminuter för Manchester United mot FC KöpenhamnMachester United fick en drömöppning. Och såg ut att gå mot en lätt seger mot FC Köpenhamn i mötet i Champions League. Men när Marcus Rashford visades ut kom en total scenförändring. 0–2 blev 2–2 på bara några minuter i första halvlek. Matchen pågår fortfarande.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Galen första halvlek mellan Köpenhamn och Manchester UnitedDet blev en galen första halvlek på Parken i Champions League-mötet mellan Köpenhamn och Manchester United. Förutom fyra mål och ett rött kort fick matchen ett

Svenskar döms till livstid för mord i DanmarkSköt ihjäl 36-årig man i Köpenhamn.

Svenskar döms till livstid för mord i DanmarkEn 36-årig svensk medborgare blev från nära håll ihjälskjuten i Köpenhamn en februarikväll 2022.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »