• 41 sec. here
  • News: 20%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Djurgården är bara en seger från semifinal. Under fredagskvällen besegrade man Björklöven för tredje matchen i rad – men det satt långt inne. – Vi höll på att söla bort det kan man säga, säger matchvinnaren Emil Berglund i TV4.

Djurgården kopplade tidigt greppet om matchen och ledde med 0–3 inför sista perioden – efter dubbla mål av 17-årige Victor ”Mini-Fimpen” Eklund.I tredje perioden vände det dock rejält.Efter att Djurgårdens kapten Marcus Krüger åkt på två minuter för delay of game kunde Liam Dower Nilsson kvittera i powerplay och matchen togs till förlängning.

– Den är grym. Vi pratade om att få till ett snabbt mål och bygga på det och det tycker jag verkligen vi gör, säger Dower Nilsson i TV4 efter tredje perioden.Emil Berglund avgjorde till slut matchen genom att sätta 3–4 i förlängningen. – Jäkligt skönt. Vi höll på att söla bort det kan man säga, haha... Jag hade nog inte skrattat nu om vi hade torskat, säger Emil Berglund till TV4.

Resultatet innebär att Djurgården nu leder matchserien med 3–0 och därmed kan avgöra i kvartsfinal fyra på söndag. – Det är ingen som tror på oss just nu så det är bara att gå ut och köra och njuta av det läget vi är i, säger Viktor Stråhle till TV4.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 19. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Djurgården körde över Björklöven – målfest och matchstraffPå förhand tippades kvartsfinalserien mellan Djurgården och Björklöven bli den jämnaste i det hockeyallsvenska slutspelet.Efter den första matchen lagen
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Djurgården avgör – vinner rysare mot BjörklövenDjurgården vann efter förlängningsdramatik. Avgörandet kom i förlängningens absolut sista sekund. Nu leder Stockholmslaget kvartsfinalsserien med 2-0 i matcher. – Vilken dramatik. Brutalt tufft för Björklöven, säger TV4 Plays expert Fredrik Söderström.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Djurgården måste slå sönder den berättelsenDjurgården till final. Djurgården till europeiskt cupkval. Djurgården med en perfekt start på säsongen.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Djurgårdens drömstart mot BjörklövenDjurgården körde över Björklöven efter en drömstart. Redan efter tre minuter stod det 2-0 till hemmalaget. Resultatet skrevs slutligen till 6-2.

Bomben: Marcus Nilsson lämnar Färjestad – för BjörklövenPassningsgeniet Marcus ”Lilliz” Nilsson har haft en ryckig säsong i Färjestad. Stjärnforwarden har stundtals varit petad av Tomas Mitell och det har ryktats om intresse hos andra SHL-klubbar. Nu lämnar han Färjestad. Enligt flera av varandra oberoende källor till Expressen är Nilsson nu klar för allsvenska Björklöven.

Björklöven klara för slutspel efter Gustav Posslers hattrickBjörklöven var nära att tappa 2–0 till 2–2, men räddades av en videogranskning. Sedan drog Björklöven ifrån och kunde till slut vinna med 5–1. – Vi får vara ödm
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »